2015 Temmuz Anneleri

Benimki bazen kesilmis sut olarak cikariyo bazen fazlasini cikariyo emerken disari tukuruyo bazende .. bide emiyo uyuyo uyanincada kusuyo .. bu belirtiler hep reflu ..sen sorarmisin pki kullanmakta bi sakinca varmiymis yoksa idare ediimmi bikacgun kullanmadan . Bnm drum onun ilac olmadigini bitkisel bisey oldugunu soyledi. Tamamen rahatlatma amacli kendi sutume karistirip yada rezeneye karistirip vermemi soyledi

Canım annem beni doğururken sezeryanda tüplerini bağlatmış. Sonra kafa rahat sezeryan olsaydın yaptırırdın o arada

Canım benimde öyleydi. Her yıl usg çekiliyordu 1 tane fibroadenom vardı. Ama hiç damarlı kist görülmemişti. Sağol canım
Allah acil şifa versin sonuclar temiz çıkar inş. Dualarım seninle
İnşallah canım teşekkür ederim. Kızıma baktıkça üzülüyorum

Kızlar saç boyatıyomusunuz diye sordum dün ama cevap gelmedi bugün bi daha sorayım. Emziriken sakıncalı mı saç boyatmak?

Tup baglatma kesin cozum:)

Sen nasıl anladın peki? Benim hep top top süttende şişiyorlar hele süt dolunca çok şişiyolar sonra emzirince azalıyo.

Gecen gun okudum arastirdim bende cok sakincaliymis vazgectim
Doktorum hamileyken boyatabilirsin dedi bende evde amonyaksız boya ile boyadım 5 kez ama yarım tüp kullandım her seferinde sadece beyazlara sürdüm.saçımın yarısı beyaz. Şimdi kaç ay beklicem? Benim için imkansız gibi nine gibi olurum çok bryazım var. Ne yapsam ki

Canim benim arkadasimda boyatmadi sacini beyazlari coktu aktardan kina aldi bi kac sey
daha aldi boyadi kizil gibi oldu saclari sanki boyamis gibi duruyodu ben rengini cok begendim hem dogalda sende nette bi arastir

Bitkisel boyalarla boyat kuafore bari onlarda pahali oluyo ama iyisi olsun bari .. mahalle kuaforlerine gitme kiy paraya :))

Canim benim arkadasimda boyatmadi sacini beyazlari coktu aktardan kina aldi bi kac sey
daha aldi boyadi kizil gibi oldu saclari sanki boyamis gibi duruyodu ben rengini cok begendim hem dogalda sende nette bi arastir
Kinada yaska diye biliyirum ama arastirmak lazim

Bitkisel boyalarla boyat kuafore bari onlarda pahali oluyo ama iyisi olsun bari .. mahalle kuaforlerine gitme kiy paraya :))

Kinada yaska diye biliyirum ama arastirmak lazim
İşte araştırmalarıma göre zarar verme ihtimali olan amonyakmış. Ondan amonyaksız boya kullandım. Bir de asıl solumak zararlıymış yani kuaförde fön çekitiriken saç boyatan biri varsa yine solunumla zarar görülüyo, ondan evde boyadım hamileyken. Şimdi bitlisel boya markalarına bakıyorum. Siz de bi marka duyarsanız bana haber verir misiniz kızlar?

Kızlar saç boyatıyomusunuz diye sordum dün ama cevap gelmedi bugün bi daha sorayım. Emziriken sakıncalı mı saç boyatmak?

Ben doğumdan 1 gün önce boyamıştım. Bidaha boyatmadım. Ama doktora sorcam bende. Abinler ne diyor

Sen nasıl anladın peki? Benim hep top top süttende şişiyorlar hele süt dolunca çok şişiyolar sonra emzirince azalıyo.

Canım top top vardı önenswmedim sağda 4cm filan baya büyük olunca mastit sandım gittim. O süt birikmesi çıktı. Solda sert 10 kuruş kadar ağrısız düzenli bi kitle vardı. Meğer tehlikeli olan oymuş. Bide fibrokistleri besleyen damar olmuyor bunda damar çıktı canım

M maya2013
Benim kızlarda el ayak ağız Hastalığı'na yakalandılar senden duymasam ne olduğunu anlamıycaktım boğazı ağrıyo terlediler üşüttüler sanıcaktım
Hemen şüphelendim ağızlarına baktımok abartı yok ama canlarını yakacak kadar aft olmuş elinde bacağında başladı birinin düzenli dönüşümlü olarak ateş düşürücü verdi doktor bide Karadut şurubu ve sprey ama bunun belli bi ilacı yok bunlar hafifletsin yarayı beslenmelerine engel olmasın diye dedi 3-4 güne geçermiş ama çok şükür hafif atlatıyorlar bebeğe geçmemesi için elimizden geleni yapıyoruz bakalım takdir Allah'ın olacağı varsa naparsak yapalım olur.

Allah acil sifalar versin. Sonuclar güzel cikar insallah.

Guzel anneler bugun 32 gunumuz bitiyor 1 aylik asimizi olduk yawrum aglayinca icim gitti 1.300 gram almis oglum bu demek oluyorki yumusak goguste de bol bol sut oluyormus emzirmeye devam arkadaslar gak dese meme guk dese meme :)
CNm birde anne sütü her sat tadı farklıymuş , ama ma ma hep aynı tad

kızlar 14 günlük bebeğim 3 gün sonra abimin düğünü kınası var, mecbur gidicem ama tabı kı bebegımın sağlığı rahatı düğünden falan önemli cok ağlar falan hemen geri dönmeyi düşünüyorum sizce sakınmam gereken bi şey var mı. henüz 2 kere dışarı çıkarttım o da hastane işleri. korkuyorum mikrop mu kapar nazar mı olur vs. eşim de bebeği bırakıp gidelim diyo ben bebeği bırakmam o daha beter olur cunku yarım saatte bı emmek isteyen bebek bi de benden daha ii bakamaz kimse. önerileriniz var mı.

bi soru daha 40ı çıkmamış bebek anneleri dışarıya ne sıklıkla çıkıyorsunuz nelere dkkat ediyorsunuz bebeği nasıl taşıyorsunuz, port bebe? bebek arabası? vs..

Cansucum çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun loğusayız loĞusa suası kabul olur, Allah şifa versin, emzirme hiç Kağan'a takma mama verilir o büyür gider sen kendi sağlığına bak en mühimi şu anda bu tedavini k

CNN benmde kuzdnn düğğnşmvardı hemde köyde, biz beraber büyüdük ve halamın tek çocuğu düşün mecburum girmeye, annem erken döndü , bşraz sağdım , birde annem mama verdi 30cc, arasımda mışıl mışıl uyudu, 3 saat bende rahat eğlendim, hem kafamda dağıldı inan ki,bir dünya bebek mama ile büyüyor bir kereden ne olacak , bu da Abi'n ömründe bir kez olacak bişi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…