2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

ben sımdıden emzırme vıdeoları ızlıyorum ıkısını bırden nasıl emzırcez dıye:))

Aynen ben de 6+3 te göbekten duydum kalp atışlarını, güp güp çık hızlıydı ikisi de.:))))

Benim bugün 20. Gün ,benimki geç tutunmuştur belki diyorum
İnşallah sağlıklı bir gebelik tir canım, değer düşerse düşük, sabit kalırsa da dış gebelik belirtisiymis, senenki artiyorda iyi gibi sanki
İnş.gamzecim bu artış iyiye işaret gibi.Allah yüzünü güldürsün.başkada bir sorun yaşamazsın inş... Bu arada sen nerde oturuyosun ? tedavi içinmi istanbula gelmiştin ?

İnş.gamzecim bu artış iyiye işaret gibi.Allah yüzünü güldürsün.başkada bir sorun yaşamazsın inş... Bu arada sen nerde oturuyosun ? tedavi içinmi istanbula gelmiştin ?
Sağol canım hepimiz in yüzü gülsün inşallah,ben konyadayım canım İstanbul'da yaptırdım tüpbebeği

[QU="oz-ge-mavi, post: 41642729, member: 677465"]Aynen bende devamlı bebek Arabası araştırıyorum amaaaa buldum[/QUOTE]
Ne buldun? Ya benim aklimda 2 3 model vardi daha hamile kalmadn ama heosi yalan oldu ikiz arabalarida hep baston puset yaa hic modern gorunumlu gormedim ztn kullanabilecegimide sanmiyorum bitanesi bike agirken ikili oluck bide bebeler olck ohooo...

[QU="oz-ge-mavi, post: 41642729, member: 677465"]Aynen bende devamlı bebek Arabası araştırıyorum amaaaa buldum
Ne buldun? Ya benim aklimda 2 3 model vardi daha hamile kalmadn ama heosi yalan oldu ikiz arabalarida hep baston puset yaa hic modern gorunumlu gormedim ztn kullanabilecegimide sanmiyorum bitanesi bike agirken ikili oluck bide bebeler olck ohooo...[/QUOTE]
Yeni model derili stokke istiyorum eğer araştırırsan bulursun istediğin modelin çiftlisini yapıyorlardır kesın

Ne buldun? Ya benim aklimda 2 3 model vardi daha hamile kalmadn ama heosi yalan oldu ikiz arabalarida hston puset yaa hic modern gorunumlu gormedim ztn kullanabilecegimide sanmiyorum bitanesi bike agirken ikili oluck bide bebeler olck ohooo...
Yeni model derili stokke istiyorum eğer araştırırsan bulursun istediğin modelin çiftlisini yapıyorlardır kesın[/QUOTE]
Yok be cnm ikiz arabalari cok kisitli ve cok bekirsiz kimisi yan yana iyi degik diyo kimisi
arkali onlu kimisi ayri ayri alin diyo amaaan
bende erken daha diyip bakmaktn vazgeciyorum tek bebisker icin stokke guzldir candir yaa...

Yeni model derili stokke istiyorum eğer araştırırsan bulursun istediğin modelin çiftlisini yapıyorlardır kesın
Yok be cnm ikiz arabalari cok kisitli ve cok bekirsiz kimisi yan yana iyi degik diyo kimisi
arkali onlu kimisi ayri ayri alin diyo amaaan
bende erken daha diyip bakmaktn vazgeciyorum tek bebisker icin stokke guzldir candir yaa...[/QUOTE]
Seninki ikiz oldugu için seçimler daha bi aza iniyo almadanönce git kontrol et mesela yan yana mı yoksa arkalımı rahat sürülüyor diye hangisi kolay olursa onu al.
Bnm istedigim birde Quinin var yeni mıdeli gidip alırken sürüp test edicem cünkğ bizim burda bebek arabas cok önemli her yere aklın gelicek her yere onunla gidiyosun bakalım artık kısmette hangisi Varsa

Ben soyliyin bitane bebek arabasi sorunsali:)) benim aklima takilan ikinci seyde bu hee bide sut sagma makinesi mutlaka lazim olacaktir tmm tmm ben susayim en iyisi
ah ah tecrübesizlik işte. 2 tane beğendiğiniz modelden alıyorsunuz aınrasında birde birleştirme aparatı alıyorsunuz hadi geçmiş olsun.pompayıda kesinlikle avent alıyorsunuz medela dan memnun kalanda cok ama ben avent kullandımDeri tercih etmeyın görüntü iyi ama. Çok terletir kumaşi önemli

Ben ikiz arabasını da düşündüm amacok hantal, benim boynunda düzlesme var beni sakat bırakır fizik tedaviye gitmem gerek , süt pompaj var evet çok isime yaradı medela bin minisi, özellikle çalışan anneler için birebir, birde ben önceki hamileliimde gaz problemi yaşadım oğluna da çok oldu , şimdide ayni sorunla başladık bu yavrularda gazlı olursa ben biterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…