- 27 Mayıs 2011
- 301
- 63
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet CNm hareketler başlamış kıpırdama oluyor durSlm kızlar bende salı günü kontrole gittim kız gibi dedi doktor 26 ocakta 3 lü test için çağırdı o zaman tekrar bakarız dedi sağlıklı olsunlar da öncelikle tabiki ama yinede çok merak ediyorum.birde sanki biraz kıpırdama gibi şeyler hissediyorum çok belirsiz sizde de oluyormu banami öyle geliyor acaba kızlar
Ben henüz hissedemiyorumSlm kızlar bende salı günü kontrole gittim kız gibi dedi doktor 26 ocakta 3 lü test için çağırdı o zaman tekrar bakarız dedi sağlıklı olsunlar da öncelikle tabiki ama yinede çok merak ediyorum.birde sanki biraz kıpırdama gibi şeyler hissediyorum çok belirsiz sizde de oluyormu banami öyle geliyor acaba kızlar
sağol canım. Gecen cuma 16 haftalıkken ilk 4 boyutlu ultrasonda görüldü. Ayni gün kendi Dr uma da rqndevum vardı o da erkek olduğunu söyledi. Hatta gösterdi baya belliydi erkek olduğu.hadi hayırlısı senin için de önce sağlıklı sıhhatli olması.EceTuba84 hayırlı olsun Bebişin ne zaman öğrendin cinsiyetini kesin dedimi doktor bende pazartesi gideceğim tekrar bakalım hayırlısı :)
Cancagizim aynı gün öğreneceğiz inşallah sende Paylaş burda olurmu benim saat 2 de senin kaçta? :)[/QUOTECnm sabah 10 da randevum
m sabahCancagizim aynı gün öğreneceğiz inşallah sende Paylaş burda olurmu benim saat 2 de senin kaçta? :)
Rabbim saglikli hayirli bir kiz verir inş 3 erkekten sonra evin prensesi olmak guzel :)Kizlar bende carsamba 2 li test icin gittim buyuk ihtimal kiz dedi doktorum bacak arasi bos gorunuyo dedi 3 oglum var kiz olacagini dusundukce kalbim carpiyo bidahaki kontrolde erkek derse buyuk hayal kirikligi yasarim