- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.401
Kanama bitince kırk gün dolmasa da gusul alınıp namaz kılınır diye okudum da benim kanamam bitti ama o dediğim akıntı devam ediyor i. Şimdi baktım tamamen bitene kadar kılınmaz diyor.lohusalığın bitene kadar kılmıyosun diye biliyorum canım 40. gününde kırklanıyosun ya bebekle o suyla guslünü alıp ondan sonra kılabiliyosun diye biliyorum ben yani hep öyle derler ya
her agriyi doguma yormaktan kafayi yemek uzereyim benim kasilmam geldiginde kasiklarim patliycak gibi oluyor bugunedek hic boyle olmamisti bugunen boyle acaba dogum yakinmibenim karnımdaydı belime hiç girmedi adet sancısının 4 5 katını düşün yani :) kişiden kşiye değişiyor ama canım sen zaten o an emin ol anlarsın bende terettütteydim nasıl bişey acaba anlarmıyım diye
Ben de adet sancısı gibi beklediğim için anlayamamıştımbenim karnımdaydı belime hiç girmedi adet sancısının 4 5 katını düşün yani :) kişiden kşiye değişiyor ama canım sen zaten o an emin ol anlarsın bende terettütteydim nasıl bişey acaba anlarmıyım diye
her agriyi doguma yormaktan kafayi yemek uzereyim benim kasilmam geldiginde kasiklarim patliycak gibi oluyor bugunedek hic boyle olmamisti bugunen boyle acaba dogum yakinmi
Bnce dogumun yakin cnm doktrda uyardiysa bugun yarin dogurursun.bn bitek lavabodan cikinca sanci hissediyom bildigin nstde sancim 10 :) cikiyo.her agriyi doguma yormaktan kafayi yemek uzereyim benim kasilmam geldiginde kasiklarim patliycak gibi oluyor bugunedek hic boyle olmamisti bugunen boyle acaba dogum yakinmi
oglen hatta iki kat kaldim resmne oluyorum sandim bir anlik ara ara yokluyo ama birturlu duzene girmiyor tatlimBnce dogumun yakin cnm doktrda uyardiysa bugun yarin dogurursun.bn bitek lavabodan cikinca sanci hissediyom bildigin nstde sancim 10 :) cikiyo.
kasilmalarim son 10 gundur baya siklasti ama duzensiz 40+3um canim 41+2ye kadar beklicez dedi doktoryani kasılman başladıysa zaten rahmin artık doğum provaları yapmaya başlamış seni sen ne kadarlık gebesin mesela
Ben de adet sancısı gibi beklediğim için anlayamamıştımbelim ağrıyodu falan sonra baktım düzenli olmaya başladı. Sancım var dedim kimse ciddiye almadı. Kardeşlerim bizdeydi yatıp uyudular. Eşim de pijamalarını giydi ben de büyük ihtimal geri gelcez ama bi gidelim dedim gittik doğurdum beni ciddiye almadılar hastanede ya çok komikti , acile gittim bi kadının sancısı var ağlıyo sancım var dedi bana ne şikayetiniz var dediler ben de sancım var dedim sonra hasta bakıcı önde diğer sancılı hasta tekerlekli sandalyede ben arkada doğumhaneye çıktık o kadının refakatçisiydim sanki ebeler de sonradan biz senin doğuracağını düşünmemiştik dediler. Ağrı eşiğim yüksekmiş çok şukur çok zorlanmadım :)
nasıl ya o kadar bekletiyorlar mı 40+4 günlükken yatışım yapıldı benim hani bebek kakasını yapabiliyor ya tehlikeye atmıyorlarkasilmalarim son 10 gundur baya siklasti ama duzensiz 40+3um canim 41+2ye kadar beklicez dedi doktor
