• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İlk denemem negatif ikinci de ikiz oldu biri 5 haftalık durmuş devam etmedi diğeri de 8. Haftada kalbi durdu. Bende 6. Haftada yoğun bi kanama geçirmiştim ona rağmen 5 gün sonra kalp atışı vardı ilaçlarla falan kanama durdu fakat bebek 1 hafta daha yaşayıp ölmüş sonrasında kalamam olmadı bende seviniyordum 9. Haftada kontrole gittikki ölmüş düşük olmadığı için kürtaj oldum. Bu 3. Denemem n Rabbim bağışlar inşallah
Amin inşallah Canim bu mübarek günlerde bebisin sana sımsıkı sarılmıştır annesi sen içini ferah tut. Dualarimiz hep sizlerle allahim inşallah bana da sağlıklı hayirli evlatlar nasip eder.

Ultrason görüntün var mı canım? Varsa eklesene
Ay var evet :))) koca bir kara delik hehehe ekliyorum becerebilirsem image.jpg

Evet zaten bakmak da zor olurdu kimim kimsem yok ki yardim edecek. Copsuz uzum gibiyim :)
Bu arada ben hamilelik takviminde hesaplama yaptım. Ama doktor daha doğru hesapladı. Gelişimine göre tekrar hesaplandıkça hamilelik takvimimi güncelleyeceğim :)

merhaba kızlar geçen hafta sonu kalp atımı göründü doktor 3 hafta sonra gel dedi sizi tekrar ne zaman çağırdı
Hayırlı olsun canım.. Allah tamamına erdirsin. Beni de kalp atışından 3 hafta sora cagırdı.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yoksa bu 3 haftalar bitmicek bize:)

Benimde buralarda kimsem yok. Bir babam var oda hasta ustune birde onla ilgilenmek zorundayim yalniz oldugu icin. Aileleriniz uzaktami sizinde?
Ailem yakında da benim annem yok.
O yüzden sıkıntılı :)
Napalım güvenilir birini bulurum bakacak hele bir o günler gelsin de...

İkiniz arasında bi tarihte de benim transferim oldu hanımlar 29 haziran :) dün onaltıncı gün değerim 1181 di .haftaya carsambayada keseyi görmek için randevu verdiler.herşey yolunda giderse peşpeşe kucaklarimiza alicaz bebislerimizi inşallah :)

Insallah canım ya rabbim isteyen herkese hayirlisini versin... benim 30 haziran 16.30 dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi bekliyoruz işte hala :)

Benimde transferim ikinizin arasında bi tarih hanımlar 29 haziran. Dün onaltıncı gün değerin 1181 di.haftaya çarşamba da keseyi girmek için randevu verdiler.herşey yolunda giderse peşpeşe alcaz bebislerimizi kucaklarimiza inşallah :)

Benimde transferim ikinizin arasında bi tarih hanımlar 29 haziran. Dün onaltıncı gün değerin 1181 di.haftaya çarşamba da keseyi girmek için randevu verdiler.herşey yolunda giderse peşpeşe alcaz bebislerimizi kucaklarimiza inşallah :)
Hayirli olsun canimm insallahhhh.. bende dayanamadim bugun bi test daha yaptim 19. gun 4000lerdeydi artik yapmam 27sini beklicem bakalim

Bu da bizim 5+2 halimiz. Bugün 6+2 olduk. Benim ilk muayenede son reglim ile doktorun hesabı aynı.
Aaa ne kadar net :)
Seninki ne güzel görünmüş
Benim içi boş görünüyor :):) İnşallah hafta içi tekrar gideceğim. Yine bakacak doktor :)

Bu arada bu site http://www.babycenter.com/pregnancy-due-date-calculator?sub=true&lmp=true&month=5&day=4&year=2015
muhtemel doğım tarihini ve hangi tarihte ne yapacağını veriyor.

ve bu site http://www.perinatology.com/calculators/Due-Date.htm
Çünkü kaç günlük embriyo transfer edildiğini ve tarihini yazıyorsun.
Sana muhtemel doğum tarihini veriyor.

Verdiği tarihleri takvimine işaretlemen ve takip etmen için :)
Bni dogum tarihim belli oldu 2. Ayın 11 de olucak :D

Ay ay ay ne güzel :)) bi tane de 28 haziran olsa tam oluruz :)) hayırlı olsun canım bebegin inşallah hersey yolunda gider hepimizin.... benim yarın 17.g anneme giderken gizlice hcg testi yaptircam acilde degerimin en az 2800 olması lazım bakalım artış düzenli mi gidiyor merak ediyorum.. hakkımızda hayırlısı

Ay ay ay ne güzel :)) bi tane de 28 haziran olsa tam oluruz :)) hayırlı olsun canım bebegin inşallah hersey yolunda gider hepimizin.... benim yarın 17.g anneme giderken gizlice hcg testi yaptircam acilde degerimin en az 2800 olması lazım bakalım artış düzenli mi gidiyor merak ediyorum.. hakkımızda hayırlısı

Evet o tarih boş kaldı :) bizim her seferinde iki kattan fazla arttı çok şükür başka yaptirmicaz.her seferinde tahmin ettigimizden çok çıktı esimle :) test işi bitti keseyi beklioz artik. Herseylerimiz yolunda gider insallah

Back