- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.981
Ne yazikki bulundugum yerde kiralayacak makina yok cok sordum eczsnelerde de makina tarzi yok elle sagdim ama tek gogus emziriyorum o da cok agriyor ama digeri kadar degil doymadi gece yavrum sık sık uyandi bilmiyorum canim cok sikkin bir kere mama vermedim mamaya dusecem diye cok korkuyorumCanım lanolin bepanthene kar etmedi ben de sağlık Ocağına gittim ilaçlar üç günde ancak kar etti mümkünse haftalık sağma makinesi kirala ben acıdan o tarafı daha az verdim sonuç daha az süt geceleri orayı veriyorum ki süt artsın bence yarın aile hekimine danış çok geçmiş olsun
Ben de molfix kullaniyordum bir de huggises alayim dedim ve oglum sanki az da olsa pisik oluyor kirmizi kirmizi olmus bezden olabilir diye dusundum keske yine molfix le devam etseydimCanm ben bugun birtane kalmsti sabahlari kaka yapyr die primayi cikattp onu bagladm ve ona kaka yapti hicte sizdrmadi denedm yani ben begendm alcm ondn ve prima gibi sert degl birde bacak aralari daha aralk duryr primada bunda oyle degl daha rahat kapatablyr cocuk.
Canm molfix al arada huggies kullanip oyle bitr onu yazik yavruya acir o pisik .Ben de molfix kullaniyordum bir de huggises alayim dedim ve oglum sanki az da olsa pisik oluyor kirmizi kirmizi olmus bezden olabilir diye dusundum keske yine molfix le devam etseydim
baska denedin mi abla sleepy i yine memnun kaldiysan bende alim benm oglum hic kapatamiyo bezden bacaklariniCanm ben bugun birtane kalmsti sabahlari kaka yapyr die primayi cikattp onu bagladm ve ona kaka yapti hicte sizdrmadi denedm yani ben begendm alcm ondn ve prima gibi sert degl birde bacak aralari daha aralk duryr primada bunda oyle degl daha rahat kapatablyr cocuk.
Canim kardes falan geliyo olmasi sakin?hamile kalinca sutun tadı degisirmis emmek istemezmis bebwk diyw duydum.sut korur diye korunilmayinca olabiliyo boyle.olabilir mi sence?Hanimlar Merhaba benim 40 gün mememde yaşayan bebeğim 5 gündür grevde. Nedeni araştırdım karnabahar gibi kokulu sebzeler olabilirmiş. Daha da yemedim ama bitmedi grevi. Acikinca mecbur emer diye mama da vermiyorum ama çok dişli çıktı. Biberona alışmış olamaz çünkü sadece emiyor du. Var mı benzer durum yaşayıp başa çıkan bana akıl verebilecek
öyleyse ben de bundan sonra sleepy alıp kullanayım. molfixde de yanlardaki bariyerler kızımın bacaklarında iz yapıyordu bu yapmadı hiçCanm ben bugun birtane kalmsti sabahlari kaka yapyr die primayi cikattp onu bagladm ve ona kaka yapti hicte sizdrmadi denedm yani ben begendm alcm ondn ve prima gibi sert degl birde bacak aralari daha aralk duryr primada bunda oyle degl daha rahat kapatablyr cocuk.
Olamaz olmamalı!Canim kardes falan geliyo olmasi sakin?hamile kalinca sutun tadı degisirmis emmek istemezmis bebwk diyw duydum.sut korur diye korunilmayinca olabiliyo boyle.olabilir mi sence?
Emzik neden kullanmiyosun canim???kızlar yardım lütfen. oğlum emmeden anca 45 dk durabiliyo sonra başlıyo ağlamaya. doyduğuna eminim çünkü mama verdiğimde de yine emmek istiyohiç güzel vakit geçiremiyoruz sürekli mızmızlanıyo kendi başına durmuyo hiç. emziği de çok kullanamıyorum koliğiz çünkü ne yapayım sizce? büyüyünce düzelir mi? bana hiç düzelmeyecek gibi geliyo daha 65 günlüğüz
Internet'ten de kiralık gönderen şirketler var ben de tek göğüs emziriyorum bir sefer de 15-15 yapamıyorum sağ göğsümde süt azdı gece 2 kez emzirmeyi ona ağırlık verdim bir de süt old bilmen için taş gibi olması gerekmiyor örneğin benim taş gibi bebeğimin hasta olmaması için sağmam gerekiyor bir de benim sütümün azalmasına süt bezeleri sebep oldu cerraha gittim öyle öğrendim canım niyetim akıl vermek değil asla deneyimlerimi paylaşmak istedim ikimize de gazsız sağlıklı günlerNe yazikki bulundugum yerde kiralayacak makina yok cok sordum eczsnelerde de makina tarzi yok elle sagdim ama tek gogus emziriyorum o da cok agriyor ama digeri kadar degil doymadi gece yavrum sık sık uyandi bilmiyorum canim cok sikkin bir kere mama vermedim mamaya dusecem diye cok korkuyorum
nette hic hos seyler yazmiyo ama canim uyku meyonkolisi olabilirmis cok korkuyorum annem her bebekde olur dedi bugun ama bilemiyorum isteCanim benim bebegim ayni hareketleri gazi oldugunda ya da kaka yapmaya calistiginda yapiyo memede.memedeykwn guc aliyo daha fazla yapmaya calisiyo.basta bende anlam veremiyodum.sonra farkettim
naptin canim denedinmi uyudumu hicGunduz deniyeyim gece gece kimsede yok.yanimda hala ayaktayiz puff
benim bebegimde oyle canim cabuk acikiyokızlar yardım lütfen. oğlum emmeden anca 45 dk durabiliyo sonra başlıyo ağlamaya. doyduğuna eminim çünkü mama verdiğimde de yine emmek istiyohiç güzel vakit geçiremiyoruz sürekli mızmızlanıyo kendi başına durmuyo hiç. emziği de çok kullanamıyorum koliğiz çünkü ne yapayım sizce? büyüyünce düzelir mi? bana hiç düzelmeyecek gibi geliyo daha 65 günlüğüz
canım kullanıyorum da çok kullanamıyorum aşırı gaz yapıyoEmzik neden kullanmiyosun canim???
ne zaman geçer bu zor günler yabenim bebegimde oyle canim cabuk acikiyo
amin tatlim amin bugun sabahdan beri memede :/ banyo bile yapamadim bugun durumumuz o derece vahim yani :)ne zaman geçer bu zor günler yaRabbim tez zamanda gazsız huzurlu günler nasip etsin hepimize
Ben en son ne zaman banyo yaptigimi unuttumamin tatlim amin bugun sabahdan beri memede :/ banyo bile yapamadim bugun durumumuz o derece vahim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?