- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.681
Kizlar merhaba uzun zamandir yazamiyorum,malum kizlardan vakit bulamiyorum.Hepiniz iyisinizdir insaAllah :) Kuzularinizda iyilerdir insaAllah, hepsine masaAllah :) Ben dogumdan beri totoyu toparlayamadim maalesef :) Safra kesemde tas cikti,dis etlerim hasta dis koklerim erimis,hamileyken preeklempsi oldugum icin gozlerim bozuldu.Bir yandanda bunlarla ugrasiyorum,hastanelere git gel :) Vakit buldukca yazmaya calisacagim.Sizleri cok opuyorum,sevgiler...
Merhaba hanımlar. Biz bugün 3 aylık olduk
Kızlar benim bebeğim her etmesinde toplam 20dakika emiyor oda.dinlene dinlene sizce doyuyor mu
Kizlar merhaba uzun zamandir yazamiyorum,malum kizlardan vakit bulamiyorum.Hepiniz iyisinizdir insaAllah :) Kuzularinizda iyilerdir insaAllah, hepsine masaAllah :) Ben dogumdan beri totoyu toparlayamadim maalesef :) Safra kesemde tas cikti,dis etlerim hasta dis koklerim erimis,hamileyken preeklempsi oldugum icin gozlerim bozuldu.Bir yandanda bunlarla ugrasiyorum,hastanelere git gel :) Vakit buldukca yazmaya calisacagim.Sizleri cok opuyorum,sevgiler...
@ilknur84 @Gizem59 kızlar iyisiniz inşallah...ses verin
Merhaba hanımlar. Biz bugün 3 aylık olduk
evt ya çok sakinleşti haber alamaz olduk sıkıntıları olmasında inşallah....
İnşallah. İşe dönünce artar konuşmalar. Özellikle bilgisayar başında çalışanlar yazmaya başlar. Mesela gizem :)
Cnm bnm.koz bi anda hizli hizli emiyo 5 dk suruyo snra bide 5 dk daha emiyo anca az az o.kdr ins.doyiyodr ya.bide bu ara cok.genzine kaciyo sut kusuyo birazda korkuyorum vallaKızlar benim bebeğim her etmesinde toplam 20dakika emiyor oda.dinlene dinlene sizce doyuyor mu
pazar gününden beri hiç biberon vermedim daha iyi emiyor çok şükür yine tabi arada dediğin gibi bırakıp ağlamaya başlıyor tekrar aldırana kadar benden terler boşalıyor tabi, bizimki de gazdan olabilir. ben de kimyon çayı veriyorum 2 gündür iyi gelir inşmia__2015 ne yaptın emzirme işini var mı bi gelişme. Benim kız kolikmiş. Gaz sancısından dolayı ememiyor dedi. Önce emmeye başlıyor 2-3dk. Bağırmaya başlayınca o memedeyken yaylana yaylana geziyoruz evde. Birazda öyle emiyor. Çok inatlaşınca sağıp biberonla veriyorum. Metsil ve biogaia damla veriyorum. Bide kimyon rezene çayı
mia__2015 ne yaptın emzirme işini var mı bi gelişme. Benim kız kolikmiş. Gaz sancısından dolayı ememiyor dedi. Önce emmeye başlıyor 2-3dk. Bağırmaya başlayınca o memedeyken yaylana yaylana geziyoruz evde. Birazda öyle emiyor. Çok inatlaşınca sağıp biberonla veriyorum. Metsil ve biogaia damla veriyorum. Bide kimyon rezene çayı
mia__2015 ne yaptın emzirme işini var mı bi gelişme. Benim kız kolikmiş. Gaz sancısından dolayı ememiyor dedi. Önce emmeye başlıyor 2-3dk. Bağırmaya başlayınca o memedeyken yaylana yaylana geziyoruz evde. Birazda öyle emiyor. Çok inatlaşınca sağıp biberonla veriyorum. Metsil ve biogaia damla veriyorum. Bide kimyon rezene çayı
Biz de aynı durumdayız oğlumun gazı olduğunda emerken benimle resmen savaşıyor ağlıyor direniyor önce pış pışlayıp gazını çıkartmaya çalışıyorum sonra yeniden meme verip odada yürüyerek hafifçe sallıyorum hatta dün evde yürümeyi aşıp odadan odaya koştum bebeğim emerkenter içindeyim kokuyorum
emdiğinde de çoğunlukla on dakika bazen de yirmi dakika emiyor
Aklıma geliyor acaba az mı emiyor diye ama atıyorum aklımdan bu soruları
sonuçta bir kilo aldı doğduğundan beri günlük iki üç defa sağlam kaka yapıyor çiş yapıyor doktor kontrolde her şey yolunda demişti. O yüzden ne kadar emiyorsa o kadar emsin elimden geleni yapıyorum buna da şükür.
