2015 Temmuz Anneleri

Canım kaç kg sın? Bende alıcam 75 kiloyum şuanda large mı almam lazım acaba?

Of off butun zorluklar kadinlarin basinda. Erkekler ne rahat bende bilmiyorum nasil yapicam canm. Sanirim yapamicam artik

Ben eşime diyorum 2.de ben baba olcam diye

Ben zaten yapmıcam hamileliğimde o yapmadı şimdide ben istemiyorum

Benimki rahat durmuyor valla. 40tan geri sayıyordu :) ben tırsıyorum iç dış orası dikiş dolu

Benimde haftaya kontrol. Jiletten bile korkuyorum. Çok hassas orası yaaa

Kizlar bir gece ansizin gelebilirim :) boyle kavga ettigimiz bir gun yakinlastik esimle hersey bir anda oldu sezryanliydim o aklima bile gelmedi zaten bebis var ya hersy cabucak olmali her an uyanip meme isteyebilir demem o ki kasmayin kendinizi hepimizin sonu ayni

Sezeryanlılarda daha rahat oluyor bu durum ama normsl doğumda eminim çok zordur ben normal doğumum ve halen ilişki olmuş değil mutiş bir korku var 40 çıkali 1 hafta oldu ama ne yapcam hiç bilmiyorum bide tekrardan hamile kalma korkusuda cabası

Sizin dikiş göbekte canım.. ben ilk günden daha çok korkuyorum. Doğumdan sonra vajinismus olan ilk kişi olcam :)

sorma ya bendede aynı korku var.napcam bılmıyorum...offf

Inşallah canm daha sık girmeye çalışıcam offf canm yaa normal mi oldu benimde uykusuzluk başıma vurdu artık @gizem den haber varmı

Normal oldu canım ama çok yordu beni. Gizem sezaryen ile doğum yaptı. İlk zamanlar girdi sütüm yok filan diyordu. Ona canı sıkılıyordu. Sonra yazmayı bıraktı. 2 gün önce faceten mesaj attım. Onu bile okumamış. Giremiyor herhalde

Aynen valla sıkıntı kadınlarda zaten eşime diyorum ikinci çocuk yok.tek bu yeter bize.esimde diyo biraz zaman geçsin unutursun ikinci yi de yaparız

Benimkide 3 diyor. Benimde hiç gönlüm yok valla

Aynen valla sıkıntı kadınlarda zaten eşime diyorum ikinci çocuk yok.tek bu yeter bize.esimde diyo biraz zaman geçsin unutursun ikinci yi de yaparız
Aynn bnm.esimde oyle soyluyo.kendileri raht tabi.bnm esim anca kizini soruyo anca kizini nazlatiyo .arada da bna hee sende vardin.demi nasilsin.iyi.misin.diyo :)bu tavir uzerine bnde kankaligi hidince biraz dewam.ederim :))

Benimde abdominal korse geniş geliyo artık bende maya korsesi aldım inş sıkıdır baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…