- 25 Nisan 2015
- 52
- 83
- 8
- 38
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.901
Saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallah. Tebrik ederim.Arkadaşlar hepinize günaydın;
Bazı arkadaşlarım beni kapanan topicten hatırlayabilirler.
Bende topicte hamile olduğumu yazmayı diliyordum.Ve çok şükür zorlu bir süreçten sonra HAMİLEYİMMMM
Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Özellikle bizim gibi tüp bebek sürecini yaşayan anne adaylarının yüzleri gülsün kucakları dolsun tez zamanda inşallah.
Evde test yapmayı istemiyor ve sabırla bekliyordum.Transferden sonra hiç kanamam olmadı.Ta ki 11.gün lekelenme ve aynı adet sancısı gibi ağrılarım olana kadar.11.gün evde erken gebelik testi yaptım ve negatifi gördüm.İşte o gün artık bitti diyip sabaha kadar ağladım.Ertesi gün akşama kadar yine harap haldeydim.Akşamüstü yakınımda bulunan bir tıp merkezinde kan tahilili verdim.Ve ancak o zaman öğrenebildim.Şimdi haftaya doktor kontrolüne gideceğim.İnşallah kalp atışını duyar ve keseyide görürüm.
BOLBEBİŞLİ BİR TOPİC DİLİYORUM.B
Cnm ya sen kalp atislari icin nezaman gitcksin doktora?Kızlar günaydın. Herkes iyi mi. Gamze herşey yolunda mı, demede seni merak ediyorum. Nasılsın? Kızlar bebek arabası yazılarınızı okudum, inşallah sorunsuz ilerleyelim de sıra sıra arabalarımızı alalım insallah
Günaydınn,iyim şükür canım sabırsızlıkla keseyi bekliyoruz inşallah herşey normal olur,yarın tekrar test vermeyi düşünüyorum takip için bakalım Salı bi gelseydi,senin nasıl gidiyor canımKızlar günaydın. Herkes iyi mi. Gamze herşey yolunda mı, demede seni merak ediyorum. Nasılsın? Kızlar bebek arabası yazılarınızı okudum, inşallah sorunsuz ilerleyelim de sıra sıra arabalarımızı alalım insallah
Sen keseyi bi gör hepimiz Rahatlıcaz.. ben iyiyim yogun geciyo bu ara cok nete giremiyorum. Disarlarda dolanıyorum hem zaman geciyo diye iyi hissediyorum biyandan da kötü bise olurmu diye endişeleniyorum.. Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinGünaydınn,iyim şükür canım sabırsızlıkla keseyi bekliyoruz inşallah herşey normal olur,yarın tekrar test vermeyi düşünüyorum takip için bakalım Salı bi gelseydi,senin nasıl gidiyor canım
Salı yada carsambaya randevu alıcam. 6+3 Yada 4 olcak. Umarım duyarız. Buarada hala Dr a karar veremedim, 2-3 gün kaldıCnm ya sen kalp atislari icin nezaman gitcksin doktora?
Ben keseyi 5. Haftanın sonunda Görmüş olacam görürsem inşallah,bu normalmi çok mu geç yada geç diye birşey varmıSen keseyi bi gör hepimiz Rahatlıcaz.. ben iyiyim yogun geciyo bu ara cok nete giremiyorum. Disarlarda dolanıyorum hem zaman geciyo diye iyi hissediyorum biyandan da kötü bise olurmu diye endişeleniyorum.. Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
bende dün 6+1 idim canım gec degildir ama kan degerine bakınca erken olabilirBen keseyi 5. Haftanın sonunda Görmüş olacam görürsem inşallah,bu normalmi çok mu geç yada geç diye birşey varmı
İnşallah duyarsın canım bende çarşamba gidicem kese görmeye acaba kalp atışı da duyabilirsiniz miyim transfer tarihi 13 hazirankızlar bende salı yada çarşamba kalp atımı oluşmuş mu diye baktırmaya gidecem...
Arkadaşlar buğün 9. Günüm nasıl geçti bilmiyorum, buğün sabah adet ağrısıyla uyandım dün akşam kullandığım jelden sonra beyaz ve kahve rengi peynir gibi Akıntı geldi yaşayanlar var mı olumsuz bir durum mu sizce
Arkadaşlar sizlere bişey soracağım bu aksam Eyüp sultana yemeğe gitcez ama biraz da gezeriz 12yi bulur yürümenin bi sakıncası olurmu günlük yasantiniza devam edin diyorlar ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?