- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #2.801
Cok sukur. bu aksam tatli tatli uyursun artik.Kızlarrrr slm minigimi gördüm maşallah 41 kere cok iyi herseyi dedi :)
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sukur. bu aksam tatli tatli uyursun artik.Kızlarrrr slm minigimi gördüm maşallah 41 kere cok iyi herseyi dedi :)
Valla uyurum hak ettim ama 1 ay sabrettim ohhh :) allahım sanada tüm isteyenlerede versin inş abla :) 2 hafta sonra konuşmys çağırdılar zeka testi için onuda inş cok gzl sekılde atlatırız Rabbimin izniyleCok sukur. bu aksam tatli tatli uyursun artik.![]()
15 mayıstı.embriyo 5.gündü ona göre mi hesaplanıyo ben bilmiyom tabi hamile değilim yaSon adetim 14 mayıs canım senin ayın kaçı ve embriyon kaçıncı gündü .?
Bende olmadı ama normalmiş diyorlarIyi akşamlar kızlar buğün 6. Günüm sabah adet ağrısıyla uyandım sonra geçti bu seferde kalçamın üstü ağrıdı. Akşamda jelle birlikte kahve rengi beyaz tortu geldi sizler yaşadınız mı ?
Allah korusun tabi ama bir hafta falan olursa normal çok değişebiliyo yada geç de doğabiliyo benim eltiminkiler hep geç doğuyodu.iki arkadaşımın da aralarında iki hafta vardı aynı gün doğum yaptılar.şuan erken doğanın hiç bi eksiği yok bazı yönlerden fazlası varKızz allah korusun erken dogum :) bnmki yarın 8 haftaya giriyomuş
Kaçıncı günün canım700 çıktı son değer kızlar
Su içemiyosan kayısıdan hoşaf komposto yap iç bol bol.sabak aç karna iki kayısı üzerine ılık su çok iyi geliyor.hoşaftan da etkili hemen bağırsaklar çalışmaya başlıyo.bide kabak çekirdeği iyi geliyomuş.kavun karpuz üzümü aynı zamanda yemek ishal yapıyomuş o da işe yarayabilir belki.bilemedim daha kötü yapmasında..Doktor da öyle dedi su yada içicek iç dedi bnde hiç su içemem ama içicek içiyorum bol şekilde kayısıyı denicem yarın
15Kaçıncı günün canım
Bana birtane daha nasip olursa iyi olur valla.birini meydana çıkardım allahın izniylemaşallah ne güzel bir topik hep ikiz gidiyor Rabbim bize de birer tane nasip etse yeter demiSarisekerannesi
ben sana ikiz demiştim ama ben gelir bakarın kızKesinlikle yaa en gicik m kisimda bu sorun kimde neden olnuyodu sananeee yaaa sanaee.. ve tup bebek konusunda hala bazi on yargilar var buyuklerde ya karistiysa gibi eskiden boyle boyle olaylar cikmisti insallah oyle bisy olmamistir allaha emanet vs cs aptal saptal yorumlar gelecektir biliyorum arkdas grubumdansa gelecek en cok yorum ne acelen vardi belki kendiliginden olckti bak simdi ikiz nasil basa cikxaksin herkes felaket tellali...
15.günlük değere göre iyi bence canım700 çıktı son değer kızlar
15 mayıstı.embriyo 5.gündü ona göre mi hesaplanıyo ben bilmiyom tabi hamile değilim ya![]()
gözün aydın canım sabrının mükafatını aldın bebişinleSesli duymadık ama Görüntülü gördük pıt pıt atıyodu :)
700 çıktı son değer kızlar
inşallah yolunda canım herşey... naptın gittinmi dr ayok ağrı falan bişey yok inşallah herşey yolundadır. bir damlada olsa korkmama yetti işte inşallah devamı gelmez
Darısı sana inş cnmmgözün aydın canım sabrının mükafatını aldın bebişinlemaşallah sana da bebişinedee