2015 temmuz bebişlerin cinsiyetleri :)

Sevil elfida Hayırlı ugurlu olsun canım allah uzun sağlıklı ömürler versin insallah hepimizin bebislerini :KK68:bende yarın öğreneceğim yani kesinlesecek inşallah kız gibi demişti bakalım hayırlısı

İnş cok sagol Rabbim hayirlisiyla kucagimizada almayi nasip etsin

Kizlar bende carsamba 2 li test icin gittim buyuk ihtimal kiz dedi doktorum bacak arasi bos gorunuyo dedi 3 oglum var kiz olacagini dusundukce kalbim carpiyo :KK73:bidahaki kontrolde erkek derse buyuk hayal kirikligi yasarim :KK17::KK17:
:) ne güzel canım,kızın olsun diye mi yaptın ? Oğlanlar kaç yaşında , Allah yavrularını bağışlasın canım:)

merhaba arkadaşlar bende dün ögrendim bi kızım var birtanede oğluşum oluyoo ikinci bebek nasıl bişey çok tuhf geliyo kızım kocaman oldu unuttum sanki evde hep varmı şimdi eve bi yabancı geliyomuş gibii :)

Merhaba arkadaşlar, gebeliğimin 15. Haftasında Dr um % 90 kız dedi, 16. Hafta başka bir Dr % 99 erkek dedi, dayanamadım bugün başka bir Dr a gittim o da % 100 erkek dedi☺☺☺

Merhaba arkadaşlar, gebeliğimin 15. Haftasında Dr um % 90 kız dedi, 16. Hafta başka bir Dr % 99 erkek dedi, dayanamadım bugün başka bir Dr a gittim o da % 100 erkek dedi☺☺☺
Off ya bu msjini okuyuncaa yikildimmm :( 15+3de dr %90 kiz dedi bana baska doktora gitmistim 2 hafta sonrada kendi doktoruma gitcem erkek cikarsa :( ya tabikide hayirlisi sagliklisi ama kiz istiyorum ben :( cok merak ediyorum degisirmi acaba benimkide :(

Off ya bu msjini okuyuncaa yikildimmm :KK43: 15+3de dr %90 kiz dedi bana baska doktora gitmistim 2 hafta sonrada kendi doktoruma gitcem erkek cikarsa :KK43: ya tabikide hayirlisi sagliklisi ama kiz istiyorum ben :KK43: cok merak ediyorum degisirmi acaba benimkide :KK43:
Ama ben hiç kız hissetmemiştim bebişimi o yüzden ısrarla 2 Dr a gittim. Kız istiyorsan inşallah kız olur. Tabiki de öncelikli sağlıklı olsun canlarımız.

Ama ben hiç kız hissetmemiştim bebişimi o yüzden ısrarla 2 Dr a gittim. Kız istiyorsan inşallah kız olur. Tabiki de öncelikli sağlıklı olsun canlarımız.
Ay simdi daha kotu oldum :)))) cunki bende en basindan beri erkek hissediyorum dr kiz dedi inanmadim %90 dedi yanilma olmaz dimi dedim yok dedi herkes bana kizin olucak diyor ben inatla yokya kesin erkek dedim :))) Neyse artik yapcak bisey yok Hayirlisi neyse Rabbim onu versin bizlere

Kızlar slm benim cimcime yine göstermedi bacakları sıkı sıkı kapalı dedi doktor uğraştı biraz kız gibi dedi ama net demiyorum dedi diğer doktor da aynen böyle demişti ikiside kıza benzetti değişebilir mi acaba?

BİZİM DR CİNSİYETİ HENÜZ GÖREMEDİ BACAKLARININ ARASI KAPALI DEDİ

hanımlar bende 2 gün önce gittiğimde sanki kıza benziyo dedi doktorum ama bacağını bir türlü açmadı .ben hep erkek hissediyorum.hamile olduğumu bilenler de kesin erkek diyo (his olarak)ilk bebeğimiz olucak Allah nasip ederse benim için hayırlı sğlıklı ve zahmetsiz bi evlat olsun ama merak işte . önümüzdeki hafta tekrar gidicez bakalım .):nazar::anneadayı::nazar:

hanımlar bende 2 gün önce gittiğimde sanki kıza benziyo dedi doktorum ama bacağını bir türlü açmadı .ben hep erkek hissediyorum.hamile olduğumu bilenler de kesin erkek diyo (his olarak)ilk bebeğimiz olucak Allah nasip ederse benim için hayırlı sğlıklı ve zahmetsiz bi evlat olsun ama merak işte . önümüzdeki hafta tekrar gidicez bakalım .):nazar::anneadayı::nazar:
Hayirlisi olsun cnm banada herkes erkek diyordu benimde hissim erkekti doktor %90 kiz dedi kendi doktoruma gidicem 2haftaya kalmaz bakalim o ne diycek Hayirlisi neyse bizler icin onu versin Rabbim :)

:) ne güzel canım,kızın olsun diye mi yaptın ? Oğlanlar kaç yaşında , Allah yavrularını bağışlasın canım:)
Yok cnm spiralle hamile kaldim planli bi gebelik degil simdi iyikide olmus diyorum :)) buyuk oglum 9 ortanca 6 kucugu 15 aylik

Back