2015 temmuz gelinleri :)

Düğün duyunca fiyatlarda çığır açıyorlar zaten ya 1750 organizasyon mu olur, o nasıl soygunculuktur Hangi tarihi tuttunuz peki? Bizimki farklı şehirlerde olacağı için kına mutlak yapmak lazım gibi oluyor. Ama bir türlü tarihe karar veremiyorum. Ramazan akşamları iftardan sonra teravih namazına gidenler olacağı için son gün yapıyım diyordum. Bu sefer de insanlar ertesi gün bayram kimse kalamaz felan diyor. Siz tarih işini nasıl çözdünüz acaba

canım ben sakaryalıyım nişanlımda öyle nişanda kınada düğünde sakarya da olacak o yüzden ben şanlıyım. bayramın 2,aksamı kınam olacak 3. akşamıda düğünüm. senin ne kadar uzakta düğünün olacak?bayramın 1.akşamı yap kına geceni. arife akşamı olmaz zaten. kadınlar arasında mı yapacaksın yoksa düğün gibimi yapacaksın?

Kadınlar arasında yapmayı düşünüyorum ama düğün gibi olacak bizim aramızda 12 saatlik yol var hemen peş peşe yaparsak haşatımız çıkabilir yani Hala karar veremedim düğün salonunu tutalı 2ay oldu kına için bi gelişme yok sonunda yer bulamıcam sanırım :// Aynı il olması çok güzel bir şey gerçekten :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

ozaman sende ramazan başlamadan yap 1 ay önceden nasıl olsa kadınlar arasında, ben olsam öyle yapabilirdim. bide gelin alması olacak senin en güzeli böyle olması bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…