2015 Temmuz Anneleri

Selam hanımlar normal doğum yapanlara bi sorum daha olucak dış taraftaki dikişlerim kaynamış ama iç taraf açık bugün cesaret edip baktım ama çok korkuyorum ne yapmam gerek bugünde 23. günüm acı sızı falanda yok aslında öyle çok çok nadir bi sızlıyor bana bi akıl verin ya doktora gitmekde inanın hiç istemiyorum

CNm bnmkisi de 6 Temmuz 3800 doğdu , dün aşıda tartıldı 4540 çıktı doktor iyi dedi .sana az mo dediler

yekruye güzel haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka
Kızlar kiloya takılmayın 500-600 gr alıyosa süt yetiyodur. Benim küçük kızım ayda 600-700 gr alırdı hiç mama vermedim. 6 aydan sonra ek gıdaya başladım
Birde biribirimizin bebişleriyle kıyas etmeyelim her çocuk farklı gelişir doktorunuz açıkça bişey demeden kilo almıyo sütüm yetmiyo diye düşünmeyin.

Gaz sorunu için çok sabır gerekli diyorum ilaçlar tamamen geçirmiyor.

bizim bugün saat olarak 40. Günümüz doldu ama kanamam devam ediyo Kesilmişti negüzel salı Akşamı adet gibi başladı bakalım hafta sonu azalır inş. Pazartesi spral taktırcam.

Kizlarr dogum yaptim 1 de ciktim.bebegim 3750kg 52 cm dogdu.massalh diyinn.:)) bn cok stres oldum spinal yaptilr.hala acikmadi bacagimm korkuyirum boylemi klcak diye.dia edin acilsnn.emmuyo cok.tuutrmya calisiyoz.hals inanamiyorum aramizda tam bag olanadi sanki .ins.iyi olayim alisicz ..sagolun kizlr dualriniz icin

hayırlı olsun canım sonunda kavuştun kuzucuğuna :) :)

Canm kilosu iyi neden kilo almadığını düşünüyorsun dr mu öyle dedi ?? Haftada 150gr alması yeterliymiş hem 3720 doğduysa aynı kiloda çıkmamıştır yaklaşık 200gr kaybediyorlar hastaneden çıkarken öyle hesaplarsan 1 kiloya yakın almış iyi bnce sütün yetiyordur üzülme

Ohhhh gozun aydin :) o bag neki baktikca asik olacaksin canim rahat ol

Hayırlı doğumlar yazıcakken maşallah doğum yapmışsın bile kucağına almışsın meleğini 2 3 saat sonra hissediyorsun bacaklarını takma kafana artık hiçbirşeyi keyfini çıkar bak o kadar stres yapıyordun öyle yada böyle doğum yaptın

Kizlar cok sagolun bi diz kapagimin alti kalti uyusuk.kizim kv me bnziyo biraz :) burundan ustu bn alti kv dem :) tam aliaamdim hem agrim cok hem bi ansa sezwryan.oldum atamadim ustumsen.bi tek cok uyuyo simdi.

Kizlar cok sagolun bi diz kapagimin alti kalti uyusuk.kizim kv me bnziyo biraz :) burundan ustu bn alti kv dem :) tam aliaamdim hem agrim cok hem bi ansa sezwryan.oldum atamadim ustumsen.bi tek cok uyuyo simdi.
Tebrik ederim canım bak bitti gitti. Artık bebeğinin tadını çıkar açılıyor merak etme, ayakkarını hisseder hissen bıl bol yürü , çok kahve , su meyve suyu içmeni tavsiye ederim malt içeceği aldır,bol foto Çek

Ayni gun dogum yapmisiz canim 4 kilo civari dogdu bebisim ben her agladiginda veriyorum bide bol bol banyo yaptiriyorum uyku ve banyo kilo aliminda bence cok onemli

Sagolun kizlr alinti yapamiyorum.cok sukur iyi bebegim bnm agrom var norml.elimin ustu sisti damr yolunu acamdilr.hala uyusuguz bakalim ins.acilir 4 saat oldu.hepiniz sagolun.kizim.uyuyo surekli emmiyoda cok.bilmiyom.nolck

[QUOTE:"angeled, post: 42063296, member: 646540"]Kızlar hayırlı cumalar gaz icin napıcam ben kafayı yemek üzereyim harap olduk bebegimde bende 2 gündür uykusuz neredeyse.
Gecmisi de okuyamiyorum Allah rızası icin yardım edin
Gazî ve kakası oldugunda durmadan aglıyo yapıyo ama aglamaktan bogulcak..rezene vs. Denedim doktorumuz maflor diyebi damla vermisti prebiyotik lif iciyomus daha beter yaptı sanki.
Masaj felan yok kendine dokundurtmuyo o durumdayken sadece emiyo .uyuyo yarım saat sonra tekrar emmek istiyo aglıyaryapiyo nıyo[/QUOTE]
Bana dr nurse harveys bitkisel şurup verdi bitkisel biraz iyi geldi bize sana tavsiye yyanındayken karın ustune uyut düzenli iilacını ver saati saatine her emzirmeden sonra kesinlikle gazını Çıkart banyo sonrası karnına zeytinyağıyla masaj ve ayaklarını hafif bi şekilde dikkatlice karnına bastırmak biraz sabir bizi bu Dediklerim rahatlatiyo geçmişolsun ccanım güle güle büyüt bebisini bu arada yediklerinede dikkat et ben her yemekten sonra bir çay kaşığı kimyon yiyorum bi tane nane cayi iciyorum soğuk su içmekte gaz yapiyo

Hanımlar oğlum emerken hep boğazına kaçıyor kaç kere böyle canımdan can gitti çocuk ölüyor sandım eşimle 1 haftadır saatlerce uyumadığımız oluyor

Ayyy cok komik :) ben komple bayilmistim bi ayildim ogluma baktim ki ayni kayinvalidem bir tarafi bile bana benzemiyo neyseki kocama benzemeye basladi :) :)

Sagolun kizlr alinti yapamiyorum.cok sukur iyi bebegim bnm agrom var norml.elimin ustu sisti damr yolunu acamdilr.hala uyusuguz bakalim ins.acilir 4 saat oldu.hepiniz sagolun.kizim.uyuyo surekli emmiyoda cok.bilmiyom.nolck
Sakin mama verme topugunu sık burnunu sık meme ucunu degil kahverengi kismi komple agzina sok kizini bir sekilde emzir ben bi uyandim ki mama aldirmia hemsire ama neyseki vermemisler zaten suan midesi kucucuk benim sutum ameliyattan cikinca hemen gelmisti zaten bebek emince geliyor pozitif ol mutlu ol onun o kokusu yeter mutlu olmaya zaten

Hanımlar oğlum emerken hep boğazına kaçıyor kaç kere böyle canımdan can gitti çocuk ölüyor sandım eşimle 1 haftadır saatlerce uyumadığımız oluyor
Canim sutun cok geliyordur emzirme hemsiresi bana bas parmagimi memenin ustune bastirmami soylemisti tazyikli geliyosa tayzigi kesiyomus. Benim oglumda arada boguluyo o da nefes almayi unutuyo emerken hemen dik pozisyonda tut bebegi sonra yan tut geciyor insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…