How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 temmuz gelinleri :)

bbide ttarihte kristik sanırım tam ramazan bayramı bitmiş oluyor bayram sonrası çok yoğun herkes o tarihlerde yapıyor neyse bulursunuz inş. gönlünüzün istediğini

bbide ttarihte kristik sanırım tam ramazan bayramı bitmiş oluyor bayram sonrası çok yoğun herkes o tarihlerde yapıyor neyse bulursunuz inş. gönlünüzün istediğini
Evet canım bayramın 3, günü düğün olacak inş. bulurum olmadı ileri tarihlere sarkacak :(

zaten babam o yusden ıstedi o gun olmasını yurtdısındanda cok mısafırımız ozaman gelecekler ama bakalım ıste allah yardım eder ıns.

26 temmuzda benim de düğünüm :)

biz ekim gibi yer bakmaya çıktığımızda bizimle dalga geçtiler aceleniz ne diye :) şimdi dalga geçenler yer bulamıyo haftaiçi gündüze kadar düştüler hahahaa :)

aynne öyle kızlar bende 19 temmuza yer buldum çok şükür kır düğünü olacak inş. :KK68:

kızlar balayını ayarladınız mıı biz hala karar veremedik

ben yurtdışı istiyorum ama hala ayarlamak için bir adım atmadık :( dubrovnik ya da yunanistan santorini olur gibi ama kısmet bakalım :(

biz şimdilik "ALVA DONNA" Hoteli düşünüyoruz canım. bi bakmanı tavsiye ederim.
canım benim aklımda da oras var aslında gramada diye bi otel var orasıda iyi gibi 2 şubattan önce karar verip rezervasyon yaptırcaz bakalım 2 şubattan sonra daha fazla ücret ödeniyomuş o yüzden

canım benim aklımda da oras var aslında gramada diye bi otel var orasıda iyi gibi 2 şubattan önce karar verip rezervasyon yaptırcaz bakalım 2 şubattan sonra daha fazla ücret ödeniyomuş o yüzden
2 şubat mı? bizde nisan gibi ödemeyi yapmayı planlıyorduk demek ki daha önceden yapmalıyız.

bize öyle söylediler dün anı toura uğradık 2 şubattan sonra 3.döneme giriliyor fiyatlar artar en uygun aralık ayındaydı dediler

Bizimki de aynı tarihh :KK36:İkimize de hayırlı olsun:KK68: merak ettiğim bir şey var acaba kınayı ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Merhaba canım ben kına için küçük bir yer tuttum .tuttuğum düğün salonunun üst katında küçük bir yer vardı orayı tuttuk canım ama organizasyon yok. küçücük yere organizayona 1750 lira istediler ben okadar para vermek istemedim gerek te görümüyorum açıkcası.

Back