- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.841
Temizlemezsen enfeksiyon kapar cnm. Ben özellikle temizliyorum. 2 yana ayırıp ıslak mendille siliyorum. Kaka bırakmıyorum hiç. Haz aldıklarını bende duydum ama çok küçükler daha. Temizliği daha önemli bence.En son dogum yapn olarak artik herseyi sorarim kizlr size.kiz bebegi.oln annelere ozellikle soruyorum sa kakasini yapinca kaka ust tarafada bulasmis oluyo ya sanki ice dogruda yesil oluyo axaba enfeksiyon fln kapiyomudr idrar yollri bn orayida temizleyeyim diyorum annm cok ugrasma iyi degilmis doktr demiski tv haz aliyor be ek cok.silince fln aglr demis .napsam bn bilemedim
1 haftalık incir kürü varmış cnm. Ben yeni başladım bakalım. 1 hafta boyunca sabahları 2 bardak kaynamış suyun içine 8-9 incir atıp 5 dakka kaynatıyoruz. Ilıdığında sabah akşam içiyoruz. 1 hafta yapıyoruz cnm. İnş işe yarar bizde de.Anneler acil yardım sütüm çok azaldı napıcam ne yesem süt olur ?
Birde kendini bunun için üzme. En önemlisi de bu. Moralini yüksek tut cnm.Anneler acil yardım sütüm çok azaldı napıcam ne yesem süt olur ?
Biz gülmeye başladıkAnneler size bişey sorayım, benim oğlum 37 günlük oldu. Emziriyorum altını temizliyorum uyutuyorum, uyanınca yine aynısını yapıyorum uyanık olduğu zaman ya emziriyorum ya bezini değiştiriyorum yani. Bunlar yaklaşık bir sat sürüyor, bir saatten fazla uyanık kalınca ağlamaya başlıyorbu normal mi biz ne zaman oynıcaz ne zaman bana gulecek heyecanla bekliyorum
Temizliyorum cnm ama icine dogrumu hidiyo kakasi diye geliyo bna yesil bi duryo cunku.bide boyle jel gbi bisey geldi iki sefer .iki kere bktimda ogleden beri yapmamis kakasini.
Bıl bol memede tut, bol bol hareket et. Çık dışarda gez dolaş, ve su iç, evde işte yapabilirsin , kızlar hareket etmek de sütü artırırmış, eskiler öyle diyor ki bence de doğru , morelini bozma en mühimi bebeğin hep ama hep emsinAnneler acil yardım sütüm çok azaldı napıcam ne yesem süt olur ?
Anldim cnm sagol.bnm kiz ogleden beri yapmdi kskasini.mama veriyorum ondn mi oldu ki.bilemedim.sutum dahs gelmedi sari seyde yetmiyo zaten.hep ac agliyo.Normal cnm yumurta akı gibi uzayan birşey ilk günlerde pembemsi de olabilirmiş korkma normal bişey. Hafifçe aç cnm Kaka kalıntısı kalmış olmasın yeter. Göbek düştükten sonra yıkamaya başlayınca banyoda da suyla temizlersin daha kolay olur
Kaka yapmayalı 4. Gün oldu oğlumun. Bakalım nezaman yapıcak
benim oğlum da en son perşembe yapmıştıKaka yapmayalı 4. Gün oldu oğlumun. Bakalım nezaman yapıcak
ılık duş aldın mı? ilk zamanlarda o da çok işe yarıyorAnldim cnm sagol.bnm kiz ogleden beri yapmdi kskasini.mama veriyorum ondn mi oldu ki.bilemedim.sutum dahs gelmedi sari seyde yetmiyo zaten.hep ac agliyo.
Aldim cnm haast.ciktim cmrt. Bide pazar aldim.her yolu deniyorum.hergun.alcm artik.ins.bollasir gelirde su mamadan kurtulurzbenim oğlum da en son perşembe yapmıştı
ne yapıyorsun sen ayrıca bir ilaç falan veriyor musun yapsın diye??
ılık duş aldın mı? ilk zamanlarda o da çok işe yarıyor
Yarim kollu bady corap bide .. altina bisey gitdirmiyorum dusunuda birazda soguga yakin ilik suyla yaptiriyorum hergun ..sicaga alismasi hic iyi degil diyolarKizlar bn bebegimi nasil goydireyi, alt ust zibin takimi giydiriyorum bide ince battaniye var ustunde.hemsire siz ne giyiyosaniz onun bi kat fazlasi olck dedi de bna sani yaniyo gbi geliyoda hep
Benim bebeğimde 5 kilo dün baktım bacaklarının kenarında bezin izleri çıkıyor rahat etsin diye 3 numara aldım... Hava çok sıcak sıkı sıkı tutup bunaltmaz hemYa hanımlar bu bebek bezinin büyük ya da küçük geldiğini nasıl anlıyorsunuzbiz ilk molfix yenidoğan aldık 2-5kg yazıyor onda ama 5 kg olmadan sıkmaya başlamıştı 2ye geçtik o da 3-6kg onu kullanıyorduk. Dün bezimiz bitti eşim de gece açık bi market bulabilmiş çok şukur ama 3 numara kalmış orda bu da 5-9 kg mı ne. Şimdi bebeğim zaten 5.5 kg çok büyük gibi gelmedi bana ama nasıl emin olabilirim bilen yardım etsin lütfen
Bizde 2 no kullaniyoruz bez buyuk olunca cis sizdirabiliyoYa hanımlar bu bebek bezinin büyük ya da küçük geldiğini nasıl anlıyorsunuzbiz ilk molfix yenidoğan aldık 2-5kg yazıyor onda ama 5 kg olmadan sıkmaya başlamıştı 2ye geçtik o da 3-6kg onu kullanıyorduk. Dün bezimiz bitti eşim de gece açık bi market bulabilmiş çok şukur ama 3 numara kalmış orda bu da 5-9 kg mı ne. Şimdi bebeğim zaten 5.5 kg çok büyük gibi gelmedi bana ama nasıl emin olabilirim bilen yardım etsin lütfen
Benimkinin de bacaklarında iz çıkıyordu sıkmış gibi ama 2 numarayı çok kısa sure kullandık gibi geldiBenim bebeğimde 5 kilo dün baktım bacaklarının kenarında bezin izleri çıkıyor rahat etsin diye 3 numara aldım... Hava çok sıcak sıkı sıkı tutup bunaltmaz hem
İnşallah sızdırmazBizde 2 no kullaniyoruz bez buyuk olunca cis sizdirabiliyo
Canım kaç günlük oldu bebek?Kizlar bn bebegimi nasil goydireyi, alt ust zibin takimi giydiriyorum bide ince battaniye var ustunde.hemsire siz ne giyiyosaniz onun bi kat fazlasi olck dedi de bna sani yaniyo gbi geliyoda hep
3 gunluk oldu cnm.normlmi biomiyorumda nettede su verin yaziyo kimi yerde su vermeyin diyo.mama mi etki etti dite dusunuyorum.Canım kaç günlük oldu bebek?
3 günlükse üstüne zıbın yeter battaniye örtme istersen tülbent ört. Su verme bolca emzir. O sütten alacak su ihtiyacını sen bolca su içeceksin. Mama ne kullanıyosun? Bir de süt mü az veya sarılık mı oldu? Neden mamaya başladınız? Şu an kızımı emziriyorum da eski mesajları okuyamadım ondan soruyorum kusura bakma.3 gunluk oldu cnm.normlmi biomiyorumda nettede su verin yaziyo kimi yerde su vermeyin diyo.mama mi etki etti dite dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?