- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.081
Yardım eder de çok karışır kendi istediği gibi olsun ister.kontrol altında hissederim kendimi
Aman canim takma kafana boş ver nasıl istiyorsa yapsın
Sen bebeginle ilgilen.
Nedense annemiz bisey deyince takmiyoruz ama kaynana deyince zorumuza gidiyor art niyet arıyoruz.birazda psikolojik galiba.
Birde Kaynanalar oğullarını ellerinden aldık psikolojisinde ler garip bir durum.
Yeni evimize taşındık haftasonu. ben bebekle gidemedim eşimle ablası gittiler taşıma temizleme işlerini yaptılar. dün döndüler bugün de köye gittiler eşim arabayla götürdü.bize uğradılar ama inan 2 dk oturmadı eşim.hadi gidelim diyip durdu ablasına.babamdan pek hoşlanmıyor ondan boyle yapıyor biliyorum. Kardeşime güveniyor o. Nasılsa hastaneye götürür diye düşünüyor
Annemlerdeyim cnm ve sanırım bayramdan sonra gidicem evime. Eşim de biraz yalnız kalsın bakalım. Kafasını toplaması gerekiyormuş beyimizin. Bana sormadı bile. birlikte gidelim faln demedi. Ben de onu duşunduğumden haftaya gitmeye karar vermiştim ama vazgeçtim
1 saat uzaklıkta istediği zaman gelir gider.elimde değil kafaya takarim gece aglarim artık lohusalik iste
Bnm kizimda 18 gunluk ve iki gndr cok ikiniyor zeytin. Yagi.icirdik az .poposuna surduk.oyle cikrdi.oncden.bszini acinca yaprdi.simdi yok.uzuluyorum.ikininca uykudanda uyaniyo uyuyamiyorKızlar benim bebeğim.bugün tamam günlük Son iki gündür gaznsancısı çekiyoruz ve günde bir defa kaka yapıyor onuda ıkına ıkına yapıyor bisiklet hareketi.gaz masajı.ile yardımcı oluyorum ama.hala.ıkınması.bitmiyor ne yapmalıyım
Lohusa depresyonuna o girmiş. Aslında bu durumlarda ayrı kalmak küslüğü uzatır ama oturup düşünsün madem ne düşünecekse. K.validede değil senin annende kalıyorsun diye mi oda o tarafla ilgileniyor acaba. Bebeği ablasına filan götürüyor musun halasıda görsün diye
Seninkide uzak değilmiş. Benimkide gelmek için bahane aarıyor. İnadı beni öldürecek yapma dediğimi gözümün içine baka baka yapıyor ve hep felaket tellallığı yapıyor. Bebeğim gezerek emiyor kolik olduğu için. Onun oğluda öyleymiş bu en fazla 3 ay emer diyor. Emziren bi anneye bunu neden dersinki. Önlem alacağım birşey varsa söyle. Oradan yorum yapıp canımı sıkma ama yok hep olumsuz kadın
Çok sevindim canımyaptım dediğiniz gibi iki güne geçti :))
Canım biranönce evine dön düzenini kur eşin için değil kendin için dön.Annemlerdeyim cnm ve sanırım bayramdan sonra gidicem evime. Eşim de biraz yalnız kalsın bakalım. Kafasını toplaması gerekiyormuş beyimizin. Bana sormadı bile. birlikte gidelim faln demedi. Ben de onu duşunduğumden haftaya gitmeye karar vermiştim ama vazgeçtim
caanım ben karnına ve ayaklarının altına zeytınyağı suruyorum.cok faydasını godum.Bnm kizimda 18 gunluk ve iki gndr cok ikiniyor zeytin. Yagi.icirdik az .poposuna surduk.oyle cikrdi.oncden.bszini acinca yaprdi.simdi yok.uzuluyorum.ikininca uykudanda uyaniyo uyuyamiyor
canım ben roka yıyorum hergun salatada.tek goguten 160 ml sut çıkarıyorum.roka yemedıgımde yarıya dusuyo.bırde doktor tahın helvası yeme dedı.kan sekerını yukseltıyomuş.ayrıca uzumde bebekte acayıp gaz yapıyomuş.Canim emin misin sutunun yetnedigine? Bebegin baska sebeplerden agliyor olabilir mi benimki gaz yuzunden kisa sure emip sonra memeyle savasmaya basliyor ve agliyor, goguslerinin ilk dogum yaptigin gunlere gore daha yumusak olmasi normal, bebegin emmeyi biraktiginda sen gogus ucunu siktiginda sut geliyor mu?
Ben promalt ictim cok begendim gogsumden sut tasti, maltanayi da denedim daha az begendim, belki bende etki etmemistir. Roka diyorlar denemedim, arifoglunun anne cayi var her gun iki kupa iciyorum, tahin helvasi yiyorum, bir de herkesin onerdigi pompayla sagmak da bebegin emmesi kadar olmasa da arttirir deniyor. Yesil uzum. Aklima gelenler bunlar canim kolay gelsin sonuc alirsin insallah.
Öyle canım bizimde öyle bi günümüz bi günümüz tutmuyor büyüdükçe gazı mız dahada arttı bakalım hayırlısı allahdan böyle böyle büyükler. . Siz ne durumdasin iz?
doktorumuz ozellıkle yaptırın dedı.Kızlar mrb.
Biz 56 günlük olduk.perşembe 2 ay asilarimiz olacak.
Rota aşısı hakkında ne dusunuosunuz.
Yaptıran ya da yaptıracak olan var mi fikirleriniz neler????
Seninki daha fenaymis allah sabır versin esin ne diyo annesine bisey demiyo mu
canım benımde sutum yetmıyordu.bır gun tesadüfen roka yedım sabaha kadar goguslerımın ağrısından uyuyamadım.roka acayıp artırıyo ben sımdı hergun yıyorum salatanın ıcınede katıyorum.dene ıstersen...kizlAr selam benim sutum bebegime yetmiyo emiyo emiyo agliyo goguslerimde yumusacikmecbur mama da veriyorhm Sutumu nasil arttiririm yardiminiza ihtiyacim var annisler
geceleri çok ıkınıyo canım..çok sık kalkıyo biraz uzatsa artık..gündüz dinlenme vakti hiç olmuyo büyük kız sıra bekliyoseninde öyledir muhakkak..yemek evi topla süpür derken gün bitiyo..zaman çabuk geçiyo yşimdiden bu zamanlaını kokularını özleyeceğim diye üzülüyorum
Benimki hala gitmedi bana da dua edinKızlar kayinvalidem geliyor bana sabır dileyin bi de dua edin çok kalmasin
Banyodan.once hergun yagliyoruz masaj yapioruz ama yok yapamiyo ikinmktan morarck nerdeysecaanım ben karnına ve ayaklarının altına zeytınyağı suruyorum.cok faydasını godum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?