- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.361
Ooooo nerelerdesin ya biz iyiyiz sen nasılsın sütüm yok diyodun normale döndü mü? Takviye veriyormusun ?Slm kizlar naslsnz uzun zamndr giremyrm ne var ne yok hepnz bebislerinzle iyisnzdr ins. :)
Geçmiş olsun canım ya sen baya zorlu atlatıyon bu Süreci tam bebeğine alışmışkenDoğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Normal tarhananin baharatsizi canım bebeğin yiyebileceği şekilde yapcaz.Bebek tarhanasi nasil oluyo cnm
Aynen canm fizik tedavinin iyi olmasi gerekyr ama bizimki daha cok kucuk olunca bakalm oldugu kadr olmazsada amlyt artkCanım fizik tedavi ile tamamen düzelenler oluyormuş. Allah dermansız dert vermesin. Azıcık daha büyüsün kuzucuk olur ameliyat gerek olursa.
Anladm cnm ins. Bizmkide sorun olmaz.ins. olmaz canm rabbm dermansz dert bmvermsnAmelyt oldu cnm, dedigin gibi buyuynce yaptilar. 4 5 yasinda oldu bizimki ama istersen daha erken olabilir. Saglikli bi sekilde kullaniyor canim hic hi sorun yasamiyor cok sukur.
Bizim kalpteki fazla damar yemek ve soluk borusu yakininda. Nefesinde veya yemesnde, kusmalarnda sorun olabilirms. (Allah korusun)
Sorun olursa amelyt dedi.
Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
sut falan yok mama veryrm oglusumaOoooo nerelerdesin ya biz iyiyiz sen nasılsın sütüm yok diyodun normale döndü mü? Takviye veriyormusun ?
Slm kizlar naslsnz uzun zamndr giremyrm ne var ne yok hepnz bebislerinzle iyisnzdr ins. :)
Annen gidince daha rahat yetişeceksin herşeye şaşıracaksın. Benim öyle oldu. Baloncuk benim kızda yapıyor. Sindirim sisteminin geliştiğini gösteriyormuş
Kizlar yaw unutldk mu
merhaba canım.ne olsun bızde kızımla uğraşıyoruz.ben doğumdan berı yalnızdım.merak etme yalnızlık daha güzel.alışıyosun yapıyosun annelıgı ogrenıyosun.bu rada benım kızdaa yapıyor baloncukları.sıkıntı yokmuş
benim annem de geçen hafta gitti
ilk gün çok fena oldum ama arkadaşların dediği gibi alışılıyor zamanla, bazen koşa koşa tuvalete gidiyorumbazen yemek oluyor bazen olmuyor akşama, ne yapalım uğraşımız büyük bebekler yönetiyor bizi
Cansucm faceden msj attgni burdn gordm bende ekli olmdgn icin diger msjlara.dusuyor.msjlar baktm simdi beratin boynunda sorun var birkasi 6cm bir kasi 11 cm tortikolis hastalgn adi onunla ugrayrz birde parmaginda 6inci ek parmakla doğdu onlr icin domte doktr gezyrz birde birbirimize alsmak eve alsmak kv. İle yasamaya alsmak beni cok yordu buraya hic.bakamdm bile sen nasl oldn dogmn cok zordu topladn mi kendjni biraz dikisler nasl ? Kizcen nasl iyidr ins.
Geçmiş olsun canım ya sen baya zorlu atlatıyon bu Süreci tam bebeğine alışmışkeninş başka bi olumsuzluk yaşamazsın canım
Aynen canm fizik tedavinin iyi olmasi gerekyr ama bizimki daha cok kucuk olunca bakalm oldugu kadr olmazsada amlyt artk
canım çok geçmiş olsun senin baya yorucu oldu bundan sonra iyi ol inşallah..
Aaa bilmiodum rahatladım vallaminik yaramazlar saolsun devamlı bi panik halindeyim :)
Bazen diyorum anneme güvenip kndimi çok saldım, o gidince daha çok yola girerim adapte olurum. Bazen de hiç yapamıycakmışım gibi gelio . ama elinde sonunda düzeni oturtmak lazım. Allah hepimize kolaylık versin
Ya mjlarını yeni okudum çok geçmiş olsun inş operasyonları başarılı geçer ama sağlığı yerinde olsunda varsın mamayla büyüsün. Sıkma canınısut falan yok mama veryrm oglusumaiyi olmaniza sevindm cnm oglusun nasl
Nasılsın canım yoksun bayadır rastlamadım yada benBiz de hiç yemek olucağını sanmıyorum canımdediğin gibi napalım bebişler bizi biraz yöneticek ama sıra bize de gelir elbet
Yok canim merak etme hicbirsey olmaz:)Ilk kez isirirsa vucudunun nasil tepki verecegini bilemiyorum oyuzden tatile gitmeden alsam mi diye dusunuyorum. Benim mesela isirsa belli bile olmaz, bazilarinin vucudunda isirik yeri bozuk para buyuklugunde sisiyor
Cnm cok geçmiş olsun..senin sinavin zormus Rabbim acil sifalar verdin.insallah hersey duzelince hatirlamiycaksin bile bu günleriAynen canım. Hep kadınların üstünde herşey. O yüzden annelik bu kadar kutsal. Erkekleri kıskanmamak elde değil. Onlarda bizi bizi mecbur görüyor herşeye. Sen ne kadar sıkıntı çekersen çek onlara hizmet ediyorsun birde
Yok canim baska bir eve tasiniyoruz. Ev sahiplerimiz yurtdisindan erken donuyorlardaCanim nereye tasiniyorsunuzz?ben kacirdimm. Misir diyordun bi aralar orasi mi oldu?
Ah canim gecmis olsun, tortikolis le senelerce ugrastim ben ilk kizimdaCansucm faceden msj attgni burdn gordm bende ekli olmdgn icin diger msjlara.dusuyor.msjlar baktm simdi beratin boynunda sorun var birkasi 6cm bir kasi 11 cm tortikolis hastalgn adi onunla ugrayrz birde parmaginda 6inci ek parmakla doğdu onlr icin domte doktr gezyrz birde birbirimize alsmak eve alsmak kv. İle yasamaya alsmak beni cok yordu buraya hic.bakamdm bile sen nasl oldn dogmn cok zordu topladn mi kendjni biraz dikisler nasl ? Kizcen nasl iyidr ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?