- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.621
Sagol canim doktor maflor prebiyotik bir damla verdi şimdilik düzenli onu veriyorum ama ondan alirimCani kolik bebek icin en iyisi nurse herveys hic o eziyeti ccekmeee
Canım allah yar ve yardımcın olsun sen içini ferah tut hayırlısıyla sağlıcakla Gelsin bebegin inşallah.Kizlarr bn cok stresliyim yarin dojtr ne dicek.basima ne gelck.suni sanci verirse dayanckmiyim bebek kanala gireckmi.sezeryan.olursam.nasil olck.bunkr hep kafamda.bna cok dua edin.olurmu bnde sagliklica alayim bebegimi kucagima.kizimda bnde saglikli.olalim insallahh.bn yarin gene yazarim.insallhh.yazamzsamda nolur dualrinizda bni unutmayin .
Insallh bnmkide kolay olur cnm.konusmk iyi oluyo sanirim bevek icinde bnde norml cok.istiyorum.tek bebegime bisey olmasinda sanci cekilir insallahh.sagol cnm.biraz olsun rahtldimAma ben sancı çekerken bebeğimle çok konuştum strese girmesin diye, benimki de kanala girmemişti hatta annemlerin deyimiyle karnım da aşağı inmemişti hiç. Hiç doğum yapacak bir belirtim yoktu doktor yüzde 90 suni tutmaz sezeryana gir dedi. Ama ben normal istedim 9-10 saat sancıdan sonra normal oldu çok şükür. 9-10 saat sancının son saati zordu sadece
Insallah cnm cok sagol.insallah kolayliklasagliklica alirim bnde.az kaldi 9 gbi hangi dogum sekli belli olck bakalimCanım allah yar ve yardımcın olsun sen içini ferah tut hayırlısıyla sağlıcakla Gelsin bebegin inşallah.
Sancıların olunca bu dua yi sureklı oku Min nutfetin halekahu fekadderehu. Summessebiyla yesserâh. Sancın durunca da sürekli salavat getir allah yardım eder ben sürekli bunları okudum cajim sende oku faydasını görürsün ben faydasını gördüm allahın izniyle
Sagol cnm.insallahh.saglikli olalim ikimizde artik hangisi nasibimizde olck bilmiyorum.iki dogumda da korkulack seyler var .ilk.olunca hele.Haklısın canım inan var ya aynı ben de de vardı bu kaygılar, benimde bebeğim gününü geçti, banada teklif edildi aynı korktum kabul etmedim , ama sezeryandan bende zor geçti hala ağrıyor dikiş yerlerim ve rahim hafif bile bastırsam , her iki doğumunda kendine göre riskleri zorlukları var , ama bak hepimiz doğurduk, az zaman sonra hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın bunu düşün mutlu ol iyi haberlerini bekşyrz
Korkacak bişey yok canım sezeryan daha rahat sancı stres yok doktorlara bırak kendiniKizlar sezeryana alck dktr.bebegin suyu azalmis.nerdeyse kalmMis.doktr suni veririm ama bebegi strese sokar dedi.her sanci da bebek nefessiz kaliyo.dedi dua edinn nolurr cok korkuyorumm
Canım Allah yardımcın olsun, korkacak birşey yok merak etme ben de sezeryan oldum gayet iyiyim şuanda.Kizlar sezeryana alck dktr.bebegin suyu azalmis.nerdeyse kalmMis.doktr suni veririm ama bebegi strese sokar dedi.her sanci da bebek nefessiz kaliyo.dedi dua edinn nolurr cok korkuyorumm
Ben doğar doğmaz hastanede vermelerini istedim, hemen tuttu ama çok da istekli emmiyordu. Kan alırken çok ağlıyo diye Dr glikoz damlatmıştı emiziğine o gün bu gündür yapışıyo:)Bende emzge alistrmk istiyorum cunku emmeden uyumuyo bzmki.ama hep dusuruyo dahada sinirleniyo alustrsnlar nasil ysptinz
Maşallah Paşa'ya bizim de bugün kontrolümüz vardı:) benim kız da 5.460gr boy da 60,5 cm olmuş. Herşey yolunda çok şükür:)Kızlar biz bugün asimızı olduk 5.500 gr olmuşoglusum sutum yetmiyor diye uzuluyodum sizler nasılsınız uzun zamandır yazamiyodum bebislerle araniz nnasıl bizim ki uyutmuyo
Bizimki de ayni canim utuyle havluyu isit isit koy ayaklarina bi de beline yarim saat fln yap bunu rahatlatiyo bi saat sonra da gaz yapiyo zatenKızlar hayırlı cumalar gaz icin napıcam ben kafayı yemek üzereyim harap olduk bebegimde bende 2 gündür uykusuz neredeyse.
