• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İyi de senin ailenle alakalı değil ki.
Kendi oğluyla alakalı kız veya erkek olması :KK70:
Hangi devirde yaşıyoruz ya :KK70:

Bence devreye eşin girsin. "Sağlıklı bebek olmuş anne kızı erkeği karıştırma desin. Hem benden kaynaklanıyor" desin çıksın işin içinden. Bir kere derse tekrar konusu açılmaz :)
Kız kaç defa dedi eşim sen işim ciddiyetinin farkında degılsın heralde bizim cocugumuz 4. Denemede oldu be kızı ne erkeği biz Ayrım yapmıyoruz dedi degişen hiç bişi olmadı ama:KK11:

Resti çekip napıcam kimsem yok ki burda Avrupa diyolar ama en cahilleri burda valla
Devlet var canım burda olmayan devlet var arkanda.ben orda dogdum büyüdüm.kişiye bağlı cahillik benim babaannem 18 yaşinda gitmiş oraya bizimkiler cok medenidir kayınvaliden kendini yetiştimemiş eşinde anneainin kızısu olmus.adam akıllı eşin ile konussan

Devlet var canım burda olmayan devlet var arkanda.ben orda dogdum büyüdüm.kişiye bağlı cahillik benim babaannem 18 yaşinda gitmiş oraya bizimkiler cok medenidir kayınvaliden kendini yetiştimemiş eşinde anneainin kızısu olmus.adam akıllı eşin ile konussan
Çok fazla denedim Konuşmayı ama çıkamayız su durumda evden . Aynen hiç geliştirmemiş kndini hiç hemde çok fazla cahil

Sende kayinvalidene bebeğin cinsiyetini erkeğin belirlediğine dair yazılan yazılardan bul ve okut kız olursa da oglunuzun erkek olması için kaliteli spermi yokmuş yapacak bişey yok de o zaman seni suclayamayacaklarini anlasınlar onlarda böyle bir cahillik bu zamanda yok yani ama katlanmak zorundasın malesef
Cnm bilmezmi biliyo bni çıldırmak için uğraşıyor elinden gelen herseyi yapıyo bigun cok fena olucak onu istiyo o işte

Ayyyyy gercektenmiii çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş dikkat et abla bolca dinlen yorma kndını kan testımı yaptırdın
Cook sevindim cok guzel bir haber rabbim sanada nasip etti darisi insallah diger arkadaslarimizin basina :KK31:
Tesekkurler kizlar. evde kendim yaptim testi. Fotosunu koymaya calistim telden ama olmadi. Bizim hastane kan testi yapmiyo evde kendiniz yapin diyo. ama bakiyim haftaya aile hekimine bildirirken kan testi isteyecem. Insallah bu sefer allahim kucagima almayi nasip eder.

Back