2015 Temmuz Anneleri

Cnm bnm.koz bi anda hizli hizli emiyo 5 dk suruyo snra bide 5 dk daha emiyo anca az az o.kdr ins.doyiyodr ya.bide bu ara cok.genzine kaciyo sut kusuyo birazda korkuyorum valla
Yaygara kopardi az evvel acikmis bende banyoya soktum cikardim 5 dakka emdi doydu galiba almiyo daha memeyi :) insallah 5 dakkada doyuyordur 2. Ay kontrolumuzde anlayacaz kakasi cisi yerinde gerci ama sende kaka cis yapimina dikkat et canim

Canim benimki bu http://www.camasirim.com/urun/citcitli-slip-boy-korse-2539 sabah uyaninca taktim aksam yatmadan cikardim:)

peki emerken daha mı çok geliyor gaz sancıları neden emerken artıyor ki sizce??

Benim kızım uyurken bile sürekli ık mık ıkınma harejet halinde. Emerken aç olduğu ve gazdam ememediği için ağlıyor. Birde emdikçe belki hava yutuyor filan ya ağrısu artıyordur. Sonuçta beslendikçe mide bağırsak faaliyete geçiyor.

Canim onlarin cani cok kiymetli valla oyle bi kendilerini kurtarmayi biliyorlar ki Allah korusun sen tedbirini al Allah a emanet et oyle dusunme anasin sen ana :)

Cansucan seninkinin de karnindan guruldama sesi geliyor mu daha dogrusu bagirsaklarindan?

Yaygara kopardi az evvel acikmis bende banyoya soktum cikardim 5 dakka emdi doydu galiba almiyo daha memeyi :) insallah 5 dakkada doyuyordur 2. Ay kontrolumuzde anlayacaz kakasi cisi yerinde gerci ama sende kaka cis yapimina dikkat et canim
Yapio cok.sukur cnm.bazen az yaomis oluyo kakasini altini acinca foss diye yapiyo kakasini.hatta bi kere agzima fiskirtti :) resmn anasinin agzina etti :) cisini tam anlmiyorum gozumle gordum bi kac kere yapiodu ama bezde anlmiyom cok

Canim onlarin cani cok kiymetli valla oyle bi kendilerini kurtarmayi biliyorlar ki Allah korusun sen tedbirini al Allah a emanet et oyle dusunme anasin sen ana :)
Hic yuzune gelck gbi kapalida degildiya hareket ettikce gelmis.hala etkisindeyim Allahim korusun.anneme diyorum nefes aliyomu sende dinle sanki nefesini tutuyo bak psikopt oldum iyice.

slmm kızlarrrrrrrrrrrrrrBen işe başladım sonundaaaaaOğluşumuda yanımda getiriyorummm...Çok mutluyuz maşallahhh...Akşamları bi uyku düzeni yaptık,banyo,mama,uyku derken benim oğlan daha yıkanırken esnemeye başlıyor:))Çok şükür gazsız ve sakin bir çocuk..Sonradan nolur bilemem tabide:))Gündüzleride sıfır uykuyla geçiriyor,ondan sanırım akşam oolunca bitiyor yorgunlukdan...Umarım hepiniz iyisinizdirrr...Bu arada bizim oğlanın eldivenlerini çıkartamıyorum bi türlü,hem tırmalıyor hem de sürekli sağ gözünü yumrukluyor..Kendi kend,n,dövüyor bu çocujk yahuu..Napcam bılmıyorumm..Varmı bi tavsiyesi olan....Hepinizi öpüyorummm

Cansucan seninkinin de karnindan guruldama sesi geliyor mu daha dogrusu bagirsaklarindan?

Ses çok duymuyorum canım ama dizime kucağıma filan yatıırınca guruldamayı hissediyorum. Genelde de peşine ya kaka yapıyor ya gaz çıkarıyor

Maşallah size... ne iş yapıyordun sen sedacım erken dönmüşsün.

kızlar bi akıl lütfen oğlumun kokiği tuttu susmuyo bi türlü altını bile aldırtmadı ağlamaktan sesi kısıldı bi ara ağlarken ses bile çıkaramadı çok korktum meme verdim dr verme gaz yapar diyoama başka türlü susmuyo ne yapayım bırakayım ağlasın mı memede kalsın mı? bu arada oğlum ağlamaktan fıtık olmuş

Canim benim bildigim cok yogun emzirenlerin gec oluyor. Benim ilk kizimda 9. Aya girdiginde ilk adet olmustum emzirme azalinca Ama bu isler belli olmaz herkesin yapisi farkli. Belki de adet kanamasi degil hala dogumdan kalandir?

canım çok da panik yapma ama yine de neden tek odaya koyup kapıyı kapatıyorsunuz ki yanınızda uyusun ara ara bakarsınız hem sen de daha rahat edersin

çok zor yaa benim oğlumda aynı şekilde oluyor bazen, sesi falan gidince ben de cok üzülüyorum, dışarı çıksanız iyi gelir belki

Geçmiş olsun canım. Su sakinleştiriyor mu. Ben çok ağlayınca lavoboda yıkıyorum hemen. Daha doğrusu suya sokuyorum saçını ıslatmadan. Şanpuansız. Sakinleşip susuyor. Çıkıncada iki elini tutuyorum yatırıp. Biraz bekleyip öyle giydiriyorum.

canım dışarıyı hiç sevmiyor anca uyurken çıkabiliyorum

Ses oluyo ewde bide kapilr cat cut ediyo diye camini acip kapisini kapttim ilk defa boyle yaptim aklimada geldi oldu.bi daha asla yapmm .hala etkisindeyim.

yok canım ya onu da denedik eşimle yaygarayı hiç kesmiyo şi,mdi memede uyudu bıraksm mı tutsam mı karar veremiyorum

Maşallah size... ne iş yapıyordun sen sedacım erken dönmüşsün.

cansucum çok saoll..mimarım cnm benn,ofisimiz rahat o yüzden sıkıntı olmuyor oğlumlaa...hatta evden daha rahatım burda...sen nasılsın bu arada..Yazmasam da okuyorum hep,sende baya sıkıntılar atlattın ,nasıl oldun şimdi?

yok canım ya onu da denedik eşimle yaygarayı hiç kesmiyo şi,mdi memede uyudu bıraksm mı tutsam mı karar veremiyorum

Biraz tutda dinlensin kuzucuk. İyice dalsın öyle bırak. Yarımızın çocuğu kolik herhalde. P.tesi günü dr 3. Ayda geçer dedi canım. Kaç günlük oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…