- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #2.961
Kızlar crinone jel i direkt eczaneye gidip aliyorum ben ama Dr a Yazdırılabilen bise mi,75tl veriyorum habire bitiyo:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay 4 kilo olmazsa kayın validem laf sayar öffffbeslenır kızzz o sen rahat ol basını kaldıramayan bı tanıdık vardı kusmaktan su bile içemiyordu ama maşallah bi bebişi oldu kı kız tosuncuk gibio yüzdennnn relaxxx güzel annelerrr
Mahvetti cnm bni ölücem resmen çok fazla bulantı oluyo kusuyorum gecsin artıkaz kalmıştır inşallah..ben de aynıyım canım, bir de midem de reflü olduğu için sanırım yemek borumda yanma hissediyorum..yoğurtlu çorba, ayran falan içiyorum iyi geliyor gibi bana..
Umarım cnm inş 3 aya kdr da biter bu bulantılarCamım 3 ay senin yediklerin önemli değil. Depondan yiyecek. O kendini besler merak etme.
Yok cnm bnmki gelip gecrn bulantı degıl geri cıkartırıyo herseyi inan ztn sabahtan yatana kdr yedıgım pi parca sayılır hersey pis kokuyo burnumabende bugun markette cok kotu oldum bı 5 10 dakıka baya kotu mıdem bulandı ama sonra gectı gene böyle mı oluyokı bulantı yanı gelıp gıden bısey mı?
Kııızz deli misin bunu isteme bni mahvetti yada bnde böyle oldu çok halsiz yapıyo bulantılar bniİnsan hamile olduğunu hissetmek istiyor canım galiba ondan istiyorum inşallah senin de en kisa zaman da geçer
Canım ben crinone ne ki gittikçe doktoruma yazdırıyorum günde iki kullanimlik 3 kutu yazıyor. Az bişey farkını veriyorum sadece. Yoksa 7 günde bi kutu bitiyor ilk 3 ayda kullanılacak para ile alsak çok masraflı olur yaaKızlar crinone jel i direkt eczaneye gidip aliyorum ben ama Dr a Yazdırılabilen bise mi,75tl veriyorum habire bitiyo:)
Mahvetti cnm bni ölücem resmen çok fazla bulantı oluyo kusuyorum gecsin artık
Inanki cnm bi an önce bitsin diye dua ediyorum burnuma gersey kötü kokuyoAllah yardım etsin Özgeciğim..ben senden bi nebze daha iyiyim sanırım..seni baya yoruyor bulantılar, çoğu gitti azı kaldı inşallah canım..bebişlerimizi kucağımıza alınca bütün yaşadıklarımızı unutucaz inşallah..
Yazdirilabilen bişey canım mutlaka yazdır 2*1 den 2 kutu alıyorum ben ama 3 kutuda ödüyor doktora öyle söyle yazar zatenKızlar crinone jel i direkt eczaneye gidip aliyorum ben ama Dr a Yazdırılabilen bise mi,75tl veriyorum habire bitiyo:)
Hoşgeldin aramıza. Allah hislerini boşa çıkarmasın.Merhaba bende 4 gün önce ankarada 2 dondurulmuş çok iyi embriyo transferi oldum... embriyolog bayan yanıma gelip hamilesin inşallah dedi...günler geçmiyor bu sefer oldu herhalde benimde içimde öyle bi his var olsun artık ya allah aratmasin isteyen herkese versin
evet canım ben aile hekimine yazdırıyorum. tanesi 10 tl ye geliyor.Kızlar crinone jel i direkt eczaneye gidip aliyorum ben ama Dr a Yazdırılabilen bise mi,75tl veriyorum habire bitiyo:)
4 kiloyu nasıl doğurackmışsın onu da söyledi mi?Ay 4 kilo olmazsa kayın validem laf sayar öffffniye Hayatım stres bnm
bol bol yemek yiycekmişim çıldırtıyo bni. Kendinin oğullar 4 kilo doğmuş eltimin çocukları 4 doğmuş4 kiloyu nasıl doğurackmışsın onu da söyledi mi?
bebeği 4 kilo yaparsında nasıl doğurucan töbeeeeeeB
bol bol yemek yiycekmişim çıldırtıyo bni. Kendinin oğullar 4 kilo doğmuş eltimin çocukları 4 doğmuş
Canim bende ne yerleşme kanaması nede pembe akıntı olmadı. Su gibi akıntı oldu hala da oluyoYa arkadaşlar bişey sorcam aramızda embriyolari tutmuslar var maşallah.... bir sürü konu başlığını araştırdım transferden sonra hep pembe akıntısı gelmiş milletin benim hiç bi renk yok bem beyaz ya ilk transferde sarıydi şimdi sadece beyaz başka renk yok sizde nasıl oldu benimki de normal mi nolur bana bişey yazın tecrübeyle sabit olan kizlar
Devamlı Başkalarını örnek veriyo bigün üstüne kusacam o olucak işte bu daha iyi günlerimiz aslında oda nasıl alıcaz bebek Arabasına herseye karışıcak herseyebebeği 4 kilo yaparsında nasıl doğurucan töbeeeeee
Bnm kanamam olmasın diye ilaç kullanıyırum cnm . Ama ilk transferim de öyle olmuştu pembe geldi sonra kahverengi oldu sonra siyah bi renk oldu . Herkeste farklı farklı oluyo cnm yapısı baska herkesin içini ferah tut inş bişiycikler olmazYa arkadaşlar bişey sorcam aramızda embriyolari tutmuslar var maşallah.... bir sürü konu başlığını araştırdım transferden sonra hep pembe akıntısı gelmiş milletin benim hiç bi renk yok bem beyaz ya ilk transferde sarıydi şimdi sadece beyaz başka renk yok sizde nasıl oldu benimki de normal mi nolur bana bişey yazın tecrübeyle sabit olan kizlar
Yok cnm olmamasi gayet normal benim hic olmadi cok sukurYa arkadaşlar bişey sorcam aramızda embriyolari tutmuslar var maşallah.... bir sürü konu başlığını araştırdım transferden sonra hep pembe akıntısı gelmiş milletin benim hiç bi renk yok bem beyaz ya ilk transferde sarıydi şimdi sadece beyaz başka renk yok sizde nasıl oldu benimki de normal mi nolur bana bişey yazın tecrübeyle sabit olan kizlar