2015 Temmuz Anneleri

Insallh cnm mamayla ugrasmk zor burda ac ver sick sick :).korkum yataktan kalkarkn dikis terkerim agriyo bnde mi boyle bilmiyorum.nirmlbsanirim.ins.en.kisa zmnda eskisi gbi olurum.yataktan zor kalkiyorum tek basima cnm cok aciyo.
Normal canım kolay değil 1 haftaya kadar ağrısı azalır sen dikkat et sen ne kadar çok dinlenirsin dikis yerinde bi o kadar çabuk iyilesir allahın izniyle bu günlerde gecicek

Merhaba kızlar kaç gündür bişey sorcam size sorumu unutup çıkıyorum çok unutkanlık oldum su aralar.. bizim kalça usg yi doktor ikinci ay yapılacak dedi sizlerde durum ne normalde ilk ay yapılıyor diye duydum kafam karıştı ?

Bwbegi reflu olan varmi .. drdan geliyoruz bebek gavisconu verdi rezeneye karistirip vericem gunde 4 poset

bizim doktorumuz da aslinda en iyi zaman 1,5 ay civari dedi ama isterseniz aylik kontrole geldiginizde yaptirirsiniz demisti

Bwbegi reflu olan varmi .. drdan geliyoruz bebek gavisconu verdi rezeneye karistirip vericem gunde 4 poset
ne gibi belietileriniz vardi? cok gecmiş olsun

Sana sordum mu hatırlayamadım ama senin makine elektrikli mi bende alıcam kararsız kaldım[/QUOTE]

Evet cnm elektrikli bnm aventin memnunum ben. Bence elektrikli al manuel çok uğraştırıyormuş.

Sut gelmeye basldi cnm.cok sukur biraz fzlami emzirdim nedr hickirip duruyo.cok sukur emiyo genede.aliscam ins. Korkuyorym hmn bisey olck diye .[/QUOTE]

Çok şükür cnm hadi gözünaydın :) süt geldikçe mamayı kesersin artık. Hıçkırık iyidir sindirim sistemi gelişiyor merak etme :) maşallah sütün bol olsun

Canim sadece dogumdan sonra iki uc gun kadar goguslerim sertti ondan beri yumusak nerdeyse hic sertlesmiyor dun 1 ay kontrolumuz vardi oglum 1.300 kg almis cok rahatladim bnde cok telas yapiyordum sut var hem de cok olumlu dusun hersey guzel olsun :)

Biz ilk ay yaptırdık iyikide yaptırmışız kalça açısında biraz darlık varmış o saptandı bir beden büyük bez takın sakın kundak yapmayın dedi doltorumuz bir yada iki ay snra da tekrar usg olacak.

sol gogsumu emiyo ama sagi ememiyo malesef ucu hic yok gogus ucu cikariciyla beceremedim ya

bebegim huysuzluk yapiyor memeyi tutamayinca cok agliyor masaj işe yararmi acaba bide kahverengi bolge cok sert neden oyle sutmu toplanmiş

Kızlar spiral taktırcaktım gittim muayene oldum doktorum tamam takalım dedi bende yan etkisi olur mu dedim
İllaki biyerden olur dedi baya konuştuk 3 aylık iğne öneririm dedi onunda etkisi adet görmüyormuşun
Yani sonuç olarak 3 aylık iğne kullanıcam inş memnun kalırım

Bende spiral taktırmayı düşünüyorm ama yan etkilerinden endişeliyim. Dr kontrolümde görüşeceğim bakalım ne dicek bnde sorayım ozmn 3 aylık iğneyi inş memnun kalırsın.

kızlar aselam nasılsınız benim günlerim çok ygun bebek hiç zaman bırakmıyo 20 günlük oldu oğlum gece uykusu çok az kafam gidiyor valla bazen unutuyrum onu çok zorluyor. uykusuzluk.kaç güne bir banyo yaptırıyorsunuz kızlar birde gebelikte kullandığımız demir ilacına devam dedi dr siz kullanıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…