2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İnşallah duyarsın canım bende çarşamba gidicem kese görmeye acaba kalp atışı da duyabilirsiniz miyim transfer tarihi 13 haziran
Canım senin değerin ne durumda,bende Salı günü kese görmeye gidecem inşallah,o zaman değerim yaklaşık 3 bini bulması Lazım,senin nasıl sana yetiştimmi ben:)

Canım senin değerin ne durumda,bende Salı günü kese görmeye gidecem inşallah,o zaman değerim yaklaşık 3 bini bulması Lazım,senin nasıl sana yetiştimmi ben:)
Canim ben 2 kere baktirdim 10. Gün 231 231 12. Gün 453 bi daha istemedilr ben de yaptırma dim inşallah bebeklerimiz bizimledir halsizlik dışında da hiç bir belirtim yok ben doktora çarşamba günü gidicem inşallah görebiliriz keselerini

Kızlar bir de şu yazıyı okuyun lütfen.
Herhangi bir doktorun burada reklamını yapmam asla.
Sadece yazının kaynağını göstermem gerektiğini düşündüm o yüzden linkini veriyorum.

http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/
Paylasimin icin tesekkurler. Bu yazi benim icimi bayagi rahatlatti.. nedenmi? Cunku ben hollanda da tedavi goruyorum birinci hamileligimde fazla kanamam oldugu halde doktor bana hic ilac vermedi. Turkiyede duyuyodum progestan ilaci veriyolardi. Simdi tekrar tedavideyim tekrar kanamam olursa hamilelikte vermeyeceklerini biliyorum. Bu yaziyi okuyunca neden vermediklerini anladim icim rahatladi.

Canım tam şekili nasl bilmiyorum zaten sorun olsa doktor söylüyor. Benimkine şekli tam düzgün deği dedi lekeyi söyleyince de düşük riskin var dedi. Moralim çok bozuldu hiç sormadım bebek varmı falan eye sadece şimdilik canlılıktan söz edemiyoruz bol bol istirahat et haftaya gel dedi
Allah ın izniyle hiç bişey ollmayacak canım uzulme bi arkadas vardı burdan oda şekli bozuk yeri kötü yerde kesenın demiş doktorlar ama masallah kız heralde dogurdu doguracak tır :D

Arkadaşlar ben de bu ay tedaviye başlıyorum,transferim ağustos ayında işallah.Tüp tedavisi sırasında saçlarımızı boyatabilir miyiz? YUmurta kalitesi üzerine olumsuz bir etkisi olur mu? Aranızda boyatanlar var mı?
canım bence boyatma sonucta kımyasal ve sonradan olumsuz bısey olursa acaba deme ki inşallah olumsuz bısey olmaz sımdıden hayırlı olsun tedavin bende agustosta dondurulmuş bebişlerimi alcam hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördüki:KK46::KK46: kalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi:KK200::KK200: Teşekkürler
gözun aydın olsun canım hayırlı ugurlu olur inşallah bebişlerinizzz oyhhh ikiz anneleri maşallah sizlereeee

Bu arada benim bu 5.haftam oluyor,5. Haftanın sonunda kese Görmüş olucaz,siz ne zaman gördünüz benimki çok geç olmucak dimi
pipirikliiii hatun seniiii bebeğin seni bırakmamak için orda ne savaşlar veriyo sende pipiriklenion herşey yolunda canım bence senın doktorunun senı rahatlatıp aydınlatmamasından oluyo bence en kısa surede değişmelisin doktorunu o yaptı bebegı dıye ona gıtmen gerekmez

Allah ın izniyle hiç bişey ollmayacak canım uzulme bi arkadas vardı burdan oda şekli bozuk yeri kötü yerde kesenın demiş doktorlar ama masallah kız heralde dogurdu doguracak tır :KK70:
Bugün özel bi hastaneye gittim özel doktora künye oldum doktor baktı kese var ama kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi. Bende önceki doktorun soylediklerini dedim kese düzgün değil dedi nasıl dedim. Öyle bişey yok kese gayet normal dedi sadece erken olduğu için bebek ve kalp duyulmaz dedi. İçim öyle rahatladı ki. Son iki gün bana zehir olmuştu. Bir hafta sonra gidecektim güya o aptal doktora iyiki beklememis im yoksa üzüntüden bişey olacaktı

