2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun canım ya sen baya zorlu atlatıyon bu Süreci tam bebeğine alışmışken inş başka bi olumsuzluk yaşamazsın canım

Anladm cnm ins. Bizmkide sorun olmaz.ins. olmaz canm rabbm dermansz dert bmvermsn

canım çok geçmiş olsun senin baya yorucu oldu bundan sonra iyi ol inşallah..

Annen gidince daha rahat yetişeceksin herşeye şaşıracaksın. Benim öyle oldu. Baloncuk benim kızda yapıyor. Sindirim sisteminin geliştiğini gösteriyormuş

Aaa bilmiodum rahatladım valla minik yaramazlar saolsun devamlı bi panik halindeyim :)
Bazen diyorum anneme güvenip kndimi çok saldım, o gidince daha çok yola girerim adapte olurum. Bazen de hiç yapamıycakmışım gibi gelio . ama elinde sonunda düzeni oturtmak lazım. Allah hepimize kolaylık versin

Yaramaz kızlar kendilerine oyun buldular sanırım
Maşallah sana canım ne güzel kendin halletmişsin. Bana o kadar zor geliyor ki şimdi. Kendimi güçsüz hissetmeye başladım resmen annem gidicek diye . Ama bi şekilde halledicem inşallah :)

Biz de hiç yemek olucağını sanmıyorum canım dediğin gibi napalım bebişler bizi biraz yöneticek ama sıra bize de gelir elbet

canım Rabbim şifa versin bilmiyordum hiç..

Geçmiş olsun canım ya sen baya zorlu atlatıyon bu Süreci tam bebeğine alışmışken inş başka bi olumsuzluk yaşamazsın canım

Hemde ne zor canım ya

Aynen canm fizik tedavinin iyi olmasi gerekyr ama bizimki daha cok kucuk olunca bakalm oldugu kadr olmazsada amlyt artk

İnşallah ameliyata gerek kalmaz

canım çok geçmiş olsun senin baya yorucu oldu bundan sonra iyi ol inşallah..

Bu son olur inşallah

Aynen öyle oluyor. Bi düzen oturtuyorsun

sut falan yok mama veryrm oglusuma iyi olmaniza sevindm cnm oglusun nasl
Ya mjlarını yeni okudum çok geçmiş olsun inş operasyonları başarılı geçer ama sağlığı yerinde olsunda varsın mamayla büyüsün. Sıkma canını
Benimkide çok Gazlı biraz normale döndük ama 4 günde bi kaka yapıyo oda Sancı yapıyo geçicek bugünler sayılı günler çabuk geçer bi bakmışın okula gidiyo bunaldıkça böle düşün. Ilk çocuk çok zor geliyor insana bütün hayatın alt üst olmuş gibi hissediyorsun bide sizinkinde ufak sorunlar olunca bunalman normal. Girebildikçe yaz bize kafan dağılsın

Cnm cok geçmiş olsun..senin sinavin zormus Rabbim acil sifalar verdin.insallah hersey duzelince hatirlamiycaksin bile bu günleri

Ah canim gecmis olsun, tortikolis le senelerce ugrastim ben ilk kizimda degisik dereceleri var bizimki cok agirdi. Ameliyat olmak zorunda kalmadan agir bir egzersiz programi ve fizyoterapi ile gecirdik biz . Insallah sizin daha erken iyilesir ve derecesi azdir. Verilen egzersizleri hic aksatmadan surekli yapin cok onemli! Iyilesmenin tek yolu aman ihmal etmeyin. Gecmis olsun tekrar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…