Gecmisi de okuyamiyorum Allah rızası icin yardım edin
Gazî ve kakası oldugunda durmadan aglıyo yapıyo ama aglamaktan bogulcak..rezene vs. Denedim doktorumuz maflor diyebi damla vermisti prebiyotik lif iciyomus daha beter yaptı sanki.
Masaj felan yok kendine dokundurtmuyo o durumdayken sadece emiyo .uyuyo yarım saat sonra tekrar emmek istiyo aglıyarak uyanıyo
Hayırlı cumalar canım, gaz işi çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. Benim çocuklarımda uyguladığım bi Yöntem vardı, bizde işe yarıyo sen de dene istersen. Ayaktayken bebeğini göğsüne bastır, yüzü sana dönük olsun,evin içinde yaylana yaylana Yürü. Ilk başta ağlamaya devam eder sonra yaylanmanın etkisiyle gazı çıkmaya başlar hem rahatlar hem de senin vücut ısın onun karnına bağırsaklarına iyi gelir. Bi de orada bulabilir misin bilmiyorum, kiraz çekirdeği torbası alın. Küçük bez bi torba içi Çekirdek dolu, mikrodalga Fırında 300 derecede 1 dk ısıt ( ılık oluyo), onu Bebeğin karnına koyunca o ısıyla rahatlıyo ve sancıyı çekiyor. Biz de dün gece çok işe yaradı:). Çabucak geçer inşallah sizinki de...Kızlar hayırlı cumalar gaz icin napıcam ben kafayı yemek üzereyim harap olduk bebegimde bende 2 gündür uykusuz neredeyse.
Gecmisi de okuyamiyorum Allah rızası icin yardım edin
Gazî ve kakası oldugunda durmadan aglıyo yapıyo ama aglamaktan bogulcak..rezene vs. Denedim doktorumuz maflor diyebi damla vermisti prebiyotik lif iciyomus daha beter yaptı sanki.