Canim ben 2 kere baktirdim 10. Gün 231 231 12. Gün 453 bi daha istemedilr ben de yaptırma dim inşallah bebeklerimiz bizimledir halsizlik dışında da hiç bir belirtim yok ben doktora çarşamba günü gidicem inşallah görebiliriz keselerini
Ben 2 haftadır kan veriyorum canım verecek kan kalmadı artık,bende de halsizlik var hiçbi iş yapasım gelmiyor,inşallah sağ salim görürüz keseleri,Herşeyin yolunda olduğuna inanmak istiyorum sadece..

pipirikliiii hatun seniiii bebeğin seni bırakmamak için orda ne savaşlar veriyo sende pipiriklenion herşey yolunda canım bence senın doktorunun senı rahatlatıp aydınlatmamasından oluyo bence en kısa surede değişmelisin doktorunu o yaptı bebegı dıye ona gıtmen gerekmez
Inşallah öyledir canım:)dün kaç kez Aradım zaten açmadı dönmedide konuşamadık ben de salla dedim ya olacaksa zaten olacak Allah'ın izniyle..

Bugün özel bi hastaneye gittim özel doktora künye oldum doktor baktı kese var ama kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi. Bende önceki doktorun soylediklerini dedim kese düzgün değil dedi nasıl dedim. Öyle bişey yok kese gayet normal dedi sadece erken olduğu için bebek ve kalp duyulmaz dedi. İçim öyle rahatladı ki. Son iki gün bana zehir olmuştu. Bir hafta sonra gidecektim güya o aptal doktora iyiki beklememis im yoksa üzüntüden bişey olacaktı
oh beeee walla rahatladım dengesız doktorlarda var ya sankı uzmekten keyf alıyolar kouyu gosterıp bak oldu demek ıcınmı yapıolar anlamadım ama cıdden doktor cok onemlı ya ben ıkı asılamamı ve bı tup denememı aynı doktora yaptırdım cunku o kdr pozıtıf bırıkı yok demesı bıle süper hatunun ya ınsallah olucak sakın umıdını kesme demesı hersey süper melekcim yapcaz bu bebegı demesı yanı ınsallah bu doktorun senı olumluya ıter canım walla cok sevındım degısmene ohhhhh yandan yandan :D

Inşallah öyledir canım:)dün kaç kez Aradım zaten açmadı dönmedide konuşamadık ben de salla dedim ya olacaksa zaten olacak Allah'ın izniyle..
kaç kere bebegını kaybetme acısı yasadın bebegın sendeyken Rabbim korusun onları veya onu :D sen dua et annesı o sana tutunmak ıcın neler yapıo baksana ya yerım onu ben maşallah subhanallah sende hemen dr deısıyosun bak demede ye nasıl rahatladı kız

oh beeee walla rahatladım dengesız doktorlarda var ya sankı uzmekten keyf alıyolar kouyu gosterıp bak oldu demek ıcınmı yapıolar anlamadım ama cıdden doktor cok onemlı ya ben ıkı asılamamı ve bı tup denememı aynı doktora yaptırdım cunku o kdr pozıtıf bırıkı yok demesı bıle süper hatunun ya ınsallah olucak sakın umıdını kesme demesı hersey süper melekcim yapcaz bu bebegı demesı yanı ınsallah bu doktorun senı olumluya ıter canım walla cok sevındım degısmene ohhhhh yandan yandan :KK70:
Çok sağol canım rabbim hepimizin kini sağ saglim kuracağımız a aldirsin. Şimdi dinlenerek 2 haftayı rahat bi şekilde beklerim çok şükür rabbime içimdeki o korku geçti

ya kızlar eylül nerdeeeeeeeeeee kızzzzz nere gittinnnnn

Çok sağol canım rabbim hepimizin kini sağ saglim kuracağımız a aldirsin. Şimdi dinlenerek 2 haftayı rahat bi şekilde beklerim çok şükür rabbime içimdeki o korku geçti
cidden rahat kafayla beklemek en güzeli progestanını al dua nı et doktorunda oh mis :D sizler sağlıcakla kucagınıza alın tutunsunlar bizlerede çokkk duacı çıksın :)))

kaç kere bebegını kaybetme acısı yasadın bebegın sendeyken Rabbim korusun onları veya onu :KK70: sen dua et annesı o sana tutunmak ıcın neler yapıo baksana ya yerım onu ben maşallah subhanallah sende hemen dr deısıyosun bak demede ye nasıl rahatladı kız
Evet canım ama doktoru ister istemez önemsedim,tanıştığımız ilk günden beri hep pozitifti bana ümit verdi olur dedi,ama şimdi bi bildiğimi var ki diyorum işte

Back