2015 Temmuz Anneleri

Cnm bnm iki hamileliğimdede göründü bu kist. Kizimda cift tarafliydi oglumda tek.26.haftada kayboldu ikisindede.ins sende de bişey çıkmaz bozma moralini
oglum 28 gunluk cift tarafliymis 7 ve 4 mm di 11 ve 10 mm olmus bobregnde kide 6 mm insallah gecer insallah

Kizlar kafayi yiycem cildrmak uzereym dua edin ne olurr....salonda kizimla uyuyaklmisiz oglsn uyanmis esim seslendi cocuk agliyo diye kslktim emzrdim oglani odada.bi çıktım esim yok tüm evi bslkonlara baktim yok teli de evde birakip cikip gitmis...dunde cikti gitti sabh geldi bugunde çıktı. Napcami bilmiyorum çocuklarm olmasa sabh geldgnde sogumus bedenmle karşılasrdi kesin ama kuzularm var onlari kendi ellermle anasz birakmaya yuregm elvermiyo...dua edin nolurnolur dua edin bana

Esmistir kafasına rahat ol şu an ilk planda olan çocukların. Sonra sen. Kimseyi jmursama hersey olacagı yere varır bunu da unutma .Dogum yaptıgım gün yaşadıklarımî anlatsam sana aklın durur. Ama ben oglumu gördumgoreli kimseyi takmıyorum. Benim beslemem gereken bakmam gereken tüm hayatı bana bakan bir canlı var sonucta

CANIM NE OLUR BOZMA MORLAINI.COCUKLARININ SANA IHTIYACI VAR.BELKI ODA BUNALIM GECIRIYORDUR.SIKMA CANINI OLUMSUZ SEYLER DUŞUNME...

Kızlar ben perişan oldum yaa bebeğimin gazı var kolay kakasını yapamiyo felan yazmıstım
Yavrum altını alırken felan kıyameti koparıyo aglamaktan. Aksam altını açtık popo deliginin etrafı yer yer yüzülmüş gb ne olabilir ben nasıl farketmedim kuzumun durumunu. O kdr üzüldüm ki .. esim alıyodu altını acaba iyi temizliyemedimi ? Ne olabilir pişik mi çatlak mı?
Pişik kremi sürdüm sonra yaptı yıkadık bepanten plus sürdüm cok agladı kuzum yüregim dayanmadı pztesi ye randevu aldımama daha bugun var. Varmı bilgisi olan kızlar

Evet ya bende hastabe çıkışını tekrar bugun giydrdm ilkkez dogdugunda pantolonu bays buyuk geliyordu bugün tam geldi. Haftaya küçük gelir herhalde büyüyorlar insallh
BEN HİÇ HASTANE CIKIŞINI KULLANAMADIM.YAZ OLDUGUNDAN DOLAYI ALDIKLARIM HEP KALDI.ZIBINLARLA GEÇİRİYORUZ SICAKLARI.

Cnm uzun zamandır giremedim yoğunluktan. Sırf seni merak ettiğim için girdim Doğum yapmışsın. Hayırlı ugurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. Bebişine kaynamış sogutulmus su ver arada ki sarılık olmasın. Öpüyorum ikinizide..

Tmm cnm.bnde sutum gelmzsecsagma makinesi almasammi diyodum yarin obur gune aldirayim.sagol cnm.esim cok stres ysptirdi sutun.niye gelmedi diye bnde uzuluyorum.ins.hmncik gelir

Sagol cnm bnm.cok sukur kavusturana.mama vermk istemiyorum ama agliyo acliktan.uyumuyods artik.sari su geliyo ya onu vermeye calisiyorum.sutum gelirse bide tadindan yenmicek.sicak hava da cok cabuk sarilik olurmus.obyuzden kiyamiuorum kizima

Hey masallah esine:) 4. Diyor yani:):) ay taktir canim sen spiralini bekleyim bakin durumunuza cook isterseniz sonra 4. Isteyerek yaparsiniz, kazaya kurban gitmeyin:)

Sagol canim ya aksam corba yedi nasil sevindik esimle , bayram
Ettik resmen bogazindan bisey gecti diye. Yemeye basladi ya az az gecer yakinda herhalde. Okulda salgin varmis ordan bulasmis.birde sinifindaki bir anne cocugunu hasta oldugu halde yollamis okula, ne insanlar var ya!!! Cocuk basindan gitsinde ne olursa olsun diger cocuklara umrunda degil

Pisik olmus canim onemli bisey degil uzulme. Yarin sudokrem
Filan bir pisik
Kremi alin birkac gun surun hicbiseycigi kalmaz! Gecmis olsun

