- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.661
Çok normal canım ateşi olmadığı müddetçe. Bizde geçirdik. Sarı sarı sümükleri çıkıyorduKızlar ben galiba bebeğimi üşüttün sıcak diye diye bugün burnu sıvı dolmuş akacak gibi napabiliriZ
Cnm gozun aydin hayrli olsun saglikla buyusun ins...Sagolun kizlr alinti yapamiyorum.cok sukur iyi bebegim bnm agrom var norml.elimin ustu sisti damr yolunu acamdilr.hala uyusuguz bakalim ins.acilir 4 saat oldu.hepiniz sagolun.kizim.uyuyo surekli emmiyoda cok.bilmiyom.nolck
Gozunuz aydin canim nihayet sen de kavustun yavruna, agrilarin gecercmerak etme bebegini gordukce daha az hissedeceksin:)Sagolun kizlr alinti yapamiyorum.cok sukur iyi bebegim bnm agrom var norml.elimin ustu sisti damr yolunu acamdilr.hala uyusuguz bakalim ins.acilir 4 saat oldu.hepiniz sagolun.kizim.uyuyo surekli emmiyoda cok.bilmiyom.nolck
Hanımlar oğlum emerken hep boğazına kaçıyor kaç kere böyle canımdan can gitti çocuk ölüyor sandım eşimle 1 haftadır saatlerce uyumadığımız oluyor
Bizim oglanin da agzi kv ye benziyo diye seviniyordum :) guzel agzi var kadinin, simdi komple esime benziyor oglum. Sadece elleri benimkinin aynisi kemikli eklemleri:)Ayyy cok komik :) ben komple bayilmistim bi ayildim ogluma baktim ki ayni kayinvalidem bir tarafi bile bana benzemiyo neyseki kocama benzemeye basladi :) :)
canım bizde bugün 33 günlük olduk ama kanamam devam ediyor sanırım 40mızın dolana kadar devam edicek eşimde diyorki ne güzel işte için temizleniyor 40 mız çıktıktan sonrada devam ederse doktora gidicem.. spiral rahatsizlik veriyormu canım bende mi taktırsam diye düşünüyorum adet düzensizliği veya adet çok üzün sürüyormu?yekruye güzel haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka
Kızlar kiloya takılmayın 500-600 gr alıyosa süt yetiyodur. Benim küçük kızım ayda 600-700 gr alırdı hiç mama vermedim. 6 aydan sonra ek gıdaya başladım
Birde biribirimizin bebişleriyle kıyas etmeyelim her çocuk farklı gelişir doktorunuz açıkça bişey demeden kilo almıyo sütüm yetmiyo diye düşünmeyin.
Gaz sorunu için çok sabır gerekli diyorum ilaçlar tamamen geçirmiyor.
bizim bugün saat olarak 40. Günümüz doldu ama kanamam devam ediyo Kesilmişti negüzel salı Akşamı adet gibi başladı bakalım hafta sonu azalır inş. Pazartesi spral taktırcam.
Ay hadi hayırlı olsuuunSagolun kizlr alinti yapamiyorum.cok sukur iyi bebegim bnm agrom var norml.elimin ustu sisti damr yolunu acamdilr.hala uyusuguz bakalim ins.acilir 4 saat oldu.hepiniz sagolun.kizim.uyuyo surekli emmiyoda cok.bilmiyom.nolck
gözün aydın canım allah anneli babalı büyütsün inşallah.. tutar canım bi tutummudu sonra hiç bırakmaz merak etme :)Kizlarr dogum yaptim 1 de ciktim.bebegim 3750kg 52 cm dogdu.massalh diyinn.:)) bn cok stres oldum spinal yaptilr.hala acikmadi bacagimm korkuyirum boylemi klcak diye.dia edin acilsnn.emmuyo cok.tuutrmya calisiyoz.hals inanamiyorum aramizda tam bag olanadi sanki .ins.iyi olayim alisicz ..sagolun kizlr dualriniz icin
Canim ben hep dogru tutturdm pek yara olmadi ama simdi 1 aylik olduk gel gorki sipam agzini cok acmiyor sadece ucunu alacak kadar aciyor agzini beni cildirtiyor benle oynuyor cocuuuuum :)Ay hadi hayırlı olsuuungrubun en nazlı bebeği de doğdu çok şükür. uyandırıp emzirirsin hemen dert etme kendinee. ama gerçekten göğsünü doğru vermeyi hemşirelerden iyi öğren benimki 25 günlük oldu hala emerken göğüslerim çok çok acıyooor. Rabbim kimseye yaşatmasıın
