2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Arkadaşlar hepinize günaydın;
Bazı arkadaşlarım beni kapanan topicten hatırlayabilirler.
Bende topicte hamile olduğumu yazmayı diliyordum.Ve çok şükür zorlu bir süreçten sonra HAMİLEYİMMMM:anneadayı::KK46::nazar:
Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Özellikle bizim gibi tüp bebek sürecini yaşayan anne adaylarının yüzleri gülsün kucakları dolsun tez zamanda inşallah.
Evde test yapmayı istemiyor ve sabırla bekliyordum.Transferden sonra hiç kanamam olmadı.Ta ki 11.gün lekelenme ve aynı adet sancısı gibi ağrılarım olana kadar.11.gün evde erken gebelik testi yaptım ve negatifi gördüm.İşte o gün artık bitti diyip sabaha kadar ağladım.Ertesi gün akşama kadar yine harap haldeydim.Akşamüstü yakınımda bulunan bir tıp merkezinde kan tahilili verdim.Ve ancak o zaman öğrenebildim.Şimdi haftaya doktor kontrolüne gideceğim.İnşallah kalp atışını duyar ve keseyide görürüm.
BOL:KK46::KK46::KK46::KK46:BEBİŞLİ BİR TOPİC DİLİYORUM.B

Arkadaşlar hepinize günaydın;
Bazı arkadaşlarım beni kapanan topicten hatırlayabilirler.
Bende topicte hamile olduğumu yazmayı diliyordum.Ve çok şükür zorlu bir süreçten sonra HAMİLEYİMMMM:anneadayı::KK46::nazar:
Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Özellikle bizim gibi tüp bebek sürecini yaşayan anne adaylarının yüzleri gülsün kucakları dolsun tez zamanda inşallah.
Evde test yapmayı istemiyor ve sabırla bekliyordum.Transferden sonra hiç kanamam olmadı.Ta ki 11.gün lekelenme ve aynı adet sancısı gibi ağrılarım olana kadar.11.gün evde erken gebelik testi yaptım ve negatifi gördüm.İşte o gün artık bitti diyip sabaha kadar ağladım.Ertesi gün akşama kadar yine harap haldeydim.Akşamüstü yakınımda bulunan bir tıp merkezinde kan tahilili verdim.Ve ancak o zaman öğrenebildim.Şimdi haftaya doktor kontrolüne gideceğim.İnşallah kalp atışını duyar ve keseyide görürüm.
BOL:KK46::KK46::KK46::KK46:BEBİŞLİ BİR TOPİC DİLİYORUM.B
Saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallah. Tebrik ederim.

@tugceserdar ah cnm bikmezmiyim o aparati ama masallah tir gibi oluyo o aparatla aslnda sorun su ben su anakucaklari varya araba koltugu olarak kullanilan onlarin monte edilmesini isterim ilk zamanlar ama bu da birtek bugaboo donkey de var bide arkali onlu bikac modelde beni tatmin edebilmesi icin bizim bitane bu sekikde ikitanede ayri olan arabalardn almak lazim:))ay neyse cidden daha cok erken :)

Kızlar günaydın. Herkes iyi mi. Gamze herşey yolunda mı, demede seni merak ediyorum. Nasılsın? Kızlar bebek arabası yazılarınızı okudum, inşallah sorunsuz ilerleyelim de sıra sıra arabalarımızı alalım insallah
Günaydınn,iyim şükür canım sabırsızlıkla keseyi bekliyoruz inşallah herşey normal olur,yarın tekrar test vermeyi düşünüyorum takip için bakalım Salı bi gelseydi,senin nasıl gidiyor canım

Günaydınn,iyim şükür canım sabırsızlıkla keseyi bekliyoruz inşallah herşey normal olur,yarın tekrar test vermeyi düşünüyorum takip için bakalım Salı bi gelseydi,senin nasıl gidiyor canım
Sen keseyi bi gör hepimiz Rahatlıcaz.. ben iyiyim yogun geciyo bu ara cok nete giremiyorum. Disarlarda dolanıyorum hem zaman geciyo diye iyi hissediyorum biyandan da kötü bise olurmu diye endişeleniyorum.. Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Sen keseyi bi gör hepimiz Rahatlıcaz.. ben iyiyim yogun geciyo bu ara cok nete giremiyorum. Disarlarda dolanıyorum hem zaman geciyo diye iyi hissediyorum biyandan da kötü bise olurmu diye endişeleniyorum.. Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Ben keseyi 5. Haftanın sonunda Görmüş olacam görürsem inşallah,bu normalmi çok mu geç yada geç diye birşey varmı

Arkadaşlar buğün 9. Günüm nasıl geçti bilmiyorum, buğün sabah adet ağrısıyla uyandım dün akşam kullandığım jelden sonra beyaz ve kahve rengi peynir gibi Akıntı geldi yaşayanlar var mı olumsuz bir durum mu sizce

Arkadaşlar sizlere bişey soracağım bu aksam Eyüp sultana yemeğe gitcez ama biraz da gezeriz 12yi bulur yürümenin bi sakıncası olurmu günlük yasantiniza devam edin diyorlar ama bilemedim

Arkadaşlar buğün 9. Günüm nasıl geçti bilmiyorum, buğün sabah adet ağrısıyla uyandım dün akşam kullandığım jelden sonra beyaz ve kahve rengi peynir gibi Akıntı geldi yaşayanlar var mı olumsuz bir durum mu sizce

Hayatım emin değilim ama vajinal jelde öyle durumlar oluyor diye biliyorum. Kaşıntı ve enfeksiyon yapabiliyormuş. İğne oluyorum ben. O da ağrıtıyor ama napalım... Acı olmayınca tatlı da olmuyor...
Kahverengi akıntıdan korkma.
Benim de adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor.

Hatta başka bir konuda da yazmıştım belirtilerimi. Aşağıya yapıştırdım tekrar.

• Kasıklarımda ağrılarım regli ağrısı gibi hiç geçmedi. Hatta dün gece regl oldum sandım.
  • Rahmimde kasılmalar ve burulmalar oluyor.
  • Aşırı gaz sorunu var. Bu yüzden yüz üstü yatamıyorum.
  • Göğüslerim zaten büyüktü o yüzden hacimsel artma yok. Sadece uçları çok hassas.
  • Bulantım falan yok.
  • Geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum. Hatta gün içinde de çok tuvalete gidiyorum

Bugün 12. günüm. Test günümdü yani.
bHCG sonucum 243 çıktı. 2 gün sonra testi tekrar edeceğim.

Back