2015 Temmuz Anneleri

Hanımlar oğlumun gaz sancıları var bu aralar doktorunuz size ilaç tavsiye etti mi yazık yavrum hep ıkınıyo hep kıpkırmızı (

kızlar merhaba.bebek telsizi almak ıstıyorum goruntulu.kullanan varmı.hangı markayı alsak bılemedım.

bende düşünüyorum hepsiburada.com da indirimli güzel telsizler var ben onları düşünüyorum hani güvenilir site ya iyidir heralde yani diye düşünüyorum ben

Bna kalsa yikicamsa doktra gotrduk yayildi biraz yikamayin dedi. Canim.gobegi dusucekmis oyle yikayin dedi.silme bile silin demedi biz dedik silsek bari olur dedi.bizim 8 gun.oldu gobegi fln dusmedi.

Hanımlar oğlumun gaz sancıları var bu aralar doktorunuz size ilaç tavsiye etti mi yazık yavrum hep ıkınıyo hep kıpkırmızı (
Bize doktor maflor prebiyotik damla verdi canım düzenli kullandım ise yaradı bir haftadır vermedim gaz sancıları çoğaldı onu kullanırken hafif sancıları vardı. . Birde zinco bitkisel damla var kizimda kullanmıştım oda çok işe yarıyor

doktora gitmesem de alıp kullansam olmaz mı ki

doktora gitmesem de alıp kullansam olmaz mı ki
Olur zinco yu kullandığım doktora bile sormadım ikisinden birini kullan canım hangisi daha iyi gelirse ona devam edersin.. ben birde aktaran rezene aldım çayını demledim de iki üç tatlı kaşığı veriyorum oda ise yarıyor. . Iki günde kimyon içirdim oda iyi geldi

nasıl yani rezene çayını anne içiyor diye biliyordum ben

nasıl yani rezene çayını anne içiyor diye biliyordum ben
Evet çayı kendime demliyorum 2-3 tatlı kaşığı oğluma veriyorum salı günü doktora gittiğimde onada sordum oda bana 3-4 yemek kaşığı bile verebilirsin iyi gelir dedi oda rahatlatıyo.
Kimyonu da bir küçük cezveye yarım cay kasigi kimyon bir kup şekerin dörtte birini suyla kanatıyorum 1-2 çay kaşığı veriyorum iki gün verdim bugun ara verdim ise yarıyor dene istersen

çok zor gerçekten cansu yaa
göğsümde sakinleşmesini beklerken ağlaması hem beni hem onu yıpratıyor. bir o kazanıyor bir ben. ama şu durumda olmak beni çok üzüyor. inş rahat rahat emerler memeyi. Ben de ayakta emzirip pışpışlayarak sallayarak kandırmaya çalışıyorum

Bnde oyle dusunuyorum bakiorum yikayanlrun hmn dusmus .bugun gecsinde.esim gidiyo trabzona ordan bayburta ayri kalcaz 40 gun . yarin yikarz insallh.o gidince bosluk olcak bi tarafim eksik gbi kaliyo
ee niye o kadar bırakıyor sizi yaaa. şimdi kızınız da var yanınızda olsaydı senin de ihtiyacın olur ona

Evet canım ediyor. Alt değiştiremiyor sadece. Ben yürüyorum işimi filan yapıyorum ama arada ağrılarım oluyor. Bugünümüze şükür
Yemek ve derleme hariç işi boşver CNm , kıymetimizi bilelim .sağlık bi
ayen canım annemde babanemden öğrenmiş babanem köy ebesiydi.bebeğin
Ayakları mühim ama canım sen hep çorabını giydir. Gerisini bir tek atlet.

deniycem teşşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…