- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #2.861
Bugünkü değerim 709,iki gün önce 310du sizce normalmi artış,sizinkiyle kıyaslarsanız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalden bile güzel hemde :)Bugünkü değerim 709,iki gün önce 310du sizce normalmi artış,sizinkiyle kıyaslarsanız
Ben de Perşembe gidilen CNm duyulur inşallah aynı gün topik gene coşacakgozun aydın cnm senın trasnfer gunun nezamandı? ben azonce haftaya perşembe gunu ıcın randevu aldım erken degıldır dımı kalp atışlarını görmek ıcın
artısın gayet güzel aslnda dıs gebelik olsa böyle ıkı katından fazla artarmıydıkı doktor ne dedıBugünkü değerim 709,iki gün önce 310du sizce normalmi artış,sizinkiyle kıyaslarsanız
Cnm gayet güzel artmış.bebiş barizben burdayım diyor işte. Dış gebelikte bu şekilde düzenli artmaz.değerin 1500 2000 arası olunca kese için çağırıyorlar.herhalde senin Pzrtesi falan kese gözükür,o Yüzden bence randevunu alabildiğin en etkene al derim ben ,bitsin artık bu belirsizlik,için bi rahatlasın.Bugünkü değerim 709,iki gün önce 310du sizce normalmi artış,sizinkiyle kıyaslarsanız
Salıya aldım canım randevuyu,dün almıştım artık Öne almayım ya bi günden bişey olmaz heralde.dış gebelikte Artış nasıl olurki?Cnm gayet güzel artmış.bebiş barizben burdayım diyor işte. Dış gebelikte bu şekilde düzenli artmaz.değerin 1500 2000 arası olunca kese için çağırıyorlar.herhalde senin Pzrtesi falan kese gözükür,o Yüzden bence randevunu alabildiğin en etkene al derim ben ,bitsin artık bu belirsizlik,için bi rahatlasın.
Doktorla görüşmedik hala canım,aslında merak da etmiyorum olumlu bişey söylemedi hiçartısın gayet güzel aslnda dıs gebelik olsa böyle ıkı katından fazla artarmıydıkı doktor ne dedı
Normalden yüksekmi ya aşırı Artış değil inşallahNormalden bile güzel hemde :)
Yok canım ya sende hemen herşeyi tersinden anlamaya adapte etmişsin kendini çok güzel artmış rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah ta hep böyle yolunda gitsinNormalden yüksekmi ya aşırı Artış değil inşallah
Harika bir haber. Bizde Perşembe göreceğiz keseyi inşallahKızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördükikalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi
Teşekkürler
8. Haftada duyan varmış 6 da da duyan varmış Değişiyor kişiden kişiye. Arkadaşım 8+5 de duydu meselagozun aydın cnm senın trasnfer gunun nezamandı? ben azonce haftaya perşembe gunu ıcın randevu aldım erken degıldır dımı kalp atışlarını görmek ıcın
Süper bence. Benim 11. Gün 204 tü 15. Gün 700 çıktı % 80 artmış.Bugünkü değerim 709,iki gün önce 310du sizce normalmi artış,sizinkiyle kıyaslarsanız
Transfer 9 haziran aslında haftaya cumaya randevu verecekti Dr um ama o gün kendisi olmayacakmis o yüzden 10 gün sonraya attı, hatta birisi atıyor gibiydi bir kıpırtı vardı diğeri ona göre biraz küçüktü garantiye almak istediler il dışından gidiyorum çünkügozun aydın cnm senın trasnfer gunun nezamandı? ben azonce haftaya perşembe gunu ıcın randevu aldım erken degıldır dımı kalp atışlarını görmek ıcın
Walla bende sayısını unuttum ikizler parmak kaldırınMasallah masallah.. saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallah. Su anda topikte senle beraber 4 ikiz bekleyenmi var?
Doktorunu değiştirseneDoktorla görüşmedik hala canım,aslında merak da etmiyorum olumlu bişey söylemedi hiç
Evet Değişiyor ama stres yapıyo haftaya ben de duyarım inşallah ya8. Haftada duyan varmış 6 da da duyan varmış Değişiyor kişiden kişiye. Arkadaşım 8+5 de duydu mesela
Benim bugün 20. Gün ,benimki geç tutunmuştur belki diyorumSüper bence. Benim 11. Gün 204 tü 15. Gün 700 çıktı % 80 artmış.
Doktor İstanbul'da zaten değişecek haliyle de şuan için yorumu önemli transferi yapan doktorum çünkü öyle canımDoktorunu değiştirsene
İnşallah sağlıklı bir gebelik tir canım, değer düşerse düşük, sabit kalırsa da dış gebelik belirtisiymis, senenki artiyorda iyi gibi sankiBenim bugün 20. Gün ,benimki geç tutunmuştur belki diyorum