- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.861
Dedim hatta bana göre 5 haftalik dedim adamın bana ilk sorusu doktorun kim demek oldu kendisi degil ya bastan sagma yapti muayeneyi sonra doktor dovunce dövdü oluyonTüp bebek olduğunu soyledinmi canım doktora tüp bebeğin hafta hesaplaması farklı çünkü transfer tarihine iki hafta ekleyip hesapliyolar senin 30 hazirandi galiba transfer yanı bebeğin 4+6.beş haftalık bile değil daha görünmemesi gayet normal çok erken.değerlerinde gayet güzel artıyor içini ferah tut
Dedim hatta bana göre 5 haftalik dedim adamın bana ilk sorusu doktorun kim demek oldu kendisi degil ya bastan sagma yapti muayeneyi sonra doktor dovunce dövdü oluyon
kzılar...henuz kese gormedım..27 de cagırdı...degerlerım
3.gun embrıyosu 2 tane 8 hucrelı
10.gun....109
12.gun..224
14.gun..447
16.gun..1037..
18gun..2452
kızlar tekızmı acaba???ıkız olma ıhtımalı varmı..gercı saglıklı olsunda farketmez ama merak ettım...degerlerımde sorun varmı acaba???
...
Dedim hatta bana göre 5 haftalik dedim adamın bana ilk sorusu doktorun kim demek oldu kendisi degil ya bastan sagma yapti muayeneyi sonra doktor dovunce dövdü oluyon
Pembe çoraplarını seveyim senin :)
Bak bu konunun (şuan yazdığımız) 381. sayfasında benim de ultrason görüntüm var.
Demi yaPembe çoraplarını seveyim senin :)
Üzme sakın kendini.
Daha çok erken. Bir hafta sabret tekrar git doktora görünmemesi normal daha küçük hayatım...
ayyy çok güzel görünüyor annesi rabbim hepimize nasip etsin inşallah kucağımıza alığımız güzleri gösterir inşallah
ne olur üzülme canım arkadaşımın amca kızınada bebeğin kalp atışları yok dediler hemde 3 ayrı doktora gitti kütajla alacaklardı ama o aldırmadı beklicem dedi anne kazandı şimdi 4 yaşında mis kokulu oğluşu varsen içini ferah tut
Canim uzme kendini degerin cok guzel artiyo kesende cok duzgun ama bebisin gorunmemesi normal ben de haftaya ptesi gidicem dusun. Icini ferah tut sen dua et bol bol
Canım hiç kötü bişey düşünme inşallah bebeğini kucağına alacaksın. Bol bol yat dınlen bu gibi durumlarda progesteron iğnesi öneriyorlar doktorunla görüşmelisinKızlar size bir haberim var iyi mi kötü mü bilmiyorum sabah wc ye kalktığımda kanama geldi günlük pedime ilk şok dan sonra hemen orkid koydum bişey oluyo diye hiç ağrım sızım yok kanama hala yogun değil devam ediyo acile geldik Hemen muayene etti yolk sac mevcut kese var bebek görünmüyor dedi adet tarihime göre 6 haftalik miş bence 5 haftalik Ama niye kanamam var ben anlamadıM kan tahlili 7000 cıktı oda normal korkuyorum ya böyle vakalar duydunuz mu mutlu sonla biten var mi
Erteleme doktorunu ara randevunu Öne cek Yerleşme kanaması da olabilir ama sen ara doktorunu her ihtimale karsıKızlar bende de kahverengi çok hafif bulanık ve yapışkan bir akıntı başladı.
Çarşamba günü doktora gideceğim aslında ama o zamana kadar ne olur bilemiyorum.
Ne yapsam?
Canım acile gittim kadın doğum doktoru vardı. Çok da beyefedi bir adamdı.Erteleme doktorunu ara randevunu Öne cek Yerleşme kanaması da olabilir ama sen ara doktorunu her ihtimale karsı
Yok canım evde tadilat vardı iimdide bayram tatili anca işte.yarın tedavim başliyor.inşallahSarisekerannesi cnm bayadır yoksun bi sorun mu var
Canım gebelikte en ufak leke kanama doktora bildirilmeli degerlendirilmeli bol bol su iç dinlen yarın doktora git bence ihmal etme. Rabbim esirgesin bebeğiniKızlar bende de kahverengi çok hafif bulanık ve yapışkan bir akıntı başladı.
Çarşamba günü doktora gideceğim aslında ama o zamana kadar ne olur bilemiyorum.
Ne yapsam?
Amin canım.Canım gebelikte en ufak leke kanama doktora bildirilmeli degerlendirilmeli bol bol su iç dinlen yarın doktora git bence ihmal etme. Rabbim esirgesin bebeğini
CNN sıkıntı yapma Başımıza ne geliyorsa ondan geliyo ayaklarını uzat yat kalkma pekCanım acile gittim kadın doğum doktoru vardı. Çok da beyefedi bir adamdı.
Sağ olsun beni biraz rahatlattı zaten progestan alıyorsunuz ne olursa olsun tek ilacı bunun progestan dedi.
Ama sanırım yarın gideceğim kendi doktoruma.
Akşam akşam başıma sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?