- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.161
Altınmış ama bn kaplamasını buldummmNeyden yapılmış o öyle
Ne yaptin canim gittinmi bugun dr.a? belli oldumu transfer tarihinMaşallah canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah... Böyle görünce umudum artıyo :)))
Kızlar kahve küçük küçük akıntı geliyordu şimdi çoğaldı kırmızı değil siyah çamur gibi pede akıyor yani karnımda ağrıyor oldum yani ilk denemem de olmadı gelmedi yavrum dualarımiz kabul olmadı allah hayırlısıni versin inşallah vardır bi bildiği allahimizin . Ailem herkes yıkıldı eşim de cok üzüldü ağladık
cnm tekrar soru sorcam sana k.bakma.Evrt canım kızımda tedavîyle.sperm düşüklüğ bende polıkıstık overim canım
Kızlar kahve küçük küçük akıntı geliyordu şimdi çoğaldı kırmızı değil siyah çamur gibi pede akıyor yani karnımda ağrıyor oldum yani ilk denemem de olmadı gelmedi yavrum dualarımiz kabul olmadı allah hayırlısıni versin inşallah vardır bi bildiği allahimizin . Ailem herkes yıkıldı eşim de cok üzüldü ağladık
Cok tesekkur ederim cnm allah razı olsun destek oldugunuz icin medicalpark Göztepe ye gidiyordum ilgileri cok iyiydi ama başarı şansları nasıl arastirmadim senin Önerdiğin hastahane var miBir kaç gündür kendini çok üzdüğünü görüyorum. Dayanamadım sana. Ben de ilk denememi yaptığımda o kadar emindim ki, olmamasına hiç ihtimal vermemişim gibi çok üzülmüştüm. Sen de şimdi farklı değilsin.. Geçecek gerçekten geçiyor bu hissettiklerin. Bunu düşün rahatlayacaksın canım.. Öncelikle yaşın çok genç ve anladığım kadarıyla sende bi sorun yok. Eşindeki sorun da iyi bir merkezde, yani laboratuvarı iyi olan bir merkezde çözülebilir. Aslında erkekteki sorun kadındaki sorundan daha kolay aşılıyor, onun için sen içini ferah tut. Bunlar da yaşanması gerektiği için yaşanıyor... Üzme kendini bu kadar. İyi bir merkez bul ve kendine şans tanı, iyi olur her şey elbet..
Cok tesekkur ederim cnm allah razı olsun destek oldugunuz icin medicalpark Göztepe ye gidiyordum ilgileri cok iyiydi ama başarı şansları nasıl arastirmadim senin Önerdiğin hastahane var mi
Ilk denememiz cnm 10 . Gunum dün kan testim 4,50 çıktı umut yok artık sorun esimin düşük spermi ikinciye ara veririz de bidaha tutmazsaBugu
Kacinci denemenizdi Allah hayirlisini versin brz ara verir tekrar baslarsiniz bizde cok uzulmustuk ailecek ilk denememizde Allah direncini veriyor.Bugün kaçıncı gununuz üstüne gormuste olabilirsiniz 12.günü gectinizmi
Ilk denememiz cnm 10 . Gunum dün kan testim 4,50 çıktı umut yok artık sorun esimin düşük spermi ikinciye ara veririz de bidaha tutmazsabi tedavi uygunir mi sperm icin bilmiyorum da cok zor allah yardim etsin
Asla pes etme cenım. Birde kimseyi dinleme doktorlarla ön görüşme yap ve hangisine güven duyarsan onla başla. Ben medical park bahçelievlere gittim. Latif küpelioğlundan randevu almıştım. O gün asistan yanlış güne yazmış randevumu gittik hoca yokmuş. Mecburen başka bir doktorla konuştuk. Ayşe jane hanım. Resmen vurulduk kadına eşimle. Hastane sorunlu vsvsvs bir sürü şey söylendi ama biz kimseyi dinlemedik. Çünkü kafın bize inanılmaz güvemilir geldi. İlk regl ile başladık tedaviye. Sende öyle yap. Kendini de sakın üzme, moral çok önemli. Eşinin sana senin ona ihtiyacın olacak.Ilk denememiz cnm 10 . Gunum dün kan testim 4,50 çıktı umut yok artık sorun esimin düşük spermi ikinciye ara veririz de bidaha tutmazsabi tedavi uygunir mi sperm icin bilmiyorum da cok zor allah yardim etsin
ıkıincide mi tuttu senin cnm istanbul da mı yasıyorsun hangi hastahaneye gitmistin
aret kamar duydum o doktoru çok gördüm tvlerde ne kadar ücret ödediniz acba cnm.Evet ikincide İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum Aret Kamar. Çok memnun kaldım halada gidiyoruz gebelik takibimi yapiyor.keske birincide gitseymisiz ilkinde dandik bi özel hastaneye gittik evede yakın diye bi tane bile dondurulmuş embriyo elde edemediler.bi tane birinci kalite vardi iyi olan onu koydular digerleri iyi degildi o da tutmadı.burda 6 tane kaliteli embriyo elde ettiler birini koydular beşide duruyor hala donuk.Allahın bileceği iş tabide çok titiz çalıştılar çok ilgilendiler
aret kamar duydum o doktoru çok gördüm tvlerde ne kadar ücret ödediniz acba cnm.
biz medicalparkda yaptırdık ya 5000 tlden 4500 tlye indirdik ilaçlar da 1400 fln tuttu 8 yumurta toplandı 6 tanesini döllendi 4 tanesi 1 kalitede embriyom olduğumu söylediler ikiz olur diye 2 tane transfer ettirdik ama tutmadı sebebi ney bilmiyorum tek sorunu eşimin spermi görünüyor işte aret kamarı düşüneceğim ama inşallah bizimde olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?