2015 Temmuz Anneleri

Benim dikisim de yamuk dikmişler hamileyken kahverengi çizgi var ya kesiğin altındaki çizgi ile üsteki çizgi aynı hizada değil allahtan kahverengi çizgi kayboluyo

canım normal doğum dikişi mi sezaryen mi. Nereden yamuk olmuş anlamadım. Normal Doğum dikişleri dışardakiler çok güzel iyileşiyor. Hiç belli olmuyor

Geçmiş olsun canm yaaa.dikkat et kendine

Teşekkür ederim canım

O hazırları neden alıyorlar anlamıyorum canım , evde yapmak varken , bende yapabilirsem yapcam, onlara katkı maddesi konuyor bozulmasın diye,

sut falan yok mama veryrm oglusuma iyi olmaniza sevindm cnm oglusun nasl
Gizem çok üzüldüm canım, buna şükür diyelim başka dermanszı bişi olmasın, anne karnında fark edilmedi mi,
Boynunu ne zaman fark ettiniz? Bizimkiside hep sol yana çeviriyor, birde canım parmak sanki çok kişide oluyor bozma morelini,parmağı da mı önceden görmediler, doğumdan sonra sen mi gördün , hemşireler filan mı söyledi burda hepimizin bebekleri var ya birinin sorunu beraber bu yoldayız hepimizin gibi geliyor, arada gir çok özletme

Kaç iğne Seda, çok mu oldu ateşi, bşrde tam 2 ay olunca mı oluyor ? Ateş olunca bebek ağlıyor mu

Cansu doğumum ne kadar sürdü, iğne filan yapmadan nı geçti o anlar canım öok acıdı mı?

Maşallah Canm oglusun a. Ne güzel yaa ikinci ay aşılarını atlatmissin.bizimkide 9 eylülde şimdiden düşünmeye başladım valla.birde ağır geçer falan dediler iyice korktum yaaa
Canim hic dusunme asilar cok kolay! Her cocukta ates olacak diye birsey yok . Asi olmadan ve atesi cikmadan ilac verme yalniz. Bazen asinin etki etmesi icin ates olmasi iyi oluyor. 38'e cikarsa ates ilac verirsin. Onlem amacli cocuga ilac verilmez.

Canim sagol kizlar sonunda iyi :) bebegi acillik ettik iki hafta once korktuk bayagi ama ufaklik boyle buyuyecek abla okuldan getirdikce hastaliklari bu hafta okul aciliyor insallah hasta olmazlar! Canim biz herhalde ilk cocukta sizin yasadiginiz tecrubesizlikleri korkulari endise durumunu atmisiz ustumuzden ben su anda tamamen bebegin keyfini cikariyorum cunku biliyorum bu gunler geri gelmiyor ve cocuklar inanilmaz hizli buyuyor. Zor degilmi dersen iki hatta uc kati is var tek cocuga gore ama pratiklikte var. birde mecburiyette var, tek esimle ben olsam aman bu aksam da peynir ekmek yiyelim bosver dersin ama iki cocuk olunca yemek yapacaksin mecbur:) buyuk cocukla oynayacaksin disari cikaracaksin, banyosu, okulu , hazirligi hersey aynen devam ediyor bebek dogdu diye dunya duramiyor bizim evlerde:) ama dedigim gibi elim cok hizlandi herseyi daha cabuk yapiyorum:) iyiki de kardes yapmisim kizima gelecegi gorebiliyorum simdiden, nasil beraber oynayacaklar buyuduklerinde nasil arkadas olacaklar! Hele iki kiz cok hosuma gitti:) dogumdan once endise ediyordum acaba bakabilirmiyim yetebilirmiyim diye , simdi anladim ki tamamen dogru karar vermisiz ikinciyi yapmakla! Sizde yakinda daha pratik olursunuz canim hersey cok daha kolay gelecek emin ol:)

kızlar bebısın burnu tıkalı zor nefes alıyor burun eti varsa anlarmıyım burun içine bakarak sankicok az bı delik var nefes alabıldıgı ilk kez bi burnun içine bakıorum :) yanı normal de olabılır uyuduğu gibi geri uyanıo bi tek geceleri uzun uyuyo o da gece 12 sabah 6ya kdr sonrasında 5 dk uyuyo uyanıo 3 gundur boyle. sureklı uykulu ama dalamıyo .

