2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bende bugün gittim doktora ve kesemizi gördük çok şükür benim ki tek kese darısı bekleyenlerin başına 15 gün sonrada kalp atışlarını duymaya çağırdi
ya bu sitede en çok sevindiğim haberlerden biri senin bebğin ikiz gibi artışı wardı ama olsun tek olsun senin olsun yeterki canım gözün aydın tekrardan :) maşalahhhhh sizlere

Bende bugün gittim doktora ve kesemizi gördük çok şükür benim ki tek kese darısı bekleyenlerin başına 15 gün sonrada kalp atışlarını duymaya çağırdi
Gözünaydın canım beklemek bitmiyor maalesef ama heycanlı bekleyişler bunlar,kalp atışını da duyarsınız inşallah

Evet canım ama doktoru ister istemez önemsedim,tanıştığımız ilk günden beri hep pozitifti bana ümit verdi olur dedi,ama şimdi bi bildiğimi var ki diyorum işte
komplle vazgecme o zmn o doktordan ama baska bi dr git ıstersen canım yanı tek yere baglı kalıp ümitsiz bekleme derim ıkı kere sana kuzum uzulme canım hayırlısı diye telkin mesajı yazdım dahada yazdırmasın Rabbimmmmm :D damam bol dua edelım uzulme pimpiriklenme güzel olcak hersey

komplle vazgecme o zmn o doktordan ama baska bi dr git ıstersen canım yanı tek yere baglı kalıp ümitsiz bekleme derim ıkı kere sana kuzum uzulme canım hayırlısı diye telkin mesajı yazdım dahada yazdırmasın Rabbimmmmm :KK70: damam bol dua edelım uzulme pimpiriklenme güzel olcak hersey
Salı kese görmeye gidicez inşallah canım,bir profesör ,anormal bir durum varsa erken Teşhis koyabilelim diye,inşallah hayırlısıyla keseyi görürüz,zaten bizim yaptığımız doktora danışmak,İstanbul'a gitmediğimiz için yapabileceği bişey yok,istesek gideriz aslında ama gerek duymuyorum ,sonuçlardan haberdar ederim sizi iyi yada kötü,sağolasın.eylül vardı dış gebelik diyordu başka yazmamış onu merak ettim bende

ya bu sitede en çok sevindiğim haberlerden biri senin bebğin ikiz gibi artışı wardı ama olsun tek olsun senin olsun yeterki canım gözün aydın tekrardan :) maşalahhhhh sizlere
Sağol canım benim evet değerler ikiz gibiydi ama cok şükür bebeğim olsun da tek çift hiç fark etmez rabbim sağlık sıhhat versin

Gözünaydın canım beklemek bitmiyor maalesef ama heycanlı bekleyişler bunlar,kalp atışını da duyarsınız inşallah
Amin canım inşallah sende bir an önce görürsün keseni

Hayatım emin değilim ama vajinal jelde öyle durumlar oluyor diye biliyorum. Kaşıntı ve enfeksiyon yapabiliyormuş. İğne oluyorum ben. O da ağrıtıyor ama napalım... Acı olmayınca tatlı da olmuyor...
Kahverengi akıntıdan korkma.
Benim de adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor.

Hatta başka bir konuda da yazmıştım belirtilerimi. Aşağıya yapıştırdım tekrar.

• Kasıklarımda ağrılarım regli ağrısı gibi hiç geçmedi. Hatta dün gece regl oldum sandım.
  • Rahmimde kasılmalar ve burulmalar oluyor.
  • Aşırı gaz sorunu var. Bu yüzden yüz üstü yatamıyorum.
  • Göğüslerim zaten büyüktü o yüzden hacimsel artma yok. Sadece uçları çok hassas.
  • Bulantım falan yok.
  • Geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum. Hatta gün içinde de çok tuvalete gidiyorum

Bugün 12. günüm. Test günümdü yani.
bHCG sonucum 243 çıktı. 2 gün sonra testi tekrar edeceğim.
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin seninde inş canım bende güzel haberi alırım çok sagol içimi rahatlattın.

Ozge bende beden midem bulan miyor diye eşime şikayet ediyorum kaçıncı haftada başladı senin bulantilar
5. Haftada başladı ilk Başlarda sorunsuz yemek yiyebilyordum cnm sma simdi bi parca yiyorum sırf ilaç içicem diye oldugu gbi geri çıkıyor . Hiç isteme cnm bulantıyı bni mahvetti cok halsizim ve insn bna hiç bişi yiyemiyorum

3 hafta cok bulantim vardi hicbirsey yiyemiyordum ama cok şükür bu hafta bulantim azaldı biraz sabret geciyor zamanla:KK66:
Çok araştırdım yaklaşık 15. Haftalarda bitiyomuş bulantı . Tek korkum bebegin bu sekilde hiç beslenmiyor olması 15 haftaya kdr hiç beslenmedigini düşünürsek Minicik oluyo :(

Çok araştırdım yaklaşık 15. Haftalarda bitiyomuş bulantı . Tek korkum bebegin bu sekilde hiç beslenmiyor olması 15 haftaya kdr hiç beslenmedigini düşünürsek Minicik oluyo :KK43:
beslenır kızzz o sen rahat ol basını kaldıramayan bı tanıdık vardı kusmaktan su bile içemiyordu ama maşallah bi bebişi oldu kı kız tosuncuk gibi :D o yüzdennnn relaxxx güzel annelerrr

cidden rahat kafayla beklemek en güzeli progestanını al dua nı et doktorunda oh mis :KK70: sizler sağlıcakla kucagınıza alın tutunsunlar bizlerede çokkk duacı çıksın :)))
inşallah canım Rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin çok zor bi süreç ama sabır ve inanarak yola devam. Bak bu benim 3.denemem hiç

Son düzenleme:
5. Haftada başladı ilk Başlarda sorunsuz yemek yiyebilyordum cnm sma simdi bi parca yiyorum sırf ilaç içicem diye oldugu gbi geri çıkıyor . Hiç isteme cnm bulantıyı bni mahvetti cok halsizim ve insn bna hiç bişi yiyemiyorum
İnsan hamile olduğunu hissetmek istiyor canım galiba ondan istiyorum inşallah senin de en kisa zaman da geçer

Çok araştırdım yaklaşık 15. Haftalarda bitiyomuş bulantı . Tek korkum bebegin bu sekilde hiç beslenmiyor olması 15 haftaya kdr hiç beslenmedigini düşünürsek Minicik oluyo :(
bende bugun markette cok kotu oldum bı 5 10 dakıka baya kotu mıdem bulandı ama sonra gectı gene böyle mı oluyokı bulantı yanı gelıp gıden bısey mı?

Çok araştırdım yaklaşık 15. Haftalarda bitiyomuş bulantı . Tek korkum bebegin bu sekilde hiç beslenmiyor olması 15 haftaya kdr hiç beslenmedigini düşünürsek Minicik oluyo :KK43:
Camım 3 ay senin yediklerin önemli değil. Depondan yiyecek. O kendini besler merak etme.

Merhaba bende 4 gün önce ankarada 2 dondurulmuş çok iyi embriyo transferi oldum... embriyolog bayan yanıma gelip hamilesin inşallah dedi...günler geçmiyor bu sefer oldu herhalde benimde içimde öyle bi his var olsun artık ya allah aratmasin isteyen herkese versin

İnşallah canımm..Allah ım sana da nasip etsin..

Back