- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.121
Sen Rotterdam da mıydın ablaTesekkurler kizlar. evde kendim yaptim testi. Fotosunu koymaya calistim telden ama olmadi. Bizim hastane kan testi yapmiyo evde kendiniz yapin diyo. ama bakiyim haftaya aile hekimine bildirirken kan testi isteyecem. Insallah bu sefer allahim kucagima almayi nasip eder.
Kızlar tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kızlar bu arada ben test yaptım ve o meşhur ikinci çizgiyi gördüm silikte olsa hayatımda ilk defaa.. Allahım devamını getirir inşallahh
Kizlar bende hamileyim artik.
Benim hastane rotterdamda kendim rotterdama 45 km. Ben belcika sinirina yakinim. Sen amsterdam mi tam olarak?Sen Rotterdam da mıydın abla
Yok abla bn haarlem de yim ama Amsterdam'a. Gittim tedavi için rotterdam dan cok fazla gelen vardı amsterdamdakineBenim hastane rotterdamda kendim rotterdama 45 km. Ben belcika sinirina yakinim. Sen amsterdam mi tam olarak?
İnş devam eder abla dinlen bolcaSonunda oldu resmi yukleyebildim. Bebegimin varliginin ilk kaniti
rabbim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim darısı başımıza inşallah ta benim pek umudum yok cumartesi test günüm 2. gün embiriyosuydu 2 tane ilk başlarda kasılmalar falan güzel gidiyord galiba tutunuyor diyordum şimdiyse yerini adet ağrılarına bıraktı birde alttan sancı geliyo vajinadan tamam dedim adet olcam olmadı zaten belim hep ağrıyordu bide idrar testi yaptım bugün negatif umut bitti anlıyacağınız ama pozitif sonuçları görünce çok seviniyorum inanmicaksınız belki ama her pozitifi okuduğumda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sevincimden rabbim bizide görür inşallahSonunda oldu resmi yukleyebildim. Bebegimin varliginin ilk kaniti
Neolur bilgisi olan cvp yazsin bugun doktora gittim 7haftalik hamileyim ultrasyonda 75cm cikti kese istedigim buyuklukte buyumemis dedi sizlerinki kac aceba
Doktor oyle dedi kese gorunuyo ama bebek gorunmuyo75 cm olduguna eminmisin???
insallah bı sorun yoktur cnm...allah hepımıze yardım tsınDoktor oyle dedi kese gorunuyo ama bebek gorunmuyo
7Haftalikken aceba kac olmasi gerekiyoinsallah bı sorun yoktur cnm...allah hepımıze yardım tsın
Alttan mı muayene etti yoksa karından mı7Haftalikken aceba kac olmasi gerekiyo
Canım en son yazdığın folbioşlefe ne dir ben jel folikasit ve cleaxne kullanıyorumCnm bende de cleaxne kesildi.sadece progesteron iğne ve jellere devam edion.kendi drum öle dedi.Rabbim ayırmasın inş mucizelerimizden hepimizi...ha bide folbioilede devam ediom
7Haftalikken aceba kac olmasi gerekiyo
benimde hala adet sancisi gibi sancilarim oluyo. belli olmaz gununu bekle allahimin mucizeleri bitmez. Bu sefer olmasada allahim bir gun onu sana nasip edecek insallah.rabbim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim darısı başımıza inşallah ta benim pek umudum yok cumartesi test günüm 2. gün embiriyosuydu 2 tane ilk başlarda kasılmalar falan güzel gidiyord galiba tutunuyor diyordum şimdiyse yerini adet ağrılarına bıraktı birde alttan sancı geliyo vajinadan tamam dedim adet olcam olmadı zaten belim hep ağrıyordu bide idrar testi yaptım bugün negatif umut bitti anlıyacağınız ama pozitif sonuçları görünce çok seviniyorum inanmicaksınız belki ama her pozitifi okuduğumda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sevincimden rabbim bizide görür inşallah
Bırak sevmesin. Allah sana hayırlı evlat versin. Onun büyük laf etmesi önemli değil. Sevmez olur biterEvet sevmeden duruyo öteki oğlunun kuzu oldu 2. Sevmiyo onu
Hayırlı olsun inşallahKizlar bende hamileyim artik.
Boyle durumu yasiyan en yakin olarak ben kendim varrim. Altinci haftada baslamisti kanamam 4 gun boyunca her tuvalete gittimdeoluk oluk kan gelirdi. sonra arkasindan siyah kan artindan iki hafta falan kahverengi akinti. Ben o kanamalardan sonra ayni senin gibi bebek falan kalmamistir dedim falak 7. hafta ultrasyondan baktigimda bebegim cok guzel bir sekilde orda duruyordu. Benim bebegim 18 haftada erken dogumla kaybettim fakat sebep o kanamam degildi. Ilk kanamadan sonra bebegim hayet guzel gelisti 18 haftasinda rahmimdeki miyom un sebep olmasiydi buyuk ihtimal o yuzden kaybetmistim.Ne bitmez derdim var benim ya... 3 gündür gelen kanama oldu sana çamur gibi kahve gibi renkte kıvamlı akıntı arkadaş bu tüp bebek adama kafa yedirtir 5000 e düşen kan değerim oldumu sana 7500 sinir oldum nooluyo şimdi böyle.... var mı sağdan soldan böyle vakalar duyaniniz??? Acil doktoru clexane i kes kanaman var çünkü dedi kestim durmadı sonra niye kestin devam et dedi kendi doktorum vurdum kanama binevi durdu yani ben o doktorun taaa.... kafayı yiyecem ne üzüntü kaldı ne sevinç ne olcaksa olsun artık be of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?