- Emoji Skoru
- 635
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.401
Offf bizim de sorun morfoloji bi kere %6 bi kere de %1 cikti ama sayi cok iyiydi hizli olan orani da fena degildiinşallah canım rabbim onları bize bağışlasın. bizde bebek olmamasının sebebi eşimde morfoloji 0 çıktı hız hareket hepsi 0 sayı idare eder dediler ama önemli olan morfoloji 3 yıl olmadı. düşüğün sebebi ilse araştırılmadı ilk olduğu için
Insallh cnm yas kac?ben öyle çok yatmıyorum günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum silme süpürme yok yatağımı topluyorum bi de yemek yapıyorum ara da uzanıyorum. inşallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlar
Hepsini yasak etti benim doktor bundan onceki dusuk oldugu icin sadece tuvalet ve yemek ihtiyacinda kalkacaksin dedi canimmmben öyle çok yatmıyorum günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum silme süpürme yok yatağımı topluyorum bi de yemek yapıyorum ara da uzanıyorum. inşallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlar
bende hollandada yasiyorum turkiyede surecler nasil fazla bigim yok. bence bu konularda en guzel cevabi hastaneyi arayip alabilirsin. Ben istanbulda tupbebek ile ilgili bilgi almak icin sislimemoriale gitmistim. Ilgi alakalari iyiydi. bana gore tupbebekte en onemli labaratuvar. Bunu dusunerek tercih yapmani tavsiye ederim.Canım Kıbrıs'a gidip gelmek çok kolay olmaz gibi geliyor bana. Ist bile zor ama şartları zorlicaz. Ben öğretmen old için tatildeyim artk ama kocam çalışıyor onun izni çok uzun olmaz. Gidiş geliş yapabilir miyiz acaba yumurta takibini falan burada halledebilir miyz?
Benim yasimi sordun canimInsallh cnm yas kac?
Burda boyle iste. Benim hamileligimde kanamam oldugu halde yinede herseferinde ultrasyona almiyolardi. Dusecekse dusecek mantigiyla bakiyolar. Az kaldi seninde..Çok etkisi Altın'da kalıyorum bide ne kese gördüm ne bişiy bu yüzden cok korkuyorum artık ne kdr umursuzca davranıyorlar
Kesinlikle git diyebileceğim tek yer medical park göztepe dr nur dokuzeylül güngörSlm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?
Cnm yas kacti senin?hayırlısıyla görürüz inşallah. ardından kalp atışları falan bu süreç çok heyecanlı bi okadarda endişeli geçiyor benim için
Benim bebegime bişiy olursa bunun bedelini kim Ödeyecek gidince çok kötü laf sayıcam ama . O kdr soguk kanlılar ki öl umrunda degılBurda boyle iste. Benim hamileligimde kanamam oldugu halde yinede herseferinde ultrasyona almiyolardi. Dusecekse dusecek mantigiyla bakiyolar. Az kaldi seninde..
26 yaşındayım canım 4 yıllık evliyim.Insallh cnm yas kac?
ya ben sürekli yatamıyorum ağır iş yapmıyorum sadece yemek ve sofra hazırlıyorum sofraya da eşim yardım ediyorHepsini yasak etti benim doktor bundan onceki dusuk oldugu icin sadece tuvalet ve yemek ihtiyacinda kalkacaksin dedi canimmm
inşallah canım inşallah bu sefer hiç bi sıkıntı yaşanmaz kucağımıza alırız.Tesekkur arkadaslar sali tekrar degere bakacaklar insalla devami gelir
Canım takvimin hayırlı olsunTakvim denemesi yapalım bakalım
AminAmin insallahh canim ya tek duamiz bu seninki kac haftalik suaninşallah canım inşallah bu sefer hiç bi sıkıntı yaşanmaz kucağımıza alırız.
Yarın sende yapacaksın sabah ilk iş test ve mesaj atmak olsunCanım takvimin hayırlı olsun
Cnm sen nezaman kese gormeye gidecektin? Ya benim igne bitiyo persembe gunune kdr sirf ilac yazdirmaya bursa bi doktora gidecegime kendi doktoruma gideyim diyorum hem ilac yazsin hemde bi baksin belki keseleri görürüz 6sina cagirmisti aslnda ama ilacim bitiyo26 yaşındayım canım 4 yıllık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?