2015 Temmuz Anneleri

Benim doktor beklemiyoki pazartesi gel aciklik varsa suni sanci veririrz yoksa sezeryaa alirim dedi.bende beklemek istiyorum ama doktor beklemiyo.

Canım aynı ama sana çok şaşırdım, doğumnhşkayemi yazmayın demişsin çok merak ettim neden o kadar Zorladılar seni bşrde bebeği vakumla almışlar o zararlı değil mi

Canlar slmlar. ..süt için isirgan otu cayi yapan arkadsslar cay gaz yapti mi denemk istyorm cesaret edemiuorun

yektavdiyst: 41861505 .!.:
Ewet cnm ark.sanci oluyo oda demistide.10 dk icinde 3,4 kere olursa doktra gidin diyolr.ay bnde diyorumki nisanim gelsede en azindan.oyle anlrim.ilk.olunca neyin.ne oldugunu bilmiyom
Massallh cnm. Sanada gecmis olsun.wn.kisa zmnda iyiles insallh.cnm doktrun dedigi kiloda mi dogdu senin.minik :)
Canim sana tavsiyem nisan su gelmeden dr gitme bende cok paniktim anliyosun benim skintim geldi sabah ishal oldum o rabbkmin bir lutfu dogumda bagirsak temizleniyo akintim artti az kanli ben dedim bu nisan mi fus slayim ne llur ne olmaz dusa girdim sumuksu kanli bisey dustu nisan oydu ciksrken su geldi ama hic sancim yoktu dr sradim ulasamadim esim sancin olursa gidelim dedi bu olaylardan 4 saat sonra wcde yirtilma hissettim ve kan akti halen sancim yoktu korktuk hemen dr gittik tskdiden indim ped vsrdi iyki suyum patlamis nst sanci cikti acilmsm 2 cm cok azdi suyum geldi diye gondetmefiler odaya aldilar 5 saat sanci cektim gittikce artti sonra doguma aldilar 30 dkd dogdu genel anestezi vrrilip oyle diktiler dr iki gom once 3400 civari demisti 3700 dogdu cnm

AnlDim cnm.bnm arkadasta diyo insallh suyun gelirde oyle gidersin hast.diye.bisey bilmiyoruz ya ilk dogum hemn.panik oluyoruz .bekliyorum cnm askinda diyorym ki suyum gelse hast.gitaem bi baksakr 6-7 cm aciklik var hmn iki saatte dogursam :) sagliklica insallh.beklicz bi hftamiz kaldi bnde de belirtiler yok artik.hayrlisi Allahtan

Benim doktor beklemiyoki pazartesi gel aciklik varsa suni sanci veririrz yoksa sezeryaa alirim dedi.bende beklemek istiyorum ama doktor beklemiyo.
Bnada derse oyle bisey napcm bilmiyorum beklesem.bebegin yik.kakasini yedi yok bilmm ne oldu durumu var beklemesem suni ile dgurmkta istemiyorum ama hayrlisi allahtan naoalim.bnde hic aciklik.yok :) gelmicek sanki :) sagliklica alalim cnmim.bn bide hep erkn dogururum kafasindaydim o beni etkiledi bide tRih olarak gerideyiz burda cogu kisi dogurdu ondanda hadi bizde doguralim moduna girdim benn.

Canim ins kolay bir dogumun olur ama duyun gelince okadar acjklik olmaz benkm 2 cm di zaten 8 cm de doguma aldilar okadar acilana kadar evde duramazsin su gelince git nst baglarlar tehlikeli cunku hem sanci cok artinca gidemezsin

Canim ins kolay bir dogumun olur ama duyun gelince okadar acjklik olmaz benkm 2 cm di zaten 8 cm de doguma aldilar okadar acilana kadar evde duramazsin su gelince git nst baglarlar tehlikeli cunku hem sanci cok artinca gidemezsin
Yok cnm hmn giderim enfeksiyon riski fln.oluyomus.beklemm.insallh cnm.guya bnm doktr norml dogum taraftari ama bu gidisle sanki sezerysna kayaui gbime geliyo.hersey normlkn sezeryan.olmak.istemm ama hayrlisi tabii

Canim gunun var sitres yapma benim 3 gun kala dogdu 40
Hafta hazirlikli ol hep konttol et suyunu anliyon zaten dogum olacagini

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi oldum. Bebek kanala girmiş. 1 cm açıklığım varmış. Dr bugün yarın doğum olabilir dedi. Pazartesiye tekrar randevu verdi." Istesem sana şuan suni Sancı verip doğurturum bugün." dedi. "Hemen doğurmak istiyorsan hemen eve gitme, yürüyüş yap, Ananas ye, Çözel kalk, hatta çömelerek yerleri sil hemen doğurursun ozmn." dedi. Bende " Eğer açılmam olmasaydı suni Sancı verip doğurturmuydunuz yine ? " dedim. Hayır dedi. " Onu sadece ölü bebeklerde yapıyorum, başka türlü Yapmıyorum." Dedi. Doğum için tahliller istedi. Kan tahlilleri, Ayrıntılı ultrason vs. Bnm Dr.un kendi baktığı ultrasonda 3230 gr. Çıktı bebiş. Ayrıntılıda 3540 gr. Çıktı. Bişey anlamadım bu işten. Ama 3 kiloyu geçti ya korkmam artık Allah'ın izniyle Eve geldim kahverengi bi akıntım gelmiş. Bulaşık gibi. Azıcık. Nişanmı ki acep ? Yoksa çatı muayenesindenmi bilemedim.

