2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Iyi akşamlar kızlar buğün 6. Günüm sabah adet ağrısıyla uyandım sonra geçti bu seferde kalçamın üstü ağrıdı. Akşamda jelle birlikte kahve rengi beyaz tortu geldi sizler yaşadınız mı ?

Kızz allah korusun erken dogum :) bnmki yarın 8 haftaya giriyomuş
Allah korusun tabi ama bir hafta falan olursa normal çok değişebiliyo yada geç de doğabiliyo benim eltiminkiler hep geç doğuyodu.iki arkadaşımın da aralarında iki hafta vardı aynı gün doğum yaptılar.şuan erken doğanın hiç bi eksiği yok bazı yönlerden fazlası var Allah en sağlıklısını nasip etsin hepinizede.
Benim için diyosunuzdur bu kız hala ne dolanıyor hamile değil tedavide değil.napıyım takıldım size merak ediyom.çok mesaj yazamasam da.arkadaşım gibi görüyom sizi.dualarıma sizi de kattım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız diye dua ediyom.kendimi bıraktım artık.Allahım hayırlısı neyse o olsun diyorum.hayırlısıyla olsun diyodum hep.sizde aklınıza gelirse dua edin bana

Doktor da öyle dedi su yada içicek iç dedi bnde hiç su içemem ama içicek içiyorum bol şekilde kayısıyı denicem yarın
Su içemiyosan kayısıdan hoşaf komposto yap iç bol bol.sabak aç karna iki kayısı üzerine ılık su çok iyi geliyor.hoşaftan da etkili hemen bağırsaklar çalışmaya başlıyo.bide kabak çekirdeği iyi geliyomuş.kavun karpuz üzümü aynı zamanda yemek ishal yapıyomuş o da işe yarayabilir belki.bilemedim daha kötü yapmasında..

maşallah ne güzel bir topik hep ikiz gidiyor Rabbim bize de birer tane nasip etse yeter demi Sarisekerannesi
Bana birtane daha nasip olursa iyi olur valla.birini meydana çıkardım allahın izniyle
ben sana ikiz demiştim ama ben gelir bakarın kız

OTE="tugceserdar, post: 41613523, member: 353152"]Bana birtane daha nasip olursa iyi olur valla.birini meydana çıkardım allahın izniyle
ben sana ikiz demiştim ama ben gelir bakarın kız[/QUOTE]
Siz gaza getirdinz siz bakcaksinz artik karismam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…