- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.761
Haklisin cnm.bi dahaki sefere artik konusucam.detaylica.boyle olmuyo yanlis karar veririm sinirle diye korkuyorum.ins.birlikteykn tekrar eski halimize donerizz.Ne kusuru canım. Sana öyle geliyordur. Bi sarılıp öpse unutursun herşeyi. Benimkide hiçbişey almadı. Bende çok zor bi doğum geçirdim ilk hafta kızıma bakamıyorsunuz diye mahvetti beni. O işe gidince mesaj attım kızmadan. Benim sana ilgine ihtiyacım var diye. Sonra düzeldi aramız. Evden anneler gidincede dahada düzeliyor. Bebek ağlayınca birlikte ilgileniyorsun arandaki bağ kuvvetleniyor. O yüzden biran evvel yan yana gelin. Hem bebekli hayatada alışsın. Aynı evde olup gece çığlıpınla uyanmak öyle uzaktan kızım demeye benzemiyor
Ne guzel
Yazmissin canim aynen dedigin gibi bende sayfalari okudukca gulumsuyorum ilk kizimdaki gunlerim aklima geliyor :) bu gunlerin tadini bol bol cikarmak lazim, simdi herkese cok zor gibi geliyor ama aslinda zor degil. Gunler aylar gectikce bebegin bizimle iletisimi arttikca hersey daha guzel olacak. Ben simdi bu kizin bebek zamanlarinin iyice bir keyfini cikariyorum o kadar hastalik, stres ,tasinma, yalnizlik vs olmasina ragmen:) aglarsa aglasin, uyumazsa uyumasin. Bol bol kucagimda tutayim onu hissedeyim sonra istesemde durmayacak zaten. Bosverin isi gucu hersey bir sekil hallolur siz tum ilginizi sicakliginizi bebeklerinize verin simdi. Cok isi olan wrap alsin sarsin bebegini kucagina oyle yapsin isini, anneannelerin usulu, ben oyle yapiyorum cokta rahat oluyor. Kucaga alissin bosverin. nedense icimde bir dinginlik var bu sefer. Tecrube herhalde cok fark yaratiyor:) cocuga da cok yansiyor annenin ruh hali, siz rahatsaniz bebeginiz de rahat bir bebek olur inanin.
Canim benim bildigim cok yogun emzirenlerin gec oluyor. Benim ilk kizimda 9. Aya girdiginde ilk adet olmustum emzirme azalinca Ama bu isler belli olmaz herkesin yapisi farkli. Belki de adet kanamasi degil hala dogumdan kalandir?
Bu arada çok geçmiş olsun umarım miniğinde atlatmıştır hastalığı sende iyisindirCanim benim bildigim cok yogun emzirenlerin gec oluyor. Benim ilk kizimda 9. Aya girdiginde ilk adet olmustum emzirme azalinca Ama bu isler belli olmaz herkesin yapisi farkli. Belki de adet kanamasi degil hala dogumdan kalandir?
kizlar bebişim emzik istemiyor emziksizde zor meme istiyor hep ne yapmam gerek emzik emmesi için
Evet alıyor. Hatta derin derin iç bile çekiyor uyurken. Bazen ağlar gibi bazen güler gibi ses çıkarıyor. Bebekler de riya görüyorlarmış. Ben ona yoruyorum...Kızlar sizin bebeginizde uyurken derin derin nefes alıyor mu.benimki derin derin nefes alıyor korkuyorum ya
Bnmkisi çok hızlı alıyor arada çok korkuyrmKızlar sizin bebeginizde uyurken derin derin nefes alıyor mu.benimki derin derin nefes alıyor korkuyorum ya
canım benımkıde arada oyle alıyor.sorun yok.Kızlar sizin bebeginizde uyurken derin derin nefes alıyor mu.benimki derin derin nefes alıyor korkuyorum ya
canım bizimkıde almıyordu.chıcco nun kauçuk emzıgı var onu aldık denedik.şimdi alıyor.ama bır sure sonraa sut gelmedıgını anlayınca atıyor.illakı canlısı olucak cımcımemekizlar bebişim emzik istemiyor emziksizde zor meme istiyor hep ne yapmam gerek emzik emmesi için
Haklisin cnm.bi dahaki sefere artik konusucam.detaylica.boyle olmuyo yanlis karar veririm sinirle diye korkuyorum.ins.birlikteykn tekrar eski halimize donerizz.
