2015 temmuz bebişlerin cinsiyetleri :)

Merhaba arkadaşlar, gebeliğimin 15. Haftasında Dr um % 90 kız dedi, 16. Hafta başka bir Dr % 99 erkek dedi, dayanamadım bugün başka bir Dr a gittim o da % 100 erkek dedi☺☺☺
Banada doktorum gecen hafta buyuk ihtimal kiz dedi acaba degisebilirmiki anamm herkezede kiz dedik :mad::mad: esim cok hevesli 3 oglum var cok kiz istiyoo

Yok cnm spiralle hamile kaldim planli bi gebelik degil simdi iyikide olmus diyorum :)) buyuk oglum 9 ortanca 6 kucugu 15 aylik
Allah bağışlasın canım yavrularını , maddiyatta gerek tabi.yoksa masrafları çoook . Çalışınca da zor:(

Bizde ögrendik 9 ocakta,oğlumuz olacak insallah hayirlisiyla,Rabbim hepimize emanetlerini saglikla sıhayle hayiisiyla kucagimiza almayi nasip eysin insallah.:KK46:

Allah bağışlasın canım yavrularını , maddiyatta gerek tabi.yoksa masrafları çoook . Çalışınca da zor:KK43:
Maddiyat cok onemli tabi ama rabbim riziklarini veriyo anne ve babaya cok buyuk fedakarlik dusuyo hani derlerya giymedim giydirdim v.s aynen oyle oluyo cnm insannlah buyuduklerinde deger kiymet bilirler rabbim hepimize hayirli evlatlar versin

arkadaşlar bugün, Allah izin verirse bir kızım olacağını öğrendik. çok büyük ihtimalle dedi doktor değişir mi sonra bilmem :):nazar::nazar::anneadayı::nazar::nazar::KK46:

10. haftada bile belli olan var benim ablamın oğlu. dün misafirim vardı 11. haftada belli olmuş kızınınkini. ama ablamla aynı doktorumuz beni 13. haftada da göremedi :) 16. haftada gidicez bakalım cok heyecanlı beklemesi :)) ilk bebeğim Rabbim sağlıklı versin inşallah o kada planın arasına bebekten de geri kalmadık bakalım inşallah anne babayı üzmez çok uslu olur :)

Kızlar çatlıyorum meraktan yaa hayatımda hiçbirşeyi bu kadar merak etmedim valla :D

Nihayet bebişimizin cinsiyetini öğrendik detaylı ultrason sağolsun. Oğluşumuz olacak. Tüm arkadaşların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum. Sevgiler...

Uzun ugraslar sonucu cinsiyetimizi ogrendik her ne kadar ruyalarimda kiz bebek gorsem erkek bebisimiz geliyor saglikla ins

Hayırlı ugurlu olsun simeranyam allah kucağına almayi nasip etsin hepimize inşallah :)

Öncelikle hepinizin bebisleri hayirli uğurlu olsun Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin İnşallah

Ben hep bir kiz istedim taa evlenmeden önce :anneadayı:sonra hamile kalmadan birkaç ay önce kardesimle konuşurken dedimki ben kiz istiyorum ama benim oğlum olacak dedim :KK45:hamileliğimi öğrendim erkek dedim durdum ruyalarimda genelde erkek bebek gördüm bazilari kiz dedikce ben oğlusum diye sevdim nihayet oğlumuz olucak yanilmadim yani hic:KK53::KK45::21::21:

bir erkek de benden :) 16. haftada öğrendik ama içime kız gibi doğuyodu nedense. iki hafta sonra ayrıntılı ultrason var o zamana kadar emin olamıcam galiba :)

bizimkisi kız :)))))))) en önemlisi sağlıklı olduğunu öğrenmemizdi ama ben hep kız bebek hayal ediyordum oyle de hissediyordum ilk bebeğim kız olcak muhteşem bi şey :)) elhamdülillah

Oğlumuz olcak inşallah
Arkadaşlar bn 4,5 aylık hamileyim korku filmi izlesem karnımdakı bebegim etkilenir mi filminadı dabbe

Back