2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Allah korusun tabi ama bir hafta falan olursa normal çok değişebiliyo yada geç de doğabiliyo benim eltiminkiler hep geç doğuyodu.iki arkadaşımın da aralarında iki hafta vardı aynı gün doğum yaptılar.şuan erken doğanın hiç bi eksiği yok bazı yönlerden fazlası var :KK66: Allah en sağlıklısını nasip etsin hepinizede.
Benim için diyosunuzdur bu kız hala ne dolanıyor hamile değil tedavide değil.napıyım takıldım size merak ediyom.çok mesaj yazamasam da.arkadaşım gibi görüyom sizi.dualarıma sizi de kattım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız diye dua ediyom.kendimi bıraktım artık.Allahım hayırlısı neyse o olsun diyorum.hayırlısıyla olsun diyodum hep.sizde aklınıza gelirse dua edin bana :KK66:
Hiç öyle değil CNm tabiiki geleceksin buraya derdini anlatacaksın birbirimize yardım edicez inş Allah'ım senin de kucağını doldurur cnm bir sn önce

ben sunu dusunmustum cıft embrıyo konmuştu arkdasımza heralde bırı dustu ve bu yüzden değer de dustu ama sonra kalan bebıs sayesınde degerı normal yükselmeye dvm ettı ama sanırım doktoru pek oyle konusmuyomus
ya aslinda bir de yanlislik olmus olabilir belki, o aradaki test yanlis bakilmis olamaz mi?

Benim bildirmemek gerek kalmadı devlet hastanesinde test yaptirmistim bilgi gidiyormuş onlara gecen hafta aradı hayırlı olsun , 8.haftadan önce bir uğrayın dedi ailelerden önce kendisi öğrenmiş oldu
Heheheeeeee bende ilaç yazdırmaya gidince bu hafta gelin kan testlerinizi yapalım. Bizde takip edeceğiz dedi ama SGK ya bildirecekler diye bekletiyorum. Bu hafta sözleşmemiz yenilenecek onu atlatayım bi.

demede demede canım nabtın sesın çıkmadı inşallah yolundadır herşey
Az önce geldim K doktordan bi tane kese var ki da çok düzgün değil dedi şok moralim bozuldu. Dün pembe leke olmuştu bu sabahta bi kaç damla su gibi kahverengi akıntı oldu doktora söyledim düşük riskin var dedi proluton depot

Az önce geldim K doktordan bi tane kese var ki da çok düzgün değil dedi şok moralim bozuldu. Dün pembe leke olmuştu bu sabahta bi kaç damla su gibi kahverengi akıntı oldu doktora söyledim düşük riskin var dedi proluton depot
cnm bu kese seklı nasıl olmalıkı benım ultrason goruntulerım cok net degıl doktorda sagolsun hıcbırsey demedı ıkıtane var dedı bıtek bırde haftaya gel dedı okdr... ama oyle net yusyuvarlak bı kese gormuyorum bende goruntude

Lekelenme kanama olabilir. Doktorlar hep en kotu ihtimali soylerler bu ayda. Avrupada da turkiyede de ayni bu. Tipda bu durum boyle sanirim. Sakin moralini bozma. Dua et ve sakince bekle hersey guzel olacak allahin izniyle.

cnm bu kese seklı nasıl olmalıkı benım ultrason goruntulerım cok net degıl doktorda sagolsun hıcbırsey demedı ıkıtane var dedı bıtek bırde haftaya gel dedı okdr... ama oyle net yusyuvarlak bı kese gormuyorum bende goruntude
Canım tam şekili nasl bilmiyorum zaten sorun olsa doktor söylüyor. Benimkine şekli tam düzgün deği dedi lekeyi söyleyince de düşük riskin var dedi. Moralim çok bozuldu hiç sormadım bebek varmı falan eye sadece şimdilik canlılıktan söz edemiyoruz bol bol istirahat et haftaya gel dedi

Canım tam şekili nasl bilmiyorum zaten sorun olsa doktor söylüyor. Benimkine şekli tam düzgün deği dedi lekeyi söyleyince de düşük riskin var dedi. Moralim çok bozuldu hiç sormadım bebek varmı falan eye sadece şimdilik canlılıktan söz edemiyoruz bol bol istirahat et haftaya gel dedi
canlılık kısmına kafan takılmasın cnm sonuçta daha hıcbırımıze denmedı bu yanı aynı devre hamılelerıne:) canını skma hıc bol bol yat dınlen dua oku bak ben her gun 7 ayetel kursı okuyorum bebeklerıme allahım korusun onları.. hepımızınkını.. haftaya ınsallah tek tek kalp atışlarını da duyarız

Lekelenme kanama olabilir. Doktorlar hep en kotu ihtimali soylerler bu ayda. Avrupada da turkiyede de ayni bu. Tipda bu durum boyle sanirim. Sakin moralini bozma. Dua et ve sakince bekle hersey guzel olacak allahin izniyle.
inşallah canım. Ya lek lek de zaten düz az bi pembe leke sadece peçeteye silince geldi iç çamaşırı hiç gelmedi bu sabahta tuvalet ihtiyacımı giderdik en sonra damla damla geldi bu seferki kahverengi kirli kandı. İnşallah Rabbim onu bize bağışlar

canlılık kısmına kafan takılmasın cnm sonuçta daha hıcbırımıze denmedı bu yanı aynı devre hamılelerıne:) canını skma hıc bol bol yat dınlen dua oku bak ben her gun 7 ayetel kursı okuyorum bebeklerıme allahım korusun onları.. hepımızınkını.. haftaya ınsallah tek tek kalp atışlarını da duyarız
inşallah canım Rabbim hepimizinkini bağışlasın

Hiç belli olmaz üzme kendini bişey bitmiş değil

Inşallah CNm aynen daha biz de bebekleri bile göremedik

Aynen CNm daha biz de bebekleri göremedik

Back