Hayirli olsun canim, topigin son annesi olarak ogluna kavustun en sonunda:) simdi gule gule buyut bebegini!!!!Sagolun kizlr alinti yapamiyorum.cok sukur iyi bebegim bnm agrom var norml.elimin ustu sisti damr yolunu acamdilr.hala uyusuguz bakalim ins.acilir 4 saat oldu.hepiniz sagolun.kizim.uyuyo surekli emmiyoda cok.bilmiyom.nolck
Kizlarr dogum yaptim 1 de ciktim.bebegim 3750kg 52 cm dogdu.massalh diyinn.:)) bn cok stres oldum spinal yaptilr.hala acikmadi bacagimm korkuyirum boylemi klcak diye.dia edin acilsnn.emmuyo cok.tuutrmya calisiyoz.hals inanamiyorum aramizda tam bag olanadi sanki .ins.iyi olayim alisicz ..sagolun kizlr dualriniz icin
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun.. Aman canım çok dikkat et tansiyonunu ölçtür bu gece ara ara yükselmesin ve kahve kola falan iç mutlaka benim yaşadıklarımı yaşama..Sagolun kizlr alinti yapamiyorum.cok sukur iyi bebegim bnm agrom var norml.elimin ustu sisti damr yolunu acamdilr.hala uyusuguz bakalim ins.acilir 4 saat oldu.hepiniz sagolun.kizim.uyuyo surekli emmiyoda cok.bilmiyom.nolck
Kizlarr dogum yaptim 1 de ciktim.bebegim 3750kg 52 cm dogdu.massalh diyinn.:)) bn cok stres oldum spinal yaptilr.hala acikmadi bacagimm korkuyirum boylemi klcak diye.dia edin acilsnn.emmuyo cok.tuutrmya calisiyoz.hals inanamiyorum aramizda tam bag olanadi sanki .ins.iyi olayim alisicz ..sagolun kizlr dualriniz icin
Oyle cnm.cok sukur.simdi diyorum nasil sigdn sen.iceriye.tek derdim sutum.gelmedi memeyi tutturuyoruz biraz o sari akintiyi emziriyoruz.hemsire mana enjekte edelim agizdan dedi bnde emzirmeye calistum gne gogsumde uyudu.istemedim simdilik yarinki seker durumu kacsa ona gore belki veririz dediler.yarin cikicakmisz.bnm gazi beklicekmisiz iki kere simdi cikrdim :) yetiyomu bilmiyorum .hayırlı olsun canım..Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin...içimde kalcak derken bak kollarında..çok güzel demi
Maşallah sizede 1 ayınız dolmuşcanım bizde bugün 33 günlük olduk ama kanamam devam ediyor sanırım 40mızın dolana kadar devam edicek eşimde diyorki ne güzel işte için temizleniyor 40 mız çıktıktan sonrada devam ederse doktora gidicem.. spiral rahatsizlik veriyormu canım bende mi taktırsam diye düşünüyorum adet düzensizliği veya adet çok üzün sürüyormu?
Canimmm bosanmaya gelecek kadar ne yasandi aranizda hem ne var ki her evlilikte kavga olur ay uzme kendini cocuklarin icin! elbet donup gelecek o eve esinKizlarr moralim cook bozuk esimle tartistik.ve bu logusa halimle iki cocukla beni birakip cekip gitti nereyr gitti napıyo hicbi fikrim yok..dahasi bosanmk istiyor ciddi ciddi arastrmis bide telini karıştırınca buldum...daha dun kulagma guzel seyler fisildaysn adam bi gundr bi tartismayla ki kesinlikle ben hakliyim bosanmayi nasil bu ksdar ciddi dusunebilir ya
Canım üzülme sakın çocukların için güçlü dur lütfen. Herşey olacağına varır sen üzülsende üzülmesende, biraz akışına bırak kendini çok Sıkma. Zaman herşeyi gösterir merak etmeHala gelmedi esim.midem bulaniyo icim icime sigmiyo nefes alamiyorum saga dön sola dön dönüp duruyorm...kendimi hoc bu kadar yslniz kimsesiz ve caresiz hissetmemistm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?