- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #2.761
Sa ol CNm darısı hayırlı şekilde sana inş çok sabrettim Minicik Allah'ım :)Özgecim çok sevindim. Gözün aydın. Bu gece rahat uyursun artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sa ol CNm darısı hayırlı şekilde sana inş çok sabrettim Minicik Allah'ım :)Özgecim çok sevindim. Gözün aydın. Bu gece rahat uyursun artık
Kese 15 bebek 8 :) bnm ki 8 haftalık cnmKese mi 8 mm benim 14 mm ama bebek gorunmedi hos ultrasona gore 5+2 ydi darisi basimiza
Himm seninki buyumus teyzesi darisi bize insallah da kesem buyuk bebek niye gorunmedi yahuuuKese 15 bebek 8 :) bnm ki 8 haftalık cnm
Kizlar kesemizi gorduk sukur daha dogrusu keselerimizi bir ikizde benden geliyo r insallah suan biraz dumurum ama.. ustten baktirdim oyuzdn keseler dolu bos pek yorum yapmadi doktor haftaya bidaha gel dedi ama ben zmn haftaya kendi doktoruma gidicem
Kese 15 bebek 8 :) bnm ki 8 haftalık cnm
Yeter sese ne gerekSesli duymadık ama Görüntülü gördük pıt pıt atıyodu :)
Evet artik insallah paylasimlarimz seninki kac gr almis yok su bebek arabasi nasil seklinde dvm edicek:)kmm hayırlı olsun çok sevindim, Allah ım yarabbim ne büyüksün...seneye hep beraber ikişer ikişer doğurucaz inşallah..![]()
Doktorun ne dedi cnm ondan onceki yukselis nasildi?Kizlar bugun kan vermistim yine 500 cikti.3 gun once de 500 du![]()
![]()
![]()
Nasıl aynı yaDoğumumuz aynı özge seninle..:))))
80-180-330-500-500 dr dis gebelik o zaman dedi[/QUOTBirsy diyemdim ilk iki testinde katlama guzl gitmis halbuki ama sonra yavaslamis doktorun bu konuda en iyi bilen takip edecektir insallah yanilir
Benim durum da benzeri canım,nekadar çabuk tanı koymuş o doktor,kaç embriyo koyulmuştu,inşallah rahimde keseyi görürüzde bir an olsun rahatlarız belirsizlik çok kötü kan vermekten yoruldum ben80-180-330-500-500 dr dis gebelik o zaman dedi![]()
Nasıl aynı yaoz-ge-mavi nin ki önce olmalı.biz seninle aynı gün test yapmıştık özgenin baya önceydi test günü.gerçi doğum belli olmaz tabi de erken doğum vs..
kızlar yarım saat önce lavaboya gittiğim di afedersiniz kendimi yıkadıktan sonra silince peçeteye pembe leke geldi buda neyin nesi yaa sakin olmaya çalıştım az öncede crinone jeli kullandım çıkardığımda eski jel artığı pembeydiyarın randevum var keseyi görmek için.
endişelenmemek elde değil ya hemen yattım çok korktum 7 ay önce bi düşüğüm oldu aynı bu zamanlarda birden kan boşalmıştı o zaman. çok şükür şimdi peçeteye silince tam açık pembe geldi iç çamaşırıma falan gelmedi inşallah rabbim bize bağışlar... içimi rahatlattın çok sağol canımCanım hiç korkma..olabiliyormuş öyle lekelenmeler ve kanamalar..afedersin benim baya adet olur gibi kan ve pıhtı geldi..çok şükür bir şey yok, sen de içini ferah tut..
Cnm telaşlanma ben 1 haftadır o şekilde kanamayla uğraşıyorum hatta bugün yine korkuyla acilen gittim doktoruma istirahat verdi.bu haftadan itibaren bebeğin plesantası oluşmaya başlıyormuş o da kanama yapabiliyormuş.ağrılı bi kanama değilse çok telaşlanmakızlar yarım saat önce lavaboya gittiğim di afedersiniz kendimi yıkadıktan sonra silince peçeteye pembe leke geldi buda neyin nesi yaa sakin olmaya çalıştım az öncede crinone jeli kullandım çıkardığımda eski jel artığı pembeydiyarın randevum var keseyi görmek için.
yok ağrı falan bişey yok inşallah herşey yolundadır. bir damlada olsa korkmama yetti işte inşallah devamı gelmezCnm telaşlanma ben 1 haftadır o şekilde kanamayla uğraşıyorum hatta bugün yine korkuyla acilen gittim doktoruma istirahat verdi.bu haftadan itibaren bebeğin plesantası oluşmaya başlıyormuş o da kanama yapabiliyormuş.ağrılı bi kanama değilse çok telaşlanma
Kolay değil ama cnm 1 ay bekledim