- 5 Aralık 2009
- 183
- 123
- 103
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.061
Benimki bazen kesilmis sut olarak cikariyo bazen fazlasini cikariyo emerken disari tukuruyo bazende .. bide emiyo uyuyo uyanincada kusuyo .. bu belirtiler hep reflu ..sen sorarmisin pki kullanmakta bi sakinca varmiymis yoksa idare ediimmi bikacgun kullanmadan . Bnm drum onun ilac olmadigini bitkisel bisey oldugunu soyledi. Tamamen rahatlatma amacli kendi sutume karistirip yada rezeneye karistirip vermemi soylediAnladım geçmiş olsun. Benim bebeğimde her öğünden sonra kusuyor. Ağbim ve eşi ( 2 side çocuk doktoru) normal dediler. Fazla geleni midesini rahatsız edeni çıkartıyomuş. Ben o yüzden bir şey yapmıyorum. Sadece yutmasın diye dikkat ediyorum.
Canım annem beni doğururken sezeryanda tüplerini bağlatmış. Sonra kafa rahatZaten genel olarak hepsinin bi zararı var gibi konuştu. En iyisi eşinin korunması demeye getirdi heralde bizde yola öyle devam edicez eşimde hiç istemedi iğneyi sağlığına olan olur diyo. Biraz eşim korunsunda sonra bidaha araştırırım bakalım. Artık çocuk düşünmeyen için doğal yoldan kısırlaşmak gibi bi Seçenek olsaydı keşke :)) varsa bu konuda bildiğiniz paylaşın kızlar
Canım benimde öyleydi. Her yıl usg çekiliyordu 1 tane fibroadenom vardı. Ama hiç damarlı kist görülmemişti. Sağol canımCanım çok geçmiş olsun. Benim göğüslerin taa 17 yaşından beri fibrokistik. Şimdi emzirriken sütle dolduğu için elime yuvarlak yuvarlak geliyolar. İnşallah temiz çıkar sonuçların. Sen içini ferah tut ki iyi olsun. allah yardımcın olsun dualarım seninle.
İnşallah canım teşekkür ederim. Kızıma baktıkça üzülüyorumAllah acil şifa versin sonuclar temiz çıkar inş. Dualarım seninle
Tup baglatma kesin cozum:)Zaten genel olarak hepsinin bi zararı var gibi konuştu. En iyisi eşinin korunması demeye getirdi heralde bizde yola öyle devam edicez eşimde hiç istemedi iğneyi sağlığına olan olur diyo. Biraz eşim korunsunda sonra bidaha araştırırım bakalım. Artık çocuk düşünmeyen için doğal yoldan kısırlaşmak gibi bi Seçenek olsaydı keşke :)) varsa bu konuda bildiğiniz paylaşın kızlar
Gecen gun okudum arastirdim bende cok sakincaliymis vazgectimKızlar saç boyatıyomusunuz diye sordum dün ama cevap gelmedi bugün bi daha sorayım. Emziriken sakıncalı mı saç boyatmak?
Sen nasıl anladın peki? Benim hep top top süttende şişiyorlar hele süt dolunca çok şişiyolar sonra emzirince azalıyo.Canım benimde öyleydi. Her yıl usg çekiliyordu 1 tane fibroadenom vardı. Ama hiç damarlı kist görülmemişti. Sağol canım
İnşallah canım teşekkür ederim. Kızıma baktıkça üzülüyorum
Doktorum hamileyken boyatabilirsin dedi bende evde amonyaksız boya ile boyadım 5 kez ama yarım tüp kullandım her seferinde sadece beyazlara sürdüm.saçımın yarısı beyaz. Şimdi kaç ay beklicem? Benim için imkansız gibiGecen gun okudum arastirdim bende cok sakincaliymis vazgectim
Canim benim arkadasimda boyatmadi sacini beyazlari coktu aktardan kina aldi bi kac seyDoktorum hamileyken boyatabilirsin dedi bende evde amonyaksız boya ile boyadım 5 kez ama yarım tüp kullandım her seferinde sadece beyazlara sürdüm.saçımın yarısı beyaz. Şimdi kaç ay beklicem? Benim için imkansız gibinine gibi olurum çok bryazım var. Ne yapsam ki
Bitkisel boyalarla boyat kuafore bari onlarda pahali oluyo ama iyisi olsun bari .. mahalle kuaforlerine gitme kiy paraya :))Doktorum hamileyken boyatabilirsin dedi bende evde amonyaksız boya ile boyadım 5 kez ama yarım tüp kullandım her seferinde sadece beyazlara sürdüm.saçımın yarısı beyaz. Şimdi kaç ay beklicem? Benim için imkansız gibinine gibi olurum çok bryazım var. Ne yapsam ki
Kinada yaska diye biliyirum ama arastirmak lazimCanim benim arkadasimda boyatmadi sacini beyazlari coktu aktardan kina aldi bi kac sey
daha aldi boyadi kizil gibi oldu saclari sanki boyamis gibi duruyodu ben rengini cok begendim hem dogalda sende nette bi arastir
Canim benim arkadasimda boyatmadi sacini beyazlari coktu aktardan kina aldi bi kac sey
daha aldi boyadi kizil gibi oldu saclari sanki boyamis gibi duruyodu ben rengini cok begendim hem dogalda sende nette bi arastir
Bitkisel boyalarla boyat kuafore bari onlarda pahali oluyo ama iyisi olsun bari .. mahalle kuaforlerine gitme kiy paraya :))
İşte araştırmalarıma göre zarar verme ihtimali olan amonyakmış. Ondan amonyaksız boya kullandım. Bir de asıl solumak zararlıymış yani kuaförde fön çekitiriken saç boyatan biri varsa yine solunumla zarar görülüyo, ondan evde boyadım hamileyken. Şimdi bitlisel boya markalarına bakıyorum. Siz de bi marka duyarsanız bana haber verir misiniz kızlar?Kinada yaska diye biliyirum ama arastirmak lazim
Kızlar saç boyatıyomusunuz diye sordum dün ama cevap gelmedi bugün bi daha sorayım. Emziriken sakıncalı mı saç boyatmak?
