- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.941
canım ben once bebedorun elektrıklı pompasını almıştım ama cok kotu.acayıp acı verdı.ve cok az sut çıkardı.daha sonra dayanayıp philips avent aldım.gercekten fark cok.acı yok cok güzel sut çıkarıyor.ben tek göğüsten 90 ml sut sağdım 10 dkıkada.hızlı.sadece bıraz gurultusu var.
Sen elektriklisinden mi aldınB'nde avent aldım gğzel oda
Bizde aptamil aldk cnm.mecbur kldim iki gece 60 ml diyosa bn 15-20ml verdim az olsun dedim bi yandan daxemzirmeye calistim.kabuz oldu sanirim.yapmiyo kajasini.[QU yekruye post: 42110040, member: 541184"]Cnm elektrikli süt sağma makinesi al. Ben cok faydasını gördüm. Hem sütün çabuk geliyo. Hem bebis aç kalmıyo. Hem gecede falan emzirmek zor gelirse sağdığım sütü Dr. Browns' un doğal süt akışlı biberonuyla veriyorum. Memeyide bırakmıyo. Gündüz beni emiyo. Gece anne sütünü biberonla 1 dk. da alıyoAç ve susuz kalırsa sarılık olur Allah korusun. Ben genede Aptamilin 1 numara mamasıni aldım. Bazen zorda kalırsam ondanda veriyorum.
bizde de hiç bişey işe yaramıyoCanım hoşgeldin kolik çıkmazına bebeğim 20 gün önce kolik oldu hergün ağlıyorum onla. Susmuyo gün oluyo 6-7 saat her uyanık olduğunda ağlıyo. Malesefçözğmü yokmuş. 3. Auda kendi geçiyomuş. Şuruplar var hiç biri bir işe yaramıyo yinede aguline veya nurs harveys gibi bi şurup alıp deneyenübilirsin. Biz dün gece nöbetçi ezcane bulup biogaia damla aldık. O kadar çaresiziz ki... Saç kurutma malinası açmayı deneyebilirsin bizde işe yaramadı. İki şey var benim kızımı susturan bir kundak ikincisi arabayla gezmek.
Evet canım emzirince susuyo ama dediğin gibi doktor artar dedibizde de hiç bişey işe yaramıyosürekli meme istiyo bu defa da koliği azıyo Rabbim yar ve yardımcımız olsun
40 günlük canım. ben de arada mama rriyorum artık birazcık rahatlıyo ama tam etki etmiyo hiçEvet canım emzirince susuyo ama dediğin gibi doktor artar dedicanım kaç günlük bebeğin? Bizim 43 günlük
Hemsirede oyle dedi bazi doktrlrda kndi uyanir iste sen uyndrma diyomusds.bn de bazen yxuluyorum derin.daliyo hele mama fln.yiyip karni tam doyduysa ondn bilmdim napsam.
Bizde aptamil aldk cnm.mecbur kldim iki gece 60 ml diyosa bn 15-20ml verdim az olsun dedim bi yandan daxemzirmeye calistim.kabuz oldu sanirim.yapmiyo kajasini.Cnm elektrikli süt sağma makinesi al. Ben çok faydasını gördüm. Hem sütün çabuk geliyo. Hem bebis aç kalmıyo. Hem gecede falan emzirmek zor gelirse sağdığım sütü Dr. Browns' un doğal süt akışlı biberonuyla veriyorum. Memeyide bırakmıyo. Gündüz beni emiyo. Gece anne sütünü biberonla 1 dk. da alıyoAç ve susuz kalırsa sarılık olur Allah korusun. Ben genede Aptamilin 1 numara mamasıni aldım. Bazen zorda kalırsam ondanda veriyorum.
Bizde aptamil aldk cnm.mecbur kldim iki gece 60 ml diyosa bn 15-20ml verdim az olsun dedim bi yandan daxemzirmeye calistim.kabuz oldu sanirim.yapmiyo kajasini.