Bakıcıyı nasıl buldunuz ? Çevrenizden mi internetten mi yoksa aile dostları vasıtasıyla mı? Kiminle konuşsam bu konuyu herkes şimdiden araştırmaya başla diyor. Ama ben nasıl yapacağımı kime ne söyleceğimi bilmiyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.Ben bakıcı ayarladım. Eylül de işe başlıyorum çünkü.
pazar gününden beri hiç biberon vermedim daha iyi emiyor çok şükür yine tabi arada dediğin gibi bırakıp ağlamaya başlıyor tekrar aldırana kadar benden terler boşalıyor tabi, bizimki de gazdan olabilir. ben de kimyon çayı veriyorum 2 gündür iyi gelir inş
Biz de aynı durumdayız oğlumun gazı olduğunda emerken benimle resmen savaşıyor ağlıyor direniyor önce pış pışlayıp gazını çıkartmaya çalışıyorum sonra yeniden meme verip odada yürüyerek hafifçe sallıyorum hatta dün evde yürümeyi aşıp odadan odaya koştum bebeğim emerkenter içindeyim kokuyorum
emdiğinde de çoğunlukla on dakika bazen de yirmi dakika emiyor
Aklıma geliyor acaba az mı emiyor diye ama atıyorum aklımdan bu soruları
sonuçta bir kilo aldı doğduğundan beri günlük iki üç defa sağlam kaka yapıyor çiş yapıyor doktor kontrolde her şey yolunda demişti. O yüzden ne kadar emiyorsa o kadar emsin elimden geleni yapıyorum buna da şükür.
Canim simdi girebildim, gece sakin takma. Ben uyaninca takiyorum yatana kadar. Bu arada son bir kac gundur takmiyorum bile artik :) gerek kalmadi artik! Zararin neresinden donsen kardir basla sen takmayaBi kac gun taktim korseyi. 20 gunluguz suan. Bu kadar ara vermem kotu mu oldu korseye
Gece takmayin dediler bide bana. Sen sadece gunduxleri mi takiyorsun.
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Oğlum daha 1.5 aylık. Kucağa alışması mümkün mü? İnternetten araştırıyorum. Makalelere falan bakıyorum okuyorum. Bu kadarlık bebeklerin kucağa alışması olmaz diyorlar. Ama bizim oğul kuş kucak olmadan durmuyor. İlla kucakta durayım istiyor. Biliyorum onun tek eğlencesi dert ortağı arkadaşı şimdilik benim. Oyuncağı yok dikkatini çekecek de biraz eğlenecek. Koyduğum yerden önce küçük emrah modu (acıklı bana bakıyor) sonra hicaz makamı (mızırdanmalar şeklinde) ardından caz makamına geçince (çok ağlayınca) mecbur dayanamayıp alıyorum. Bunun bir yolu yöntemi var mı? Dün 5 saat abartısız siyam ikizleri gibi gezdikNe zaman geçer acaba bu durumlar? Bilen birileri bir şey söylesin lüften!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?