Masaj felan yok kendine dokundurtmuyo o durumdayken sadece emiyo .uyuyo yarım saat sonra tekrar emmek istiyo aglıyarak uyanıyo
Canim kac kilo dogmustu bnmki 3720 dogdu 6 temmuzda suan 4400 kilo almamis sutum yetmiyo mu ki nerde yanlis yapiyorum her 2 saatte bir emziriyorim iki gogsum de yumusayana kdr hala da istiyo skiyorum sut cok az geliyo yumusayinca doymuyo demekki .. ilk basta cok gibi oluyo ama hemen 10 dk da yumusuyo ve kizim hala emmek istiyoKızlar biz bugün asimızı olduk 5.500 gr olmuşoglusum sutum yetmiyor diye uzuluyodum sizler nasılsınız uzun zamandır yazamiyodum bebislerle araniz nnasıl bizim ki uyutmuyo
Öncelikla hayırlı olsun bebişin.. evinizdeki huzur eksik olmasın..Kizlar 14 temmuzda medipol mega bagcilar hastanesinde dogum yaptim.ultrason muayenelerimde son gune kadar bebegimin 3200 gr civari oldugu soylendi.bu arada doktorumun adida lebriz hale aktün tamer. Bebegim 14 temmuzda sancilarim olmamasi nedeniyle suni sanciyla normal dogum ile dunyaya geldi.39+6 gunluktu.lebriz hanim izne ayrilacagindan ve ogun nobetci olacagindan dolayi yatisimi yaptirdi.fakat nobetci olmasina ragmen hic bi ozel ilgisini goremedim.dogumda bile 5 dk falan gordum.oysaki ben kendi sancimi 1 hafta daha bekleyebilir baska bir doktorda dogum yapabilirdim.kendi doktorum benle ilgilenicek diye suni sanciyi kabul ettim
suni sancinin ne kadar zor oldugunu yasayanlar bilir..dogumum gerceklesti ve 3200 gr denen bebek 4000 gr dogdu.benim fazlasiyla dikisim oldu. Saat 15.00 te doguma girdim.15.20 de kizim dunyaya geldi 17.00de dikisim bitti siz dusunun.dikis esnasinda cektigim acinin tarifi yok resmen canli canli dikildim.uyusturucu ignr yaptilar fakat o nasil bir uyusturmadir bilmiyorum inanilmaz canim yandi.ustelik dikisi yapan kisinin cirkin davranislarina maruz kaldim.ilgisiz soguk sert azarlayici ifadeler! Taburcu olup bebegimizle eve geldik ve 15 gun sonrasinda kizimin koprucuk kemiginin cikintili durdugunu fark ettim.hastaneye goturduk kirildigini soylediler!!!! Dogum sirasinda olabilirmis.kemik kendi kendine kaynamis bebegim gunlerce kirik bi kemikle savas vermis resmen.hastaneden saglikli diye taburcu edildi hic bir bilgi verilmedi.lebriz hale hanima durumu soyledigimde ise bana verdigi cevap boyle birseyin dogumda mumkun olmayacagi,hastanede fark edilecegi,bebegi tutarken ters bir hareketle bizim yapmis olabilecegimizdi!! Hangi anne bebegini ters bi hareketle tutar zaten o kadar miniklerki dokunmaya kiyamiyoruz.doktorumdan muayenelerinden cok memnundum fakat dogumda ve sonrasinda yasadigim bu olaylar beni fazlasiyla uzdu kizdirdi. Yarin bebegimi ortopediste goturecegiz umarim bir sorun cikmaz dualarinizi eksik etmeyin.medipol mega da dogum yapacak arkadaslarimda mutlaka yasadiklarimi dikkate alsinlarr..aynilarini siz yasamayin
Canim bizde 3 kilo dogduk oglum her istediginde memede gak dese meme guk dese meme :) bir tek gece detayli emziremiyorum uykusuzluk bas agrisindan ama yine de ac kalmiyor. Pazartesi 1 ay lik kontrolumuz var umarim 4 u gecmistir diyorum bnde benim gogsum de hemen yumusuyor ama yumusak memede de sut oluyor tomrisin emzirme notlarini okumani tavsiye ederim memelerin sut dolmasini beklemeyin bol bol emzirin diyor yumusak meme de sut olmasa bebek sut gelmese aglarCanim kac kilo dogmustu bnmki 3720 dogdu 6 temmuzda suan 4400 kilo almamis sutum yetmiyo mu ki nerde yanlis yapiyorum her 2 saatte bir emziriyorim iki gogsum de yumusayana kdr hala da istiyo skiyorum sut cok az geliyo yumusayinca doymuyo demekki .. ilk basta cok gibi oluyo ama hemen 10 dk da yumusuyo ve kizim hala emmek istiyo(((
Kizlar sezeryana alck dktr.bebegin suyu azalmis.nerdeyse kalmMis.doktr suni veririm ama bebegi strese sokar dedi.her sanci da bebek nefessiz kaliyo.dedi dua edinn nolurr cok korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?