• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Var cnm bekarken bn tr ilac kullanıyodum burda kac defa kan testi yapıldı hiç bi sorun bulamadılar ilac da vermediler şimdi sadece gamile için vitamin D var onu kullanıyorum
Naptın canım?
nasıl oldun?
Düzeldi mi çarpıntın?

Slm canım.
Doktor dikkatli ol dedi dinlenecekmişim.
Böyle durumlar olabilirmiş ama dikkatli takip etmek gerekirmiş :KK43:
Sen ne yaptın?
Yatiyorium ben de her sicaklik oldugunda bakiyorum ne geldi diye tetenek oldum.randevum da 5 te.seninle transfer tarihimiz ayni galiba 23 uydu benim

Devam ediyor hafif hafif :KK43: Artmadı ama azalmadı da... Sen neler yaptın?
Bende persembe gunu yapacagim testi bekliyorum son gunler zormus. Iki gundurde kahverengi lekelenmelerim basladi. Bu durum canimi skyo biraz. Boyle devam ederse sonucu pozitifmi negatifmi istedigimi bilemedim. cunku ben kizimi 18 hafta suren bitmek bilmeyen kanamalar sonunda kaybetmistim. O zaman rahmimde miyom vardi aldirdim ameliyatla fakat yinede belli olmaz. Ayni durumlari yasamaktansa negatif sonucu tercih ederim. allahim hayirlisini versin. Gerci kanamasi olupda saglikli bebek doguranlar cok fazla fakat kendi tecrubem farkli oldugu icin insan ister istemez korkuyo.
Bu arada hafif kahverengi akintidan birsey olmaz benim kuzenim iki hamileligindede 3 ay boyunca boyle lekelenmesi olmustur. Doktoru cogu hamile kadinda olur demisdi.

Merhaba arkadaslar...Ben de transferimin 4. Gunundeyim....3.gun 8 hucreli embriyo transfer ettiler...pembe akinti olmak zorunda mi yerlesirken oluyormus...Benim olmadi o yuzden aklima takiliyor...

Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(
Canim.geçmiş olsun ne yaşadığını ve ne hissettigini cok iyi anlıyorum.geçenlerde ben de çok fazla kanama ile hastaneye gittim doktor ultrasyondan baktı ve o zaman ilk defa keseyi ve bezelye tanesini gorduk. Doktorum çok fazla kanaman var ama herşey yolunda kese de kanama yok dedi ve rapor verdi. Ben kanamadan dolayı hastaneye giderken bebeğimi kaybettim diye gitmistin. Ama beni anormal kanamam vardı heryer kan olmuştu. Doktor herşey normal deyince şok olmuştuk.iğne vermişti ve evde Dinlendim. 5 gün sonra yanı bayramdan 3 gün önce kontrole cagirdiginda güle oynaya gittim ve doktor iyi haberim yok dedi ve ben sok olmuştum. Su anda kanamam var. DC doktor kanamandan sonra gel tekrar tedaviye başlarız dedi.
Kanaman neden olmuş doktor birşey dedi mi dondurulmus embriyon var mi ve kaçıncı denemesi.
Tekrar geçmiş olsun canim. Çok iyi dinlen

Bende persembe gunu yapacagim testi bekliyorum son gunler zormus. Iki gundurde kahverengi lekelenmelerim basladi. Bu durum canimi skyo biraz. Boyle devam ederse sonucu pozitifmi negatifmi istedigimi bilemedim. cunku ben kizimi 18 hafta suren bitmek bilmeyen kanamalar sonunda kaybetmistim. O zaman rahmimde miyom vardi aldirdim ameliyatla fakat yinede belli olmaz. Ayni durumlari yasamaktansa negatif sonucu tercih ederim. allahim hayirlisini versin. Gerci kanamasi olupda saglikli bebek doguranlar cok fazla fakat kendi tecrubem farkli oldugu icin insan ister istemez korkuyo.
Bu arada hafif kahverengi akintidan birsey olmaz benim kuzenim iki hamileligindede 3 ay boyunca boyle lekelenmesi olmustur. Doktoru cogu hamile kadinda olur demisdi.
Canim insallah minigin seninledir...Guzel dusun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Perşembe günün belli olacak ama büyük ihtimal pazar günü olur dedi doktor.. Hep kendimi tutuyorum çok hayal kurmamaya çalışıyorum her iki sonuca da alıştırmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı
Ayin 12 sinde basladim bende estrofeme cuma belli olacak . Benimde p.tesi olur oyleyse. Kacinci gun embriyosu oldugu transfer tarihini etkiliyomu bilmiyorum. Hayirlisi hakkimizda canim

Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(
Cok guzel dedin "benim zamanim degilmis" demekki senin evladinin dunyaya gelmesine biraz daha zaman varmis. Allahim en kisa zamanda belki onumuzdeki denemede kucagina verecektir bebegini insallah..

Yatiyorium ben de her sicaklik oldugunda bakiyorum ne geldi diye tetenek oldum.randevum da 5 te.seninle transfer tarihimiz ayni galiba 23 uydu benim
Evet benimki de 23 üydü :)
Sıkma kendini.
Randevudan sonra yaz buraya sonucu...

Merhaba arkadaslar...Ben de transferimin 4. Gunundeyim....3.gun 8 hucreli embriyo transfer ettiler...pembe akinti olmak zorunda mi yerlesirken oluyormus...Benim olmadi o yuzden aklima takiliyor...
Olmayabilir :)
Kahverengi de olabilir.
Hiç akıntı da olmayabilir.
Kafana bunları takma stressiz kal.

Canım benim de lekelenmem olmuştu kahverengi o bekleme döneminde. Hayırlı sonucu almıştım.
Kırmızı olmadıktan sonra sorun yok dedi doktor. Her yerde sitelerde de öyle yazıyor. Lütfen üzülme boşuna.
Bence oldu bu iş ;)

Sabah 09:30 da canım.. Rabbim en doğrusunu bilir tevekkül ettim bekliyorum.. Sen doğum tarihini değiştirmişsin galiba canım? :)))) kaç haftalık görünüyor
Ya sorma canım biz 7+3 bekliyorduk doktor 8+4 olduğumuzu ve 26 şubatin beklenen doğum zamanı olduğunu söyledi bende ona göre değiştirdim takvimimi
Allah'ım kucağına almayı nasip eder inşallah arkadaşım :)
Çok sevindim.
Sağol canım benim amin inşallah hepimize nasip olur kucagimiza almak

Back