- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.921
Bugün doktorun ne dedi inşallah herşey yolundadır canımAllah razı olsun canım.
Dua edip sabredeceğim.
Yorulmamam gerekiyormuş. Tehlikeli durummuş.
Bakalım hayırlısı hakkımda...
Canim bebegi gordumUltrason görüntüsü nasıldı canım bebeği görebildin mi kaç haftalık çıkti ve kesenin görüntüsü normal miydi
Canim dikkat et yat dinlen dedi rapor verdiBugün doktorun ne dedi inşallah herşey yolundadır canım
Canim beklemedeyim dinleniyorumcerenery Ucurtma avcisi 86 kizlar bayramda giremedim pek neler oldu nasilsiniz umarim yolundadir hersey o emli bisey degildir. Bu arada kese kalp atisi gorup duyan oldu mu hic ben 27sini bekliyorum ilk gorusme icin
Geçmiş olsun Canim bol bol dinlenKızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese olduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya
Bende hicbirsey hissetmiyorum.baslarda bende iyiydim fakat gittikce zorlasiyo. Baskasina akil verirken kolay oluyodu fakat kendin yasayinca baska ben persembe 13. Gunumde test yapacam. Seninde dokuzuncu gunun oluyo. Sen kan testi yapacagin icin sende cikabilir o gun. Ayni gun yapabiliriz yani
İnşallah canım yorma sende kendini madem yat dinlen kiymetli bebekler bizimkiler daha dikkatli davranmak gerekiyor demek kiCanim bebegi gordum
Kese normal sorun yoktu
Ama ben cok yoruyormusum kendimi dikkat etmem gerekiyormus
Rapor verdi 3 gun evde dinlenecegim insallah kanamam olmaz
Elinden geldiğince yat benimde lekelerim oldu iğne vurmuştu 2 hafta sürekli yattım hatta bana kese bozulmuş düşük olur demişti çok şükür rabbim şimdi iyi yavrum. Doktor lar en kötü ihtimali söylüyorlar yatak istirahat i iyi gelecektir.Canim dikkat et yat dinlen dedi rapor verdi
Evde yatacagim
Kese normal sorun yok ama akinti dusundurdu doktoru her ihtimale hazir ol dedi
Canım bi olay mı oldu yoksa sebepsiz mi...Kızlar ya cok fazla kalp carpıntım var duramıyorum
Hiç biişiy yokken oldu eşimde burda degıl iş için almanyaya gitti şimdi arasam yolda geliyo kötü olur daha beter ama normal degılım kiCanım bi olay mı oldu yoksa sebepsiz mi...
Dikkat et kendine canım dinlen iyice çok da stres yapma inşallah geçer kısa zamanda meleğin senle merak etme onla konuş iyi gelir sanaAllah razı olsun canım.
Dua edip sabredeceğim.
Yorulmamam gerekiyormuş. Tehlikeli durummuş.
Bakalım hayırlısı hakkımda...
Kızlar ya cok fazla kalp carpıntım var duramıyorum
Canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver inşallah bize cerenery ve senin için bol bol dua edelim inşallah iyi olursunuz..Embriyo yerleşirken damar çatlama yapmış olabilir yada yirtilma dedi Ankaradaki doktor böyle vakalarda genelde kanama durur ama belli de olmaz bol bol dinlen dedi
Benimki de pazar günü yapılacak inşallahBi ihtimal haftaya cumartesi.sağol canım hepimize bebiş nasip etain inşallaj
Aynen adet oluyorum zannediyorum akıntı adet gibi hissediyorumbende olmuştu canım adet olcakmışım gibi sonra geçtii...
Ne yaptın canım?Hiç biişiy yokken oldu eşimde burda degıl iş için almanyaya gitti şimdi arasam yolda geliyo kötü olur daha beter ama normal degılım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?