Canim iki yavrun var boyle sozleri agzina bile alma. Barisirsiniz yakinda hepsini unutursun bunlarin! Sen simdi cocuklarina odaklan onlar da herseyi hissediyor. Senin kizinda iki yas civarlariydi sanirim benimki gibi, hele o herseyi hesseder belli etme hic etkilenmesin o da. Insallah barisirsiniz en kisa zamanda

Canım peki abin ve eşi ne öneriyor ilaç yerine gaz için. Müsait bi zamanında yazabilir misin
Canım kusura bakma kaç gün olmuş anca yazabildim. Bizimkiler dediğim gibi küçük diye ilaç önermiyorlar ayrıca istediğin ilacı kullan o geçeceği zaman geçer sen anca ilaçlarla oyalanırsın, her ilacı 15 gün dener bu işe yaramadı dersin en son zaten 3 . Ayı olunca kendi geçer sen o ara kullandığın ilaç işe yarıyor zannedersin diyolar. Bize bir ama önerdiler aptamil conformil. Bebeğim emiyor zaten bir problem yok ama bunu ek olarak günde 2 kez 60 cc veriyorum. Kabız bebekler ve gaz sorunu olan bebekler için. Bizi biraz rahatlattı gibi. Sadece kabızlık sorunumuz olmadığından biraz kaka miktarımız arttı. Bunu ara öğün gibi veriyorum. Onun dışında onlar işe yaramaz demesine karşın nurse harveys veriyorum günde 2 kez bir tatlı kaşığı gerçekten işe yaramıyo ama ya yararsa diye işte.... Zaten sanırım günde 6 kez vermek gerekiyor ben zararı dokunmasın diye 2 kez veriyorum, hatta bazı günler bir kez. Bir de yüz üstü yatırıp sırtına masaj önerdiler gerçekten bu pozisyonda daha rahat ama bu şekilde bırakma sen yanındayken bi 5 dk yatır yeter. Bir de biz eşimle bir çözüm bulduk sıkı olmayan bir kundak yapıyoruz bacakları hiç sarmıyoruz, sadece kollar hareket etmeyecek şekilde sarıyoruz anne karnı hissi veriyormuş susuyor o zaman hatta uyuyor bu şekilde. Valla benim denediklerim ve bunlar. Yinede ağbimin ve eşinin dediğine inanaıyorum hiç bir şey kolik bebeğe fayda etmiyo. Bu yöntemlerin hepsi her zaman işe yaramıyo sırayla deniyoruz kriz anlarında işte.

Canım aptamil conformil mama kabız ve gaz problemi olan bebekler için. Bebeğin emiyorsa bile aralarda ara öğün gibi verebilirsin. Bizi rahatlattı .

Kızlar moralin çok bozuk uslu olan yavrum kaç gündür çok huysuz 3 saat kesintisiz uyuyan yavrum şimdi en fazla 20 dakika uyuyo gaz sorunumuz olduğunu da düşünmüyorum lakin Kaynanamlar görümcelerin çoçuğu hep uyurken kucaklayıp yüksek sesle bağıra bağıra severlerdi bu nasıl sevmekse yavrumu uykunun en tatlı yerinde uyadırırlardı çoçuk korkuyla onlara bakardı ben zaten kızdımm artık yapmıyorlar ama olanda oldu yavrumun uyku düzeni bozuldu ve huysuzlaştı bence bu nedenden dolayı ne yapcam ben ya

Tmm cnm.bnde sutum gelmzsecsagma makinesi almasammi diyodum yarin obur gune aldirayim.sagol cnm.esim cok stres ysptirdi sutun.niye gelmedi diye bnde uzuluyorum.ins.hmncik gelir
Canım ilk günler fosur fosur gelmiyor sut bir kaç gün sonra geliyor esin seni strese sokmasın zaten suan gelen sut yeter bebege sen moralini bozmadan sakinca hatta mumkunse yalnız emzir bebeğini sadece bebeğine odaklan öteki memeni önce ver onuda emmeye çalışsın sut sagma makinesiyle ucunuda baya cikartabilirsin onu ihmal etme al sut gelmesi sağ sen her emzirdim inde Besmele başla canim

kizlar yari kirkinda 20 gunlukken neler yaptinz yikama ve gezmeye gidilcekmis galiba siz neler yaptınız

Afiyet bal şeker olsun tatlı prensese inşallah çabuk toparlicak allahın izniyle..
Ya madem hasta neden gönderiyor yazık hem kendi çocuğuna hemde okuldaki diğer çocuklara zaten bi bulasici hastalık sınıftakilere bulasInca kaç ay sürüyor tamamen geçmesi hastalik ondan ona ondan ona sürekli tekrarliyor allah yardımcınız olsun sizinde iciniz biraz olsun rahatladı çocuklar hasta olunca omur den ömür gidiyor birde artık bebeklerimiz de var allah herkesin yardımcısı olsun içleri sırada bizlerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…