2015 temmuz bebişlerin cinsiyetleri :)

merhabalar bende cuma günü 12+5 de gittim doktorumuza ama göstermedi bizimki baya gizlendi ama doktorumuz kemik yapısı erkeğe benziyor dedi bakalım bi dahaki ay kesin öğreniriz inşallah :))) bu arada 2 li testlerinin sonuçlarını alanlar varmı bende onun sonucunu merakla bekliyorumm..
Bugün ikili testimizin sonucunu aldık doktorum %95 çok iyi dedi çook şükür inşallah güzel sağlıklı bebeklerimiz olur

Benim bebeğimde 15. haftasına yeni girdi doktor erkek gibi ddi ama tahminen 16.haftada kontrolde ögreniiriz insaAllah :) önemli olan sağlıklı olması Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insAllah

Sizler şimdi bne heyecanlısını değil mi??? Cinsiyetlerde öğtenilmeye başlanılmış bende 2014 temmuz annesiyim geçen sene bu zaömankarda cinsiyet öğrenmiştik şimdi bebişim oldu 6 aylık sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah sevgiler...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 121
Bende merakla bekliyorum acaba cinsiyeti ne :)

Merhaba bende 12+2 iken gittigim ultrasonda pipisi yok kiz gibi gozukuyor suan ama erkek organi daha gec gelisebiliyor dedi bu konuda fikri olan var mi acaba

Benim doktorum erkek gibi dedi ama kesin değil dedi.ayin 15 inde kontrolü var bakalım merakla bekliyorum.şimdiden isimler düşündük babakalım hayırlısı kizlar

Benim de sat tarihim 13 Ekim ve bu salı ikiz bebeğim olacağını öğrendim bunu geç farkeden doktorum cinsiyetleri de 6 aylık olunca farkeder sanıyorum :)) Ayrıntılı ultrason çektiren var mı aradaşlar İstanbulda bilgi verirseniz mutlu olurum.

Öncelikle Allah hepimize sağlıklı dipçik gibi evlatlar nasip etsin. Uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olsunlar amiiiiiinnn :))
13. haftada pipiçükü göründü bizimkinin :)) mutluyuz :) Her isteyene Allah bu duyguyu tattırsın inşallah

Benim de sat tarihim 13 Ekim ve bu salı ikiz bebeğim olacağını öğrendim bunu geç farkeden doktorum cinsiyetleri de 6 aylık olunca farkeder sanıyorum :)) Ayrıntılı ultrason çektiren var mı aradaşlar İstanbulda bilgi verirseniz mutlu olurum.
Allah bağışlasın süper bişey :) Ayrıntılı dediğin renkli olan mi?

benim bakıldı ona ama 12. haftada 2li test yaptığı gün baktı. Tek tek inceledi
Orada ense kalınlığı ölçülüyor ultrason ile bakılırken organları 18. haftadan sonra tam olarak geliştiği için 18-24 haftaları arasında ayrıntılı ultrason ile bakılıyor.

Benim bebisime doktorumuz 12 haftada kiza benziyo demisti bugunku kontrolde %80 kiz dedi ☺ gosterdigi icin cok mutluyum insan ister istemez merak ediyor ;) darisi ogrenmeyenlerin basina insallah :D

Kızlar biz bugün aylık kontrole gittik normalde sat göre 11+3'düm ama dr 12+1 dedi ve %70 erkek 15 gün sonra %100 diyebilirim dedierken diye düşünüp belli olmasını beklemiyodum sürpriz oldu Ultrasonda da baya belliydi çıkıntısı inşallah yanılma yokturGelişimi önden gittiği için 12+1'miş diğer tarihlere çok takılma dedi

Back