deneyimi veya fikri olan var mı bu konuda

serum fiz. alıcam bugun aspiratörle cekicem ama acaaba baska bı sey mı ihtimalini de arastryrm sesi de sankı burun etı varmış gibi çıkıo bana gore ilk dogdugu gunden berı ://

ha bı de 31 gunluk olduk hala sureklı hapşuruyo arka arkayas bazen 5 defa atamadı bı turlu

Son düzenleme:
iyilik canım sık giremedim son zamanlarda ben de baktım herkez weewel almış ondan aldım dijital değil ama iyi iş görüyor hiçbirşeye yaramasa bebişe bakarken birşey lazım olursa bağırmadan istiyebiliyorum içerdekilerden :)))

Canım çok güzel anlatmışın hayat durmuyo bizim evlerde lafın çok doğru
Aslında daha eğlenceli oluyo kalabalıklaştıkça. Gezmeden de eğlenmedende geri kalmamak lazım.
Şuan iş umrumda değil dolapların içleri karmakarışık mutfak düzenim alt üst tek yapabildiğim süpürmek hafta da bi silip toz almam bulaşık yemek tuvalet banyo temizliği. Bunlarıda yetiştiğim kadarıyla. Bebek uyurken kızlarla meşgul olmak zorundayım aman uyurken iş yapayım diyemiyorum çünkü onların çocukluğunu kaçırırım bu süreçte. Bebek uyanıkken bebekle o bakınırken iş bazen oyun. Öyle bi bakıyon zaten geçmiş günler. Eski videoları izleyince nekadar büyüdüklerini anlıyorsun

bizde de oluyor benzer durum 2 aylık hala 2-3 kere hapşırdığı oluyor sanki nefesi de tıkalı gibi geliyor sanki burnundan hışırtısı var gibi ama gittikçe azaldı galiba küçük olduğu içindi dedim ben de

Suan benim aklimdaki soru da o ayni seyleri yasiyoruz sekerim hatta bogazindan ses bile geliyor boyle burnun tukali olur da ustune boyle nefes almalta zorlanirsulin gibi ,acaba usuttu mu dedim bende biraz sicak tutuyorum bizim buralar acayip sogudu bekliycez zagen 8 inde 2. Ay kontrolumjz var doktorla konusacagim. Serum fizyonu falan doktor onerisiyle mi yoksa sen kendin mi alcan ?

scak su torbası da ALcam karnına. kendım cnm pzt de götürcem artıkolmazsa. bı de kv burnunu sıkarak uyandrmış ondan berı uyumuyo ( ona baglamak istemıorum ama hıcbı seu cıkmazsa psikolojik dıcem ve ona baglıcam

Canim inanirmisin dun videolari bilgisayara atiyordum buyuk kizim dogdugu ilk iki aydan birde bir yil once buraya tasindigimiz zamandan simdiye kadar olanlar nasil zaman cabuk gecmis, bir yilda bebeklikten cocukluga gecivermis kizim! Her donemin guzelligi farkli:) dedigin gibi kalabalik daha keyifli oldu evimiz senlendi. Benimde evim eskisi kadar derli toplu degil, hele kizin oyuncaklari heryerde:) ama umrumda degil! Ikisininde hicbir anini kacirmak istemiyorum. Is yapayim diye cocuklarimdan ilgimi esirgemem. Senin daha da zor. Allah kolaylik versin canim:) harala gurele buyuyorlar ne guzel
Iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…