• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Dr yanlış hesaplamis olabilir canim ben de tatilde mrcbur kalip baska dra gitmistim 1 hafta geriden gelio dedi yanlış hesaplamis yani.7 haftalik olman lazim 6 haftalik duruyo bebwk demisti.dun kendi drumda kontrolumde 6+5 çıktı tam da oyle olmasi gerekiyirmus.takilma yani o konuya bosuna canini sikma.
Ay inşallah yanlış hesaplamıştır :) Ben de takılmadım artık. Ne olursa olur ne yapayım. Allah'ın takdiri...
İnşallah hepimize hayırlısını verir :KK200:

Helede bnm ki cnm . Şimdide cinsiyet için korkuyorum kayın validem resmen kız olursa sevmeyecegini söyledi ve dışlar bizde 4 kız kardeşiz erkek yok annemi örnek verir eminim annesine cekmiş der .

İyi de senin ailenle alakalı değil ki.
Kendi oğluyla alakalı kız veya erkek olması :D
Hangi devirde yaşıyoruz ya :D

Bence devreye eşin girsin. "Sağlıklı bebek olmuş anne kızı erkeği karıştırma desin. Hem benden kaynaklanıyor" desin çıksın işin içinden. Bir kere derse tekrar konusu açılmaz :)

Inşallah cnm bugün 10.günüm kahverengi bi akıntı geldi adet olcak gibi ağrı geliyo gidiyor karnima inşallah olmam c.tesi bida kan testi yaptirirm allahim inşallah bebegimi verir tutunurlar cok zor gerçekten hayallerim yıkıldı :KK43:
Tutunma lekelenmesi olabilir :)

Merhaba cnm bugün 10.günüm kahverengi akıntım var karnim ağrıyor inşallah adet olmam c.tesi bida test yaptirirm sizin sonucunuz ne oldu şimdi yükseldi mi doktorun kim senin benim ki nur hanim cok iyi doktor ilgileri cok umut verdiler keske bütün gereken test neyse yapsalardi hayal kırıklığı beklemek cok kotu inşallah senin sonucun iyidir cnm
Kahverengi akıntı ve ağrıların olması normal.
Adet olacağına yorma hemen :)
Sabret...
Tutunma belirtisi de olabilir...

İyi de senin ailenle alakalı değil ki.
Kendi oğluyla alakalı kız veya erkek olması :KK70:
Hangi devirde yaşıyoruz ya :KK70:

Bence devreye eşin girsin. "Sağlıklı bebek olmuş anne kızı erkeği karıştırma desin. Hem benden kaynaklanıyor" desin çıksın işin içinden. Bir kere derse tekrar konusu açılmaz :)
ya canım nasıl bir kayınvalide bu ben anlamadım. bu kadar da cahil olunurmu ya. kız erkek ne fark eder hayırlı evlat olsun. bence kayınvalidenden uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş. hem onun söylediklerini de niye önemsiyorsunki? cevabını ver, gitsin. oz-ge-mavi oz-ge-mavi

Inşallah cnm adet olmamda bugün c.tesi denerim bugün kahverengi akıntı geldi karnımda adet sancısı var inşallah

Belirti aramak yanlis ama benimde birinci denememde hiç akıntı gelmedi hiçbir belirti olmadi negatif oldu.ikinci denememde 8.günde azcik kahverengi akıntı geldi ben sevindim acaba tutunma kanamasimi diye bide şiddetli baş agrım olmuştu bigun. Ve şimdi 6 haftalık hamileyim.inşallah kahverengi lekelerin iyiye işarettir Allah yardimcin olsun

Benim de doktorum nur hanım cok memnunum ablam gibi 5 yıldır tanişiyoruz.bir kızım var 4 yaşında.2 ay önceki tedavimde negatif aldım buay tekrar başlaım bugun 4.günüm
Inşallah hayırlısı olur cnm kızıni da tüp bebekle mi yaptınız kardeşi gelir inşallah sorun aynı galiba sperm düşüklüğü kısmet artik

Xo
Belirti aramak yanlis ama benimde birinci denememde hiç akıntı gelmedi hiçbir belirti olmadi negatif oldu.ikinci denememde 8.günde azcik kahverengi akıntı geldi ben sevindim acaba tutunma kanamasimi diye bide şiddetli baş agrım olmuştu bigun. Ve şimdi 6 haftalık hamileyim.inşallah kahverengi lekelerin iyiye işarettir Allah yardimcin olsun
Cok sevindim cnm inşallah iyi gider kucağına almayi nasip eder banada allah yardım etsin adet olmuyum degerim artsın inşallah

Kaynanana bizden selam söyle. Allah'ın verdiği can ki ne zorlukla geldiler bize beğenmemezlik ederse neyse daha bişi demiyim. Kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı, hayırlı olsunlar. Sen takma onu sen yetiştireceksin.
O kdr zor ki evin ayrı olsa görmüyorum konşssun dursun dersin

Inşallah cnm bugün 10.günüm kahverengi bi akıntı geldi adet olcak gibi ağrı geliyo gidiyor karnima inşallah olmam c.tesi bida kan testi yaptirirm allahim inşallah bebegimi verir tutunurlar cok zor gerçekten hayallerim yıkıldı :KK43:
İçini ferah tut dua oku bol bol Meryem süresini oku

Ben aebin yerinde olsam coktan rest çekmiştim ne bu be?ne kadar cahil bir kayınvaliden var.benimki aklından geçirdiğini bile söyleyemez yanımda kı böyle birşey hiç de geçirmez.ayrıca kız veya erkek olucagını oğlu belirliyor aen değil!allahım ne. İnsanlar var bizimkilerde doktor erkek dediğinde üzüldüler biraz ailede hiç kız yok diye.ama bildiğin üzülme değil heves ettiler kız olsun diye o yani.allah kolaylık versin sana ciddi anlamda dişlerimi sıkıyorum valla
Resti çekip napıcam kimsem yok ki burda Avrupa diyolar ama en cahilleri burda valla

Back