- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.841
ben bildirmedim daha kesinleşmesini bekliyorum. ne bileyim onun bir süresi var mıSağolun kızlar. Aile hekimine bildiren var mı
İnşallah canım rabbim hepimizin ki ni esirlerin. Doktorun ilgilenmemesi canımı sıktı hiç keseyi falan da ölçmedi sadece kese bu dedi biraz şekli bozulmuş leke de oldu deyince hemen düşük lafını yapıştırdı çok basit bişey sankiHiç belli olmaz üzme kendini bişey bitmiş değil
Benim de belim ağrıyor..dinlen Güzelce..normaldir heraldeKızlarr, kasıklarım ağrıyor..8. haftada böyle ağrısı olan var mı.? İğnelerin yeride ayrı ağlıyor.
Benim de belim ağrıyor..dinlen Güzelce..normaldir heralde
Bi Dr Una sormana cnm4 gündür yatıyorum, lavaboya kalkıyorum sadece..böyle ağrılar olunca insanın içini korku sarıyor..Allah ım hayır etsin inşallah...
Siz gaza getirdinz siz bakcaksinz artik karismam:)))[/QUOTE]OTE="tugceserdar, post: 41613523, member: 353152"]Bana birtane daha nasip olursa iyi olur valla.birini meydana çıkardım allahın izniyle
ben sana ikiz demiştim ama ben gelir bakarın kız
bişey olmaz içini ferah tut canım.Az önce geldim K doktordan bi tane kese var ki da çok düzgün değil dedi şok moralim bozuldu. Dün pembe leke olmuştu bu sabahta bi kaç damla su gibi kahverengi akıntı oldu doktora söyledim düşük riskin var dedi proluton depot
maşallah 10 haftalık olmussun canım. Allah kucağina almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatleBenimde bugun kontrolüm vardi cook şükür bebeklerim iyi onlari ultrasyonda görünce yüzüme bir gülümseme geliyor :) rabbime binlerce şükürler olsun bugunleri yasattigi icin..
Cnm nasik bi agrin var bilmiyorum ama benim agrimadik yerim yok afedersinz oturruken yavas oturuyorum cunku bagirsaklarimda4 gündür yatıyorum, lavaboya kalkıyorum sadece..böyle ağrılar olunca insanın içini korku sarıyor..Allah ım hayır etsin inşallah...
kız ilk aylar ve son aylar oluyor bu agrılar senin*2 bideCnm nasik bi agrin var bilmiyorum ama benim agrimadik yerim yok afedersinz oturruken yavas oturuyorum cunku bagirsaklarimda
basinc gibi enteresan bi agri okuyo.. 2 gundur bosluklarimda sanki bi agri var.. kasiklarim desen ara ara bicak gibi giren agrilar oluyo ama cok sk degil nadir oluyo yani durum bu kendimi 60 yaşında teyze gibi hissediyprum surekli oram agriyo buram agriyo:)
Cnm nasik bi agrin var bilmiyorum ama benim agrimadik yerim yok afedersinz oturruken yavas oturuyorum cunku bagirsaklarimda
basinc gibi enteresan bi agri okuyo.. 2 gundur bosluklarimda sanki bi agri var.. kasiklarim desen ara ara bicak gibi giren agrilar oluyo ama cok sk degil nadir oluyo yani durum bu kendimi 60 yaşında teyze gibi hissediyprum surekli oram agriyo buram agriyo:)
Ağrıları biz sorduk doktora cnm cok normsl dedı karın yavas yavas büyüdüğü için baskı gbi şeyler olabiliyomuş bnnde çok fazla belim agrı uyurken belimin altına destek yapıyorumal benden de o kadar..kollarım bacaklarım, göğüslerim onları saymıyorum bile.:)) ikiz olduğu için biraz daha fazla ağrı çekiyoruz sanırım.sabah uyanınca hiç ağrı hissetmiyorum ne güzel, gün içinde ara ara oluyor..Allah ım sabır versin canım bize, yardım etsin..
Hayırlı uğurlu olsun canım.. Sonuna kadar sağlıkla devam etsin insallah. Cok sevindim ya Çifter Çifter geliyolar maşallahKızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördükikalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi Teşekkürler
gozun aydın cnm senın trasnfer gunun nezamandı? ben azonce haftaya perşembe gunu ıcın randevu aldım erken degıldır dımı kalp atışlarını görmek ıcınKızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördükikalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi Teşekkürler
Masallah masallah.. saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallah. Su anda topikte senle beraber 4 ikiz bekleyenmi var?Kızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördükikalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi Teşekkürler
Kızlar gunaydin bizim bu gün kontrolumuz vardi keselerimizi gördükikalp atisi icinde 10 gün daha beklicez ikizlerde gec duyulabiliyormus, topigin uguru demiyim ama pozitif enerjisi bekleme sürecinde çoook olumlu etkiledi Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?