2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizlar kesemizi gorduk sukur daha dogrusu keselerimizi bir ikizde benden geliyo r insallah suan biraz dumurum ama.. ustten baktirdim oyuzdn keseler dolu bos pek yorum yapmadi doktor haftaya bidaha gel dedi ama ben zmn haftaya kendi doktoruma gidicem

Canımm hayırlı olsun çok sevindim, Allah ım yarabbim ne büyüksün...seneye hep beraber ikişer ikişer doğurucaz inşallah..:KK46::KK46:

kızlar yarım saat önce lavaboya gittiğim di afedersiniz kendimi yıkadıktan sonra silince peçeteye pembe leke geldi buda neyin nesi yaa sakin olmaya çalıştım az öncede crinone jeli kullandım çıkardığımda eski jel artığı pembeydi:KK43::KK43: yarın randevum var keseyi görmek için.

kızlar yarım saat önce lavaboya gittiğim di afedersiniz kendimi yıkadıktan sonra silince peçeteye pembe leke geldi buda neyin nesi yaa sakin olmaya çalıştım az öncede crinone jeli kullandım çıkardığımda eski jel artığı pembeydi:KK43::KK43: yarın randevum var keseyi görmek için.

Canım hiç korkma..olabiliyormuş öyle lekelenmeler ve kanamalar..afedersin benim baya adet olur gibi kan ve pıhtı geldi..çok şükür bir şey yok, sen de içini ferah tut..

Canım hiç korkma..olabiliyormuş öyle lekelenmeler ve kanamalar..afedersin benim baya adet olur gibi kan ve pıhtı geldi..çok şükür bir şey yok, sen de içini ferah tut..
endişelenmemek elde değil ya hemen yattım çok korktum 7 ay önce bi düşüğüm oldu aynı bu zamanlarda birden kan boşalmıştı o zaman. çok şükür şimdi peçeteye silince tam açık pembe geldi iç çamaşırıma falan gelmedi inşallah rabbim bize bağışlar... içimi rahatlattın çok sağol canım

Cnm telaşlanma ben 1 haftadır o şekilde kanamayla uğraşıyorum hatta bugün yine korkuyla acilen gittim doktoruma istirahat verdi.bu haftadan itibaren bebeğin plesantası oluşmaya başlıyormuş o da kanama yapabiliyormuş.ağrılı bi kanama değilse çok telaşlanma

Cnm telaşlanma ben 1 haftadır o şekilde kanamayla uğraşıyorum hatta bugün yine korkuyla acilen gittim doktoruma istirahat verdi.bu haftadan itibaren bebeğin plesantası oluşmaya başlıyormuş o da kanama yapabiliyormuş.ağrılı bi kanama değilse çok telaşlanma
yok ağrı falan bişey yok inşallah herşey yolundadır. bir damlada olsa korkmama yetti işte inşallah devamı gelmez

Back