benden once bir kadini muayene etti yalniz gelmisti muayene icin sira beklerken aniden fenalasti zaten agriyordu ama muayene etti doktorum bend bekliyorum o sirada bilmem ne kadar aciklik vardiysa arrtik apar topar doguma alindi cok dua ettim keske bende oyle olsam am olmadi isteBen de adet sancısı gibi beklediğim için anlayamamıştımbelim ağrıyodu falan sonra baktım düzenli olmaya başladı. Sancım var dedim kimse ciddiye almadı. Kardeşlerim bizdeydi yatıp uyudular. Eşim de pijamalarını giydi ben de büyük ihtimal geri gelcez ama bi gidelim dedim gittik doğurdum beni ciddiye almadılar hastanede ya çok komikti , acile gittim bi kadının sancısı var ağlıyo sancım var dedi bana ne şikayetiniz var dediler ben de sancım var dedim sonra hasta bakıcı önde diğer sancılı hasta tekerlekli sandalyede ben arkada doğumhaneye çıktık o kadının refakatçisiydim sanki ebeler de sonradan biz senin doğuracağını düşünmemiştik dediler. Ağrı eşiğim yüksekmiş çok şukur çok zorlanmadım :)
doktorum 10 gune kadar yolu var dedi yalnizca tr de hemen sezeryana aliyorlar doumlar cogu zaten 38 42 hafta arasi doktoruma guveniyorum ama iste sancim tutsada o kadar beklemesem hicde fena olmaz yanibenim oğlumda 40+4 günlüktü günüm geçti diye hastaneye yattım ama daha beklemiyorum hani alıştım artık daha beklerim doğmaz daha demeye falan beni yatırdıkları gece sabah indim doğumhaneye sancı sıklaşınca hani ben daha yatarım diye falan bekliyorum etrafımda aynı şekilde o gün doğdu ya çocuk herkes dalga geçiyor biz alışmıştık onun orda kalmasına okula gideceği zaman doğurda rahat olur diye
doktorum 10 gune kadar yolu var dedi yalnizca tr de hemen sezeryana aliyorlar doumlar cogu zaten 38 42 hafta arasi doktoruma guveniyorum ama iste sancim tutsada o kadar beklemesem hicde fena olmaz yani
Ben 3 km yuruyorum bi saat oluyo comeliyorum hurma yedim cok. Yok anacjm bnm kiz girmiyo kanala.gelmkde istemiyo .ic catimin dar olup olmadigini anlmiyomu doktr bna dar olabilir bilemiyorum dedisen çömel kalk yavaşca merdiven çık yürüyüş yap hurma falan ye bunlar işe yarıyor hep bende hurma işe yaradı yoksa sezeryandan korkuyodum Allaha çok şükür normal yaptım şuan rahatım baya bebeğim ise 19 günlük
Ben 3 km yuruyorum bi saat oluyo comeliyorum hurma yedim cok. Yok anacjm bnm kiz girmiyo kanala.gelmkde istemiyo .ic catimin dar olup olmadigini anlmiyomu doktr bna dar olabilir bilemiyorum dedi
Bna bakti cati muayenesi.de 10 sn surdu oo cok.iyi dedi.vucudun.gayet musait tatlim dedi.bugunde bn senin dis catini olctum ic catini bilmiyorum dedi.ne bilim ya kime inancam guvncm sasrdim artik sona geldik .acilmn varsa suni vercm dedi iste.bakalim nolck insallh sknti yasamayznasıl yani muayene etmedimi eliyle yada alttan ultrosonla bakmadımı bunu o bilemezse kim bilecek biz mi
Bna bakti cati muayenesi.de 10 sn surdu oo cok.iyi dedi.vucudun.gayet musait tatlim dedi.bugunde bn senin dis catini olctum ic catini bilmiyorum dedi.ne bilim ya kime inancam guvncm sasrdim artik sona geldik .acilmn varsa suni vercm dedi iste.bakalim nolck insallh sknti yasamayz
Amin cnm sagol.insallh hersey koly olur norml cok.istiyorum ama bn elimden geleni yapiyorum gerisi Allaha kslmis nasip .Hmm anladım canım ya inşallah hayırlı kolay bir doğumun olur seninde Allah yar ve yardımcın olsun beklemek zor sıkıcı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?