2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Helede bnm ki cnm . Şimdide cinsiyet için korkuyorum kayın validem resmen kız olursa sevmeyecegini söyledi ve dışlar bizde 4 kız kardeşiz erkek yok annemi örnek verir eminim annesine cekmiş der .
Manyakmi bu kadin yaaa... Sinirlerimi bozdu simdi. Hem sevmezse sevmesin ki sevmesinde zaten. bebegini sevecek o kadar cok kisi olacakki basta cani kadar seven sen... o yuzdene onun sevgisine kalmadi kimse

Resti çekip napıcam kimsem yok ki burda Avrupa diyolar ama en cahilleri burda valla
Aynen oyle ozgecim... Ben 17 yasinda ilk geldigimde istanbuldan gelmistim. aman allahim bunlar nasil insanlar demistim. Nereye geldim ben. Zamanla alistim maalesef acaba bende simdi onlar gibimiyim diye dusunmuyorum degil??

Aynen oyle ozgecim... Ben 17 yasinda ilk geldigimde istanbuldan gelmistim. aman allahim bunlar nasil insanlar demistim. Nereye geldim ben. Zamanla alistim maalesef acaba bende simdi onlar gibimiyim diye dusunmuyorum degil??
Gecen yıl izine gittigim de bna öyle demişlerdi aynı onlar gbi olmaya başlamışsın sakın yapma diye babam ikaz etmişti . Aynı evin için yaşıyosun devamlı gördüğün yüzler onlar mutlaka bazı huyların onlar gbi oluyor . Rabbim inş tez zamanda bi mucize yaratsın ve kendi evimiz olsun gidelim bir an önce . Bebegim Mucizevi bi şekilde oldu evimde öyle olsun bi anda ve tez zmnda hayırlı sekilde inş

Allah yardımcın olsun canım zor vallahi.

Manyakmi bu kadin yaaa... Sinirlerimi bozdu simdi. Hem sevmezse sevmesin ki sevmesinde zaten. bebegini sevecek o kadar cok kisi olacakki basta cani kadar seven sen... o yuzdene onun sevgisine kalmadi kimse
O kdr çok Ayrım yapıcagını imaa ettiki ilk torunu gibi olmazmış sevmezmiş . Bunları hep yüzme söylüyo bide arkamdan dese tm dicem yüzüme söyleyince direkt çöküyorum çıldırtıyo bni Öldürmek istiyorum o an

Olur guzelim hepsi olacak zamanla. Sen okulunu iyi yap ve dili guzel ogrenmeye bak. Onlar olunca kendi ayaklarin uzerinde daha saglam durursun ve kimseye ihtiyacin kalmaz.
gerci ben kendi ailemden degildi cevredeki insanlardan cekmistim. ben babamin yanina gelmistim. Sigara ictigim icin o zamanlar ismimi Istanbul surtugu cikarmislardi.

Buradakiler yapar abla dediKodunun alası burda valla

Ne kendini bilmez insanlar var ya. Bunlar nasıl çevremizde dolanabiliyor anlamıyorum.

Ne kendini bilmez insanlar var ya. Bunlar nasıl çevremizde dolanabiliyor anlamıyorum.
Dolanıyor hatta evlenebiliyoruz bile cnm :) kader işte herkes iyi birine düşerse dünya cok iyi olur mutlaka Kötüye düşmek lazım kendi iyi olur ailesi kötü olur ailesi iyi olur kendi kötü yada iki si iyi olur çevre kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…