- 9 Haziran 2010
- 1.167
- 544
- 323
Canim acele edin yaa her bulmak skntili oluyorMerhaba 19 temmuzda benımde düğünüm olacak ama hala salon bakıyoruz
valla her geçen gün bulamama riski artıyor. ben çalışıyorum nişanlım şehir dışında yasıyor. vakit bulup bakamıyorumCanim acele edin yaa her bulmak skntili oluyor
Evet canım bayramın 3, günü düğün olacak inş. bulurum olmadı ileri tarihlere sarkacakbbide ttarihte kristik sanırım tam ramazan bayramı bitmiş oluyor bayram sonrası çok yoğun herkes o tarihlerde yapıyor neyse bulursunuz inş. gönlünüzün istediğini
aynne öyle kızlar bende 19 temmuza yer buldum çok şükür kır düğünü olacak inş.
evet canım bayramın 3, gecesi. bayramad herkes bır aradayken güzel olur dıye düşündük19 temmuz bayram değil mi :) hem size güzel bir anı olur hemde tüm sevdikleriniz yanınızda olur bayramda :)
biz şimdilik "ALVA DONNA" Hoteli düşünüyoruz canım. bi bakmanı tavsiye ederim.kızlar balayını ayarladınız mıı biz hala karar veremedik
kızlar balayını ayarladınız mıı biz hala karar veremedik
canım benim aklımda da oras var aslında gramada diye bi otel var orasıda iyi gibi 2 şubattan önce karar verip rezervasyon yaptırcaz bakalım 2 şubattan sonra daha fazla ücret ödeniyomuş o yüzdenbiz şimdilik "ALVA DONNA" Hoteli düşünüyoruz canım. bi bakmanı tavsiye ederim.
yurtdışına balayı için cesaret edemedik biz canım yoksa ben çok istiyodumben yurtdışı istiyorum ama hala ayarlamak için bir adım atmadıkdubrovnik ya da yunanistan santorini olur gibi ama kısmet bakalım
2 şubat mı? bizde nisan gibi ödemeyi yapmayı planlıyorduk demek ki daha önceden yapmalıyız.canım benim aklımda da oras var aslında gramada diye bi otel var orasıda iyi gibi 2 şubattan önce karar verip rezervasyon yaptırcaz bakalım 2 şubattan sonra daha fazla ücret ödeniyomuş o yüzden
aynne öyle kızlar bende 19 temmuza yer buldum çok şükür kır düğünü olacak inş.
Merhaba canım ben kına için küçük bir yer tuttum .tuttuğum düğün salonunun üst katında küçük bir yer vardı orayı tuttuk canım ama organizasyon yok. küçücük yere organizayona 1750 lira istediler ben okadar para vermek istemedim gerek te görümüyorum açıkcası.Bizimki de aynı tarihhİkimize de hayırlı olsun merak ettiğim bir şey var acaba kınayı ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?