- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.221
Canım kaç kg sın? Bende alıcam 75 kiloyum şuanda large mı almam lazım acaba?@maya2013 canım senin korsenden aldım bugün geldi L beden. gözüme çok küçük gözüktü önce. ama giyince oldu. yalnız bu korse beni hiç sıkmadı rahatsızlık vermiyor. korse dediğinin biraz sıkması gerekmez mi?? ya da ben mi büyük aldım M mi almalıydım acaba??
Of off butun zorluklar kadinlarin basinda. Erkekler ne rahatbende bilmiyorum nasil yapicam canm. Sanirim yapamicam artik
Ben zaten yapmıcam hamileliğimde o yapmadı şimdide ben istemiyorum
kaçıyor canım hemen yan çeviriyorum ya da dik tutup bekliyorum. baya bi korkutuyor ama
aynen ya benim de normal doğum. haftaya doktor kontrolüm var alttan bakıcak mutlaka ve benim temiz olmam lazım nasıl ağda yapıcam bilmiyorum. acıyacak dikişlere zarar gelecek korkusu var
ben de hiç hazır hissetmiyorum yaa eşimden de daha öyle lafını etmedi hiç bakalım
71 kiloyum şu anda cnm. sanırım ben M alsam daha iyi olurduCanım kaç kg sın? Bende alıcam 75 kiloyum şuanda large mı almam lazım acaba?
Ebe ver dedi ama fayda erceğinş sanmamKizlar rezene veya kimyon cayi iciyorum gazi onlesin diye.
Bebise soguyunca bi cay kasigi versem olur mu sizce? Nette okudum verenleri ama emin olamadim. Siz yapiyor musunuz? Etkisi var mi yada
Sezeryanlılarda daha rahat oluyor bu durum ama normsl doğumda eminim çok zordur ben normal doğumum ve halen ilişki olmuş değil mutiş bir korku var 40 çıkali 1 hafta oldu ama ne yapcam hiç bilmiyorum bide tekrardan hamile kalma korkusuda cabasıKizlar bir gece ansizin gelebilirim :) boyle kavga ettigimiz bir gun yakinlastik esimle hersey bir anda oldu sezryanliydim o aklima bile gelmedi zaten bebis var ya hersy cabucak olmali her an uyanip meme isteyebilirdemem o ki kasmayin kendinizi hepimizin sonu ayni
Kizlar bir gece ansizin gelebilirim :) boyle kavga ettigimiz bir gun yakinlastik esimle hersey bir anda oldu sezryanliydim o aklima bile gelmedi zaten bebis var ya hersy cabucak olmali her an uyanip meme isteyebilirdemem o ki kasmayin kendinizi hepimizin sonu ayni
canım ben banyodan once yapmıyorum.zeytınyagını bıraz ısıt sur.guzelce sar cocugu.Banyodan.once hergun yagliyoruz masaj yapioruz ama yok yapamiyo ikinmktan morarck nerdeysei.s.yapr da rahtlr kuzum
sorma ya bendede aynı korku var.napcam bılmıyorum...offfSezeryanlılarda daha rahat oluyor bu durum ama normsl doğumda eminim çok zordur ben normal doğumum ve halen ilişki olmuş değil mutiş bir korku var 40 çıkali 1 hafta oldu ama ne yapcam hiç bilmiyorum bide tekrardan hamile kalma korkusuda cabası
hayır canım yapmıyor.ben hergun yıyorum.doktorda ye dedı...Sagol canim uzum konusunda haklisin ben cok dikkatli yiyorum en fazla dort bes tane
Peki roka gaz yapmiyor mu bebekte? ben ciy yesillikten korkuyorum ondan uzak durmustum.
Cansu hiç güleceğim yoktu alemsin :)Sizin dikiş göbekte canım.. ben ilk günden daha çok korkuyorum. Doğumdan sonra vajinismus olan ilk kişi olcam :)
Doğum yapalı kaç oldu canımsorma ya bendede aynı korku var.napcam bılmıyorum...offf
Esim de ben de ogretmeniz tayin boluya cikti tasinma islerimizi minik kizimizla yapicaz zor olcak ama bu da bi ilk bakalim nssil olcak :))
Cansu hiç güleceğim yoktu alemsin :)
Inşallah canm daha sık girmeye çalışıcam offf canm yaa normal mi oldu benimde uykusuzluk başıma vurdu artık @gizem den haber varmıMerhaba canım. Gir daha sık haber alalım senden. Ben normal doğurdum. Çok zor oldu. Şimdi iyiyim canım. Bebişle geçiyor günler yarı uykulu yarı uykusuz
Benimde eşim diyo artık baslasak diye ben orali olmuyorum valla iyiydi böyle :)Ayni biz bizimde kssimda bi yil.olck :) esim diyo kankslik bitti artik kendini hazrla diyor.bm hazr degilim :)
Aynen valla sıkıntı kadınlarda zaten eşime diyorum ikinci çocuk yok.tek bu yeter bize.esimde diyo biraz zaman geçsin unutursun ikinci yi de yaparızNe zor kadin.olmk ya.ya alttan dikis ya ustten.herturlu zorluk..pufff
Inşallah canm daha sık girmeye çalışıcam offf canm yaa normal mi oldu benimde uykusuzluk başıma vurdu artık @gizem den haber varmı
Aynen valla sıkıntı kadınlarda zaten eşime diyorum ikinci çocuk yok.tek bu yeter bize.esimde diyo biraz zaman geçsin unutursun ikinci yi de yaparız
Aynn bnm.esimde oyle soyluyo.kendileri raht tabi.bnm esim anca kizini soruyo anca kizini nazlatiyo .arada da bna hee sende vardin.demi nasilsin.iyi.misin.diyo :)bu tavir uzerine bnde kankaligi hidince biraz dewam.ederim :))Aynen valla sıkıntı kadınlarda zaten eşime diyorum ikinci çocuk yok.tek bu yeter bize.esimde diyo biraz zaman geçsin unutursun ikinci yi de yaparız
@maya2013 canım senin korsenden aldım bugün geldi L beden. gözüme çok küçük gözüktü önce. ama giyince oldu. yalnız bu korse beni hiç sıkmadı rahatsızlık vermiyor. korse dediğinin biraz sıkması gerekmez mi?? ya da ben mi büyük aldım M mi almalıydım acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?