2015 temmuz bebişlerin cinsiyetleri :)

Slm kızlar bende salı günü kontrole gittim kız gibi dedi doktor 26 ocakta 3 lü test için çağırdı o zaman tekrar bakarız dedi sağlıklı olsunlar da öncelikle tabiki ama yinede çok merak ediyorum.birde sanki biraz kıpırdama gibi şeyler hissediyorum çok belirsiz sizde de oluyormu banami öyle geliyor acaba kızlar o_O

Ev
Slm kızlar bende salı günü kontrole gittim kız gibi dedi doktor 26 ocakta 3 lü test için çağırdı o zaman tekrar bakarız dedi sağlıklı olsunlar da öncelikle tabiki ama yinede çok merak ediyorum.birde sanki biraz kıpırdama gibi şeyler hissediyorum çok belirsiz sizde de oluyormu banami öyle geliyor acaba kızlar o_O
evet CNm hareketler başlamış kıpırdama oluyor dur

Ben henüz hissedemiyorum

selam kızlar bende 11+5 ken gittim doktora %90 kızımız olacagını söyledi.ilk bebeğim.rüyamda hep kız bebek görüyordum ve hislerim bu yöndeydi.bir ay sonra tekrar gideceğim pipi falan çıkmaz umarım ortaya şok olurum :) kız fikrine alıştırdım kendimi :) 2 li test için kan verdi.m.
3 lü test için kaçıncı haftada çağırıyolr

Slm menekşe bende 15+1 deyim doktor banada kız gibi dedi 3 lü teste gelince tekrar bakarız dedi 16. Haftadan 20 haftaya kadar 3 lü test yapılıyor canım inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olur inşallah :) :KK46:

Benim de oğlum olacak Allahın izniyle.Sağlıkla gelsin inşaallah bebeklerimiz

EceTuba84 hayırlı olsun Bebişin ne zaman öğrendin cinsiyetini kesin dedimi doktor bende pazartesi gideceğim tekrar bakalım hayırlısı :)

EceTuba84 hayırlı olsun Bebişin ne zaman öğrendin cinsiyetini kesin dedimi doktor bende pazartesi gideceğim tekrar bakalım hayırlısı :)
sağol canım. Gecen cuma 16 haftalıkken ilk 4 boyutlu ultrasonda görüldü. Ayni gün kendi Dr uma da rqndevum vardı o da erkek olduğunu söyledi. Hatta gösterdi baya belliydi erkek olduğu.hadi hayırlısı senin için de önce sağlıklı sıhhatli olması.

Tabiki canım yaa sağlıklı bebislerimizi
Aliriz inşallah kucağımiza pazartesi haber veririm yine :)

Cancagizim aynı gün öğreneceğiz inşallah sende Paylaş burda olurmu benim saat 2 de senin kaçta? :)

Ben cuma günü öğrendimmmmm vee Kızımız olucakk Allah'ın izniyle :) ilk cocugum daha dogrusu ilk hamileligim ikizdi birini düşurdum digeride 1 hafta sonra karnımda melek oldu :( Rabbim bu cocuğuma saglik versin cümlemizinkine inş

Kizlar bende carsamba 2 li test icin gittim buyuk ihtimal kiz dedi doktorum bacak arasi bos gorunuyo dedi 3 oglum var kiz olacagini dusundukce kalbim carpiyo :KK73:bidahaki kontrolde erkek derse buyuk hayal kirikligi yasarim :KK17::KK17:

Kizlar bende carsamba 2 li test icin gittim buyuk ihtimal kiz dedi doktorum bacak arasi bos gorunuyo dedi 3 oglum var kiz olacagini dusundukce kalbim carpiyo :KK73:bidahaki kontrolde erkek derse buyuk hayal kirikligi yasarim :KK17::KK17:
Rabbim saglikli hayirli bir kiz verir inş 3 erkekten sonra evin prensesi olmak guzel :)

Sevil elfida Hayırlı ugurlu olsun canım allah uzun sağlıklı ömürler versin insallah hepimizin bebislerini :KK68:bende yarın öğreneceğim yani kesinlesecek inşallah kız gibi demişti bakalım hayırlısı

Back