Sen nasıl anladın peki? Benim hep top top süttende şişiyorlar hele süt dolunca çok şişiyolar sonra emzirince azalıyo.
Canım annem beni doğururken sezeryanda tüplerini bağlatmış. Sonra kafa rahatsezeryan olsaydın yaptırırdın o arada
Selam kızlar. Doğum yaptığımdan beri sürekli hastanedeyim. Dikişler falan derken şimdidr göğsümle uğraşıyorum. 2 hafta önce sağ göğsümde 3cm filan bi kitle oluştu. Ateşim yoktu. Mastit olmasın diye genel cerraha gittim. Her iki memeyi muayene etti. Soldada eline kitle geldi. Usg istedi. Radyolog soldaki kitlede damarlanma gördü. Emzirmeden olabilir ama riske atmayalım dediler mr çekildi. Mr sonucunuda 5 doktor değerlendirdi ve hiçbiri beğenmedi. Cuma günü biyopsi yapılacak. Duanıza ihtiyacım vae. Rabbim beni evladıma bağışlasın. Mr için emziremedim 1gün ilaçlıydı. Biyopsi sonrasıda öyle olacak. Kötü bişey çıkarsa hiç emziremiyeceğim
CNm birde anne sütü her sat tadı farklıymuş , ama ma ma hep aynı tadGuzel anneler bugun 32 gunumuz bitiyor 1 aylik asimizi olduk yawrum aglayinca icim gitti 1.300 gram almis oglum bu demek oluyorki yumusak goguste de bol bol sut oluyormus emzirmeye devam arkadaslar gak dese meme guk dese meme :)
Cansucum çok üzüldümSelam kızlar. Doğum yaptığımdan beri sürekli hastanedeyim. Dikişler falan derken şimdidr göğsümle uğraşıyorum. 2 hafta önce sağ göğsümde 3cm filan bi kitle oluştu. Ateşim yoktu. Mastit olmasın diye genel cerraha gittim. Her iki memeyi muayene etti. Soldada eline kitle geldi. Usg istedi. Radyolog soldaki kitlede damarlanma gördü. Emzirmeden olabilir ama riske atmayalım dediler mr çekildi. Mr sonucunuda 5 doktor değerlendirdi ve hiçbiri beğenmedi. Cuma günü biyopsi yapılacak. Duanıza ihtiyacım vae. Rabbim beni evladıma bağışlasın. Mr için emziremedim 1gün ilaçlıydı. Biyopsi sonrasıda öyle olacak. Kötü bişey çıkarsa hiç emziremiyeceğim
CNN benmde kuzdnn düğğnşmvardı hemde köyde, biz beraber büyüdük ve halamın tek çocuğu düşün mecburum girmeye, annem erken döndü , bşraz sağdım , birde annem mama verdi 30cc, arasımda mışıl mışıl uyudu, 3 saat bende rahat eğlendim, hem kafamda dağıldı inan ki,bir dünya bebek mama ile büyüyor bir kereden ne olacak , bu da Abi'n ömründe bir kez olacak bişi,kızlar 14 günlük bebeğim 3 gün sonra abimin düğünü kınası var, mecbur gidicem ama tabı kı bebegımın sağlığı rahatı düğünden falan önemli cok ağlar falan hemen geri dönmeyi düşünüyorum sizce sakınmam gereken bi şey var mı. henüz 2 kere dışarı çıkarttım o da hastane işleri. korkuyorum mikrop mu kapar nazar mı olur vs. eşim de bebeği bırakıp gidelim diyo ben bebeği bırakmam o daha beter olur cunku yarım saatte bı emmek isteyen bebek bi de benden daha ii bakamaz kimse. önerileriniz var mı.
bi soru daha 40ı çıkmamış bebek anneleri dışarıya ne sıklıkla çıkıyorsunuz nelere dkkat ediyorsunuz bebeği nasıl taşıyorsunuz, port bebe? bebek arabası? vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?