2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bugünkü değerim 709,iki gün önce 310du sizce normalmi artış,sizinkiyle kıyaslarsanız
Cnm gayet güzel artmış.bebiş barizben burdayım diyor işte. Dış gebelikte bu şekilde düzenli artmaz.değerin 1500 2000 arası olunca kese için çağırıyorlar.herhalde senin Pzrtesi falan kese gözükür,o Yüzden bence randevunu alabildiğin en etkene al derim ben ,bitsin artık bu belirsizlik,için bi rahatlasın.

Cnm gayet güzel artmış.bebiş barizben burdayım diyor işte. Dış gebelikte bu şekilde düzenli artmaz.değerin 1500 2000 arası olunca kese için çağırıyorlar.herhalde senin Pzrtesi falan kese gözükür,o Yüzden bence randevunu alabildiğin en etkene al derim ben ,bitsin artık bu belirsizlik,için bi rahatlasın.
Salıya aldım canım randevuyu,dün almıştım artık Öne almayım ya bi günden bişey olmaz heralde.dış gebelikte Artış nasıl olurki?

Kızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördüki:KK46::KK46: kalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi:KK200::KK200: Teşekkürler
Harika bir haber. Bizde Perşembe göreceğiz keseyi inşallah

gozun aydın cnm senın trasnfer gunun nezamandı? ben azonce haftaya perşembe gunu ıcın randevu aldım erken degıldır dımı kalp atışlarını görmek ıcın
8. Haftada duyan varmış 6 da da duyan varmış Değişiyor kişiden kişiye. Arkadaşım 8+5 de duydu mesela

Çok teşekkürler kızlar
gozun aydın cnm senın trasnfer gunun nezamandı? ben azonce haftaya perşembe gunu ıcın randevu aldım erken degıldır dımı kalp atışlarını görmek ıcın
Transfer 9 haziran aslında haftaya cumaya randevu verecekti Dr um ama o gün kendisi olmayacakmis o yüzden 10 gün sonraya attı, hatta birisi atıyor gibiydi bir kıpırtı vardı diğeri ona göre biraz küçüktü garantiye almak istediler il dışından gidiyorum çünkü
Masallah masallah.. saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallah. Su anda topikte senle beraber 4 ikiz bekleyenmi var?
Walla bende sayısını unuttum ikizler parmak kaldırın:anneadayı::anneadayı:

Kızlar ben oglumda 6+2 de hem de göbekten ultrason ile duymuştum kalp atışını sanki kosan bir at gibiydi, ama ikizlerde biraz daha geç duyulabiliyormus Dr um bugün öyle söyledi, ama keseleri görünce insan rahatliyor gerçekten , inşallah kalp atımını da duyarsak artik başka şeylere odaklaniriz, tabi daha bol bulantili günler bizi bekliyor ama insan o zaman bile mutlu oluyor çok şükür iyi gidiyor hamilelik diyorsun

Bu arada benim bu 5.haftam oluyor,5. Haftanın sonunda kese Görmüş olucaz,siz ne zaman gördünüz benimki çok geç olmucak dimi

Back