2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Arkadaşlar ben de bu ay tedaviye başlıyorum,transferim ağustos ayında işallah.Tüp tedavisi sırasında saçlarımızı boyatabilir miyiz? YUmurta kalitesi üzerine olumsuz bir etkisi olur mu? Aranızda boyatanlar var mı?

Hiç belli olmaz üzme kendini bişey bitmiş değil
İnşallah canım rabbim hepimizin ki ni esirlerin. Doktorun ilgilenmemesi canımı sıktı hiç keseyi falan da ölçmedi sadece kese bu dedi biraz şekli bozulmuş leke de oldu deyince hemen düşük lafını yapıştırdı çok basit bişey sanki

Kızlarr, kasıklarım ağrıyor..8. haftada böyle ağrısı olan var mı.? İğnelerin yeride ayrı ağlıyor.:(

OTE="tugceserdar, post: 41613523, member: 353152"]Bana birtane daha nasip olursa iyi olur valla.birini meydana çıkardım allahın izniyle
ben sana ikiz demiştim ama ben gelir bakarın kız
Siz gaza getirdinz siz bakcaksinz artik karismam:)))[/QUOTE]
Bakarım canım ne olucak kız beni cocuk bakmakla mı korkutuyorsun:-)
Az önce geldim K doktordan bi tane kese var ki da çok düzgün değil dedi şok moralim bozuldu. Dün pembe leke olmuştu bu sabahta bi kaç damla su gibi kahverengi akıntı oldu doktora söyledim düşük riskin var dedi proluton depot
bişey olmaz içini ferah tut canım.

Benimde bugun kontrolüm vardi cook şükür bebeklerim iyi onlari ultrasyonda görünce yüzüme bir gülümseme geliyor :) rabbime binlerce şükürler olsun bugunleri yasattigi icin..
maşallah 10 haftalık olmussun canım. Allah kucağina almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle

4 gündür yatıyorum, lavaboya kalkıyorum sadece..böyle ağrılar olunca insanın içini korku sarıyor..Allah ım hayır etsin inşallah...
Cnm nasik bi agrin var bilmiyorum ama benim agrimadik yerim yok afedersinz oturruken yavas oturuyorum cunku bagirsaklarimda
basinc gibi enteresan bi agri okuyo.. 2 gundur bosluklarimda sanki bi agri var.. kasiklarim desen ara ara bicak gibi giren agrilar oluyo ama cok sk degil nadir oluyo yani durum bu kendimi 60 yaşında teyze gibi hissediyprum surekli oram agriyo buram agriyo:)

Cnm nasik bi agrin var bilmiyorum ama benim agrimadik yerim yok afedersinz oturruken yavas oturuyorum cunku bagirsaklarimda
basinc gibi enteresan bi agri okuyo.. 2 gundur bosluklarimda sanki bi agri var.. kasiklarim desen ara ara bicak gibi giren agrilar oluyo ama cok sk degil nadir oluyo yani durum bu kendimi 60 yaşında teyze gibi hissediyprum surekli oram agriyo buram agriyo:)
kız ilk aylar ve son aylar oluyor bu agrılar senin*2 bide

al benden de o kadar..kollarım bacaklarım, göğüslerim onları saymıyorum bile.:)) ikiz olduğu için biraz daha fazla ağrı çekiyoruz sanırım.sabah uyanınca hiç ağrı hissetmiyorum ne güzel, gün içinde ara ara oluyor..Allah ım sabır versin canım bize, yardım etsin..

al benden de o kadar..kollarım bacaklarım, göğüslerim onları saymıyorum bile.:)) ikiz olduğu için biraz daha fazla ağrı çekiyoruz sanırım.sabah uyanınca hiç ağrı hissetmiyorum ne güzel, gün içinde ara ara oluyor..Allah ım sabır versin canım bize, yardım etsin..
Ağrıları biz sorduk doktora cnm cok normsl dedı karın yavas yavas büyüdüğü için baskı gbi şeyler olabiliyomuş bnnde çok fazla belim agrı uyurken belimin altına destek yapıyorum

Kızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördüki:KK46::KK46: kalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi:KK200::KK200: Teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun canım.. Sonuna kadar sağlıkla devam etsin insallah. Cok sevindim ya Çifter Çifter geliyolar maşallah

Hosmn ve Belinda ağrılar gayet normal.. Cok abartılı olmadgı sürece kasık agrısı normalmiş, karın ağrısına dikkat edin diyolar. Bide Dediğiniz gibi bebişler Çifter Çifter olunca hersey daha da artıyo sanırım..

Demede dün İnternet'e giremedim simdi okudum yazdıklarını.. Allah evladını sana bagışlasın insallah sağlıkla. Aklına kötü şeyler getirme hep olumlu düsün, yavrunu sev.. Allah ayırmasın

Kızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördüki:KK46::KK46: kalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi:KK200::KK200: Teşekkürler
gozun aydın cnm senın trasnfer gunun nezamandı? ben azonce haftaya perşembe gunu ıcın randevu aldım erken degıldır dımı kalp atışlarını görmek ıcın

Masallah masallah.. saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallah. Su anda topikte senle beraber 4 ikiz bekleyenmi var?

bi ikiz de senden geliyor, hayırlı olsun canım.:)) Rabbim yardım etsin bize, normal seyrinde gider inşallah her şeyimiz..

Back