- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.961
Normal canım kolay değil 1 haftaya kadar ağrısı azalır sen dikkat et sen ne kadar çok dinlenirsin dikis yerinde bi o kadar çabuk iyilesir allahın izniyle bu günlerde gecicekInsallh cnm mamayla ugrasmk zor burda ac ver sick sick :).korkum yataktan kalkarkn dikis terkerim agriyo bnde mi boyle bilmiyorum.nirmlbsanirim.ins.en.kisa zmnda eskisi gbi olurum.yataktan zor kalkiyorum tek basima cnm cok aciyo.
bizim doktorumuz da aslinda en iyi zaman 1,5 ay civari dedi ama isterseniz aylik kontrole geldiginizde yaptirirsiniz demistiMerhaba kızlar kaç gündür bişey sorcam size sorumu unutup çıkıyorum çok unutkanlık oldum su aralar.. bizim kalça usg yi doktor ikinci ay yapılacak dedi sizlerde durum ne normalde ilk ay yapılıyor diye duydum kafam karıştı ?
ne gibi belietileriniz vardi? cok gecmiş olsunBwbegi reflu olan varmi .. drdan geliyoruz bebek gavisconu verdi rezeneye karistirip vericem gunde 4 poset
Sağolasın canım o zaman napalım dedikleri zaman yaptıralım insallahbizim doktorumuz da aslinda en iyi zaman 1,5 ay civari dedi ama isterseniz aylik kontrole geldiginizde yaptirirsiniz demisti
ne gibi belietileriniz vardi? cok gecmiş olsun
Şikayetiniz neydi cnm reflü teşhisi konuldu? Çok geçmiş olsun bu arada.Bwbegi reflu olan varmi .. drdan geliyoruz bebek gavisconu verdi rezeneye karistirip vericem gunde 4 poset
Evet CNm ondan aldım sahiden güEl , manuel olan ablamlarda vardı kullandım bişi anlamadım ben yapamadımSen elektriklisinden mi aldın
Emerken disa tukurme kusma emdikten 1 saat sonra uyanip kusma ..bizim doktorumuz da aslinda en iyi zaman 1,5 ay civari dedi ama isterseniz aylik kontrole geldiginizde yaptirirsiniz demisti
ne gibi belietileriniz vardi? cok gecmiş olsun
İyi de her bebek kusar fazla geleni. Nasıl bi kusma bu farklı mı?Emerken disa tukurme kusma emdikten 1 saat sonra uyanip kusma ..
Sana sordum mu hatırlayamadım ama senin makine elektrikli mi bende alıcam kararsız kaldım[/QUOTE]Canm 15-20 ml çok az doymuyorsada kaka yapmaz. Sen en az 30-40 ver ben 60 veriyordum fazla gelirse bırakıyordu eğer hiç emmediyse yada biraz emdiyse 30 ml yapıyordum sen 60 dene doyunca bırakır sende ne kadar içtiğini anlarsn. Birde cnm herzaman en az 30 yap çünkü mama ölçekleri 30ml mama için sen onu ayarlayamazsan tam ya katı olur mama kabız yapar yada sulu olur mama bebek doymaz.
Sut gelmeye basldi cnm.cok sukur biraz fzlami emzirdim nedr hickirip duruyo.cok sukur emiyo genede.aliscam ins. Korkuyorym hmn bisey olck diye .[/QUOTE]Canm 15-20 ml çok az doymuyorsada kaka yapmaz. Sen en az 30-40 ver ben 60 veriyordum fazla gelirse bırakıyordu eğer hiç emmediyse yada biraz emdiyse 30 ml yapıyordum sen 60 dene doyunca bırakır sende ne kadar içtiğini anlarsn. Birde cnm herzaman en az 30 yap çünkü mama ölçekleri 30ml mama için sen onu ayarlayamazsan tam ya katı olur mama kabız yapar yada sulu olur mama bebek doymaz.
cok sukur sagliklilar ya gerisi boş :) ben bide epiduralsiz yaptim dusunsene resmen duvara tirmaniyodum sancidan neyseki gectiCanim seninde gozun aydin.sen ne guzel norml yapmisdin bn mecburen sezeryan.oldumsen gurmeyince dogurdun sanmistim.o zmn.aynn bugunlerimize sukur.
Canim sadece dogumdan sonra iki uc gun kadar goguslerim sertti ondan beri yumusak nerdeyse hic sertlesmiyor dun 1 ay kontrolumuz vardi oglum 1.300 kg almis cok rahatladim bnde cok telas yapiyordum sut var hem de cok olumlu dusun hersey guzel olsun :)Kızlar illa Kafamı takcak bişey buluyorum sanırım ben.. Şimdiki sorum şu: benim göğüslerim şimdiye kadar genelde dolu dolu olur öyle emzirridim bebeğimde resmen Ağzına süt akmasına alıştı. Ama şimdi gündüzleri saat başı bazen daha kısa memede olduğu için gündüzleri sertleşmiyo göğüslerim. Acaba oğlum Ağzına akmasına alıştığı için yumuşak memeden az mı çekiyor? Çünkü meme yumuşakken verdiğimde çok duruyor bekliyor, ama dolu olduğunda hiç durmadan emiyor ve yorulup uyuyor. Yumuşakken de çenesini falan dürtüyorum çeksin diye, bazen de dilinin ucuna alıyo memeyi tam çekmiyoda oynuyo sanki :) . Ama birtaraftanda aç olsa diyorum yumuşakta olsa sertte olsa bi şekilde emer, çünkü süt var yani yumuşakta olsa çok şükür. Böyle olan var mı aranızda? Bebeğimin sütün Ağzına akmasına alışması gibi bit durum olabilirmi?
Merhaba kızlar kaç gündür bişey sorcam size sorumu unutup çıkıyorum çok unutkanlık oldum su aralar.. bizim kalça usg yi doktor ikinci ay yapılacak dedi sizlerde durum ne normalde ilk ay yapılıyor diye duydum kafam karıştı ?
sol gogsumu emiyo ama sagi ememiyo malesef ucu hic yok gogus ucu cikariciyla beceremedim yaCanım göğüs ucu çıkarıcılar var işe yaramıyor mu? Bir de doktor bana sağarsan 4 ay sonra sütün kesilir emzie dedi. Emziriken progesteron hormonu salgılanıyormuş. Hatta bebeğin elleri göğüse değmeliymiş. Bence 5 dk sağ ucun çıkar sonra bebeği emzir.
bebegim huysuzluk yapiyor memeyi tutamayinca cok agliyor masaj işe yararmi acaba bide kahverengi bolge cok sert neden oyle sutmu toplanmişbenimde sağ meme ucu yoktu bebeğim emmiyordu silikon meme ucu kullandım 4-5 gün. daha sonra bebek silikon meme ucuyla emerken kendi meme ucumda çıktı. şimdi sorunumuz kalmadı çok şükür silikon meme ucu olmadan emziriyorum artık. sağmadan daha iyi
benimki malesüf huysuzluk yapiyor kolaya alişti anlaşilanCnm bnmde göğüs ucum yok. Philips Avent silikon göğüs ucu aldım. Şimdi cuk cuk emiyo maşallah. Hem o göğüs ucunuda çıkarıyo.
Kızlar spiral taktırcaktım gittim muayene oldum doktorum tamam takalım dedi bende yan etkisi olur mu dedim
İllaki biyerden olur dedi baya konuştuk 3 aylık iğne öneririm dedi onunda etkisi adet görmüyormuşun
Yani sonuç olarak 3 aylık iğne kullanıcam inş memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?