- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.881
ben sımdıden emzırme vıdeoları ızlıyorum ıkısını bırden nasıl emzırcez dıye:))Kızlar ben oglumda 6+2 de hem de göbekten ultrason ile duymuştum kalp atışını sanki kosan bir at gibiydi, ama ikizlerde biraz daha geç duyulabiliyormus Dr um bugün öyle söyledi, ama keseleri görünce insan rahatliyor gerçekten , inşallah kalp atımını da duyarsak artik başka şeylere odaklaniriz, tabi daha bol bulantili günler bizi bekliyor ama insan o zaman bile mutlu oluyor çok şükür iyi gidiyor hamilelik diyorsun
Kızlar ben oglumda 6+2 de hem de göbekten ultrason ile duymuştum kalp atışını sanki kosan bir at gibiydi, ama ikizlerde biraz daha geç duyulabiliyormus Dr um bugün öyle söyledi, ama keseleri görünce insan rahatliyor gerçekten , inşallah kalp atımını da duyarsak artik başka şeylere odaklaniriz, tabi daha bol bulantili günler bizi bekliyor ama insan o zaman bile mutlu oluyor çok şükür iyi gidiyor hamilelik diyorsun
Benim bugün 20. Gün ,benimki geç tutunmuştur belki diyorum
İnş.gamzecim bu artış iyiye işaret gibi.Allah yüzünü güldürsün.başkada bir sorun yaşamazsın inş... Bu arada sen nerde oturuyosun ? tedavi içinmi istanbula gelmiştin ?İnşallah sağlıklı bir gebelik tir canım, değer düşerse düşük, sabit kalırsa da dış gebelik belirtisiymis, senenki artiyorda iyi gibi sanki
Maşallah cnm:)Aynen ben de 6+3 te göbekten duydum kalp atışlarını, güp güp çık hızlıydı ikisi de.:))))
Sağol canım hepimiz in yüzü gülsün inşallah,ben konyadayım canım İstanbul'da yaptırdım tüpbebeğiİnş.gamzecim bu artış iyiye işaret gibi.Allah yüzünü güldürsün.başkada bir sorun yaşamazsın inş... Bu arada sen nerde oturuyosun ? tedavi içinmi istanbula gelmiştin ?
Ayni şeyi bende dert ediyordum ikizler için bir bakayımben sımdıden emzırme vıdeoları ızlıyorum ıkısını bırden nasıl emzırcez dıye:))
Ya boşluktan galiba sabah akşam kafada kuruyoruzAceleci bu kuzlar
Ne var çok merak ettimYa boşluktan galiba sabah akşam kafada kuruyoruzaslında daha neler neler var da sonra anlatırim
Ben soyliyin bitane bebek arabasi sorunsali:)) benim aklima takilan ikinci seyde bu hee bide sut sagma makinesi mutlaka lazim olacaktirnuclear .!.:Ne var çok merak ettim
Aynen bende devamlı bebek Arabası araştırıyorum amaaaa buldumBen soyliyin bitane bebek arabasi sorunsali:)) benim aklima takilan ikinci seyde bu hee bide sut sagma makinesi mutlaka lazim olacaktirtmm tmm ben susayim en iyisi
Ne buldun? Ya benim aklimda 2 3 model vardi daha hamile kalmadn ama heosi yalan oldu ikiz arabalarida hep baston puset yaa hic modern gorunumlu gormedim ztn kullanabilecegimide sanmiyorum bitanesi bike agirken ikili oluck bide bebeler olck ohooo...[/QUOTE][QU="oz-ge-mavi, post: 41642729, member: 677465"]Aynen bende devamlı bebek Arabası araştırıyorum amaaaa buldum
HehehehehBen soyliyin bitane bebek arabasi sorunsali:)) benim aklima takilan ikinci seyde bu hee bide sut sagma makinesi mutlaka lazim olacaktirtmm tmm ben susayim en iyisi
Yeni model derili stokke istiyorum eğer araştırırsan bulursun istediğin modelin çiftlisini yapıyorlardır kesın[/QUOTE]Ne buldun? Ya benim aklimda 2 3 model vardi daha hamile kalmadn ama heosi yalan oldu ikiz arabalarida hston puset yaa hic modern gorunumlu gormedim ztn kullanabilecegimide sanmiyorum bitanesi bike agirken ikili oluck bide bebeler olck ohooo...
Yok be cnm ikiz arabalari cok kisitli ve cok bekirsiz kimisi yan yana iyi degik diyo kimisiYeni model derili stokke istiyorum eğer araştırırsan bulursun istediğin modelin çiftlisini yapıyorlardır kesın
ah ah tecrübesizlik işteBen soyliyin bitane bebek arabasi sorunsali:)) benim aklima takilan ikinci seyde bu hee bide sut sagma makinesi mutlaka lazim olacaktirtmm tmm ben susayim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?