Hanımlar ev tipi ana kucağı almak istiyorum, titreşimli ya da sallanan bi anakucağı önerebiliri misiniz bana
Cnm ev tipi ana kucağı yerine elektrikli Beşik al bence. Biz aldık. Baby2go' nin. Kendi kendine 5 farklı kademede Hız ayarı var. Klasik müzik, kuş sesleri falan var. Geçen 6 aylık bebeği olan bi arkadaşım bize geldi. Test etme imkanı bulduk. Durmayan ilgi isteyen çocuk ondan çok hoşlandı. Annesi bile pişman oldu almadığına. Ev tipi ana kucaklarının bebek hareketlenmeye dönmeye başladığı an bitiyo işi. 2-3 aylık Ömrü var. Okadarda para. Yazık bence.

Bende daha karnim asagi inmedi.sende nasil durumlar.doktor cati muanemide yapmadi.digumda yapicam dedi.aciklik olmasi icin sanci olmasi gerek degil mi??bende bide hic bel agrisi falan da yok.tik yok:)

Ayy inşallah bende 10 günü bi atlatsaydm uyandırırken çok zorlanıyorum ayağını falan vuruyorum bu seferde çok uğraşınca sinirle Uyanıyor memeyi reddediyor resmen morarıyor ağlamaktan, uyandırıp memeye alana kadar bir saat geçio benim göğüslerde inş kendini bebişe göre ayarlar çünkü resmen acı çekiyorum

Canim hosgeldiiin:) cok sevindim
Hersey yoluna girmis:) ben dogurdum 10 gunluk oldu kizim. Ablasi da bayiliyor kardesine kiskanclik vs. hic yasamadik insallah boyle gider hep. Bende emziriyorum bol bol bizim kiz masallah ablasina cekmis istah sorunu yok:) zaten iricene dogdu bizim supriz yumurta:) bizde haberler boyle! Bizimde gobek dusmedi hala doktorda yikamayin diyor sungerle silin gobek dusene kadar dedi bende dussun soyle guzel kopuk kopuk yikayayim diye bekliyorum:) opuyoruz coook!!!

Canim gunun var sitres yapma benim 3 gun kala dogdu 40
Hafta hazirlikli ol hep konttol et suyunu anliyon zaten dogum olacagini
Millettin cenesi.den biktim cnm.ondn stres oluuom.iyice.suyum iyiydi en son ama kacak.oluyomu bilmiyorum arada islaklik vards bi iki damla skisik oluyom tuvalete kaciyomu nedr .ins.bnde sagliklica alirim.kizimi

Merhaba arkadaşlar :) Bir sorum olucak. Malum son günlerdeyiz 39+4 oldum ve tetikteyim. Arada belime bebek hareket ederken ağrı saplanıyor aynı şekilde kasıklarıma da yerimde duramıyorum 2-3 saniye kadar sürüyo. Sadece bebek hareket ettiğinde olduğu için bu ağrıların doğum belirtisi mi yoksa bebeğin hareketinden dolayı mı kaynaklandığını ayırt edemiyorum, ilk bebeğim.. Sorum şu: Bebek belime vurup bu kadar ağrıya sebep olabilir mi yoksa doğum belirtisi mi. Artık gelsin istiyorum bebek çok aktif çok da güçlendl anneyi dövüyo her gün :)

Bende daha karnim asagi inmedi.sende nasil durumlar.doktor cati muanemide yapmadi.digumda yapicam dedi.aciklik olmasi icin sanci olmasi gerek degil mi??bende bide hic bel agrisi falan da yok.tik yok:)
Canim bnmde inmedi hatta sanki cikti yukariya dikiyo totosunu iyice bunltiyo :) bnm catiyi 37 biterkn yapti.iyi demisti.bide bn acile gittim kasilmlrdan sanci o zmn cikti acilma yoktu ewe geldim.simdide olan bi iki sizi vardi uctu gitti :) korkudanmi oluyo dicem dusunmesemde olmuyo artik gunum gunumu tutmuyo.cati kdmigim dun.kitiliyo gbiydi bugun cocuk karnmda yok gbi :).ayy bizde dogursaydik bn bide pek anlmiyom hani diyom suyum fln gelsede oyle anlsam.diyorum Allahim sabrimizin.sonunu selamet etsin :)

Canim gecmis olsun. Zamanla alisirsin merak etme. Her isine de yetisirsin. ilk zamanlar bocalamak normal. Ikincilerde insallah daha iyi hissedeceksiniz hic merak etmeyin:)

Cnm tecrubeliler daha iyi bilirde bnde bebek hareket edince sanci.oluyo bide hareket edincecsanki eli cikcak asagidan :) surekli idrara cikiyorum.cnm bide bn wcden cikinca belim oluyo sancim cok fazla oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…