Sana sordum mu hatırlayamadım ama senin makine elektrikli mi bende alıcam kararsız kaldım[/QUOTE]Canm 15-20 ml çok az doymuyorsada kaka yapmaz. Sen en az 30-40 ver ben 60 veriyordum fazla gelirse bırakıyordu eğer hiç emmediyse yada biraz emdiyse 30 ml yapıyordum sen 60 dene doyunca bırakır sende ne kadar içtiğini anlarsn. Birde cnm herzaman en az 30 yap çünkü mama ölçekleri 30ml mama için sen onu ayarlayamazsan tam ya katı olur mama kabız yapar yada sulu olur mama bebek doymaz.
Evet canım aynen ben arada ağlıyorum artık, dayanamıyorum ne bedenen ne ruhen. Allah başka hastalık vermesin ama çok yorucu. Ben dünden itibaren süt ürünlerin40 günlük canım. ben de arada mama rriyorum artık birazcık rahatlıyo ama tam etki etmiyo hiçisan çok yıpranıyo. hem üzülüyosun hemde bi yyerde dayanacak gücün kalmıyo. inşallah 3. ayda geçer
Canım benimde gündüz göğüslerim daha yumuşak oluyo. Galiba gündüz daha çok emziriyoruz ondan acaba süt yok mu içinde diyorum ama sıkıyorum süt geliyo. Bence sert memeyi daha zor emiyolar. Dediğin gibi sert olunca durmadan emiyo bebek.Kızlar illa Kafamı takcak bişey buluyorum sanırım ben.. Şimdiki sorum şu: benim göğüslerim şimdiye kadar genelde dolu dolu olur öyle emzirridim bebeğimde resmen Ağzına süt akmasına alıştı. Ama şimdi gündüzleri saat başı bazen daha kısa memede olduğu için gündüzleri sertleşmiyo göğüslerim. Acaba oğlum Ağzına akmasına alıştığı için yumuşak memeden az mı çekiyor? Çünkü meme yumuşakken verdiğimde çok duruyor bekliyor, ama dolu olduğunda hiç durmadan emiyor ve yorulup uyuyor. Yumuşakken de çenesini falan dürtüyorum çeksin diye, bazen de dilinin ucuna alıyo memeyi tam çekmiyoda oynuyo sanki :) . Ama birtaraftanda aç olsa diyorum yumuşakta olsa sertte olsa bi şekilde emer, çünkü süt var yani yumuşakta olsa çok şükür. Böyle olan var mı aranızda? Bebeğimin sütün Ağzına akmasına alışması gibi bit durum olabilirmi?
Ben lansinoh un elektrikli pompasını kullandım gayet memnunum canım, bakabilirsin ona da.[/QUOTE]Sana sordum mu hatırlayamadım ama senin makine elektrikli mi bende alıcam kararsız kaldım
Bizde aptamil aldk cnm.mecbur kldim iki gece 60 ml diyosa bn 15-20ml verdim az olsun dedim bi yandan daxemzirmeye calistim.kabuz oldu sanirim.yapmiyo kajasini.
Sesi çok çıkıyor mu birde mesela 100 çç kaç dk sağıyorsun[/QUOTE]Ben lansinoh un elektrikli pompasını kullandım gayet memnunum canım, bakabilirsin ona da.
Canım ben ilk zamanlar kullanmıştım artık bebek boşalttığı için kullanmıyorum ama göğsüm çok dolu olduğunda 10 dk da falan 90 Cc oluyordu.Sesi çok çıkıyor mu birde mesela 100 çç kaç dk sağıyorsun
Benimde süt var emiyor ama saatlerce emmek istiyor gece çok zor oluyor o yüzden gece mama veriyordum en azından sağıp veririm[/QUOTE]Canım ben ilk zamanlar kullanmıştım artık bebek boşalttığı için kullanmıyorum ama göğsüm çok dolu olduğunda 10 dk da falan 90 Cc oluyordu.
Sesi de bence çok yok yani Diğerlerini bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?