Dostlarım biraz önce yaşadığım tarifsiz mutluluğu sizinle paylaşmak istedim. Gün içinde tipitipimle siyam ikizi gibi geziyoruz malum. Tişörtümün bilimum yerleri ter süt kusmuk. Zar zor şimdi uyuyabildik az önce. Duşa girmeden önce beni yanında hissetsin diye tişörtümü yanına bıraktım. Kokumu alırsa uyanmaz diye. Duştan bir çıktım ki bizim kuş, hareket ede ede tişörtüme kadar uzatmış burnunu dayamış tişörtüme uyumaya devam etmiş. Allahım gözlerim nasıl doldu anlatamam. Düşündüm şu hayatta beni çok seven insanları: ailemi,eşimi, arkadaşlarımı kimsecikler öyle o leş tişörtümle uyumayı bırak koklamak istemez. Bir oğul kuşum böyle (şimdilik) benim kokumla zevkle uyuyor. Sevgisi nasıl da saf doğal hesapsız... İnsan deli olabilir o minik burna...Eşime desem git üstünü değiştir gel der :)
Annelik gerçekten çok zor emek yoğun bir süreç. Kimse bile isteye böyle bir zorluğun altına girmek istemez sanırım böylesi mutuluklar, motivasyonlar olmasa... Neyse mutluluğumu sizinle paylaşarak taçlandırayım istedim :)
Aynen ya :) Uyuduğu zamanlar telefondan resimlerine bakıyorum. İçeri gidip bakıp bakıp geliyorum. Deli olacağım en sonunda bu sevgiden :)Oyy Kıyamam. Masum kuzularımızzz. Sevgileride onlar gibi masum. Bizden tek beklentileri kendilerinin karşılayamadığı yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamamız ve onları sevmemiz. Bu hayatta başka beklentileri yok
Ben hic takmiyorum eldiven ama buyuk kiza coraplarini eldiven diye takiyordum:)Benimde sıkıntım şu eldiven takmıyorum tırnakları kesik hep dikkat ediyorum ama o elleriyle kendini mıncırıyo çığlığı basıyo çok yüzünü Gözünü ovuşturuyor gazı olduğu için..alışması lazım eldivensiz. Siz napıyorsunuz
Ay bilmiyorum inşallah az kalırKolikler için en iyi şey sallamakmış. Titreşimli ana kulaklarını tavsiye ediyorlar. Seninde bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah
Canım işe yapamayacaksa otursun evinde. Senin stresin sana yetiyor zaten. Sen kaynandan dolayı depresyondasındır. O gitsin annen gelsin düzelir. Benim öyle oldu
Hissediyorlar canım. Kaç gün kalacak kv
Benim oğlumda öyle sesler çıkarıyor. Sanki yaşlı bir adam balgamını çıkarır gibi boğazını temizler gibi sesler çıkarıyor. Sanırın 50 yaşında sigara içmiş adam sesi :) Biz eşimle dalga geçiyoruz öyle yapınca geldi bizim ihtiyar diye :) Öyle bir şeyse bizimki de yapıyor merak etmeyin, normal o sesler...Kizlar bnm kiz iki gundr geriniyo kndini skiyo bi acayip ses cikariyo agzi kapali sanki bogazinda bisey varda onu cikrmk.istiyo gbi .anmm.norml diyo ama sizde de oluyomu.bide oksuruk var cok degil ama arada oluyo normlmi.bi zibinla yatriyorum bide battaniyesi var.agzini acmadan geriniyo biseyler yapio ses cikariyo onada uyaniyo geri .usuttummu naptim .hast.gotrmustum.orda mi oldu ki
Ben kızlarda kullanıyordum o çayları bunda denemedim hiç bi zararı olmadı. Rahatlatıyorsa negüzel içir abartmadan canımçoktur izliyorum mesajların beni hep rahatlatmıştır öyle söyleyeyim ablacım :) bi sorum olucak bebeğime milupanın gece çayından verdim dün akşam faydasını da gördüm ama bazıları küçük daha verme diyor bebeğim 36 günlük ama hiç uykusu yoktu bende ondan verdim başka ne yapabilirim bu çayı vermeyim mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?