2015 Temmuz Anneleri

kızlar dikişimin biri düşmüş ama düşen yer açılmış biraz napıcam çok korktum orayı öyle görünce kendimi çok zorladım bu ara hep ayaktaydım bebeğim sarılık oldu hergün hastanelerdeyiz biri akıl verebilir mi ? :KK43:
Bende aynı durumdayım bebeğim sarılık diye çok bakamadım kendime bugün 11 gün oldu dikişlerim açık doktora gittim 3. Ye dikilmez artık dedi ılık su oturma ve 3 krem verdi

merhaba kızlar. 9 gun önce genel anestezi ile sezeryan oldum. 3080 gr doğdu oğlum. sarılık geçirip atlattık çok şükür, sezeryan olmasına rağmen 1-2 güne atlattım ameliyat yorgunluğunu. allah herkese sağlıklı evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun canım..Rabbim korusun bebişlerimizi

Merhaba arkadaşlar , uzun bi süreden sonra yine buradayım. 9 günlük hastane macerasından sonra evimize geldik şükür. Herşey yolunda kızım gayet iyi, sadece emziriyorum, kilo alımı gayet iyi. Şeker değerimiz normale döndü hastanede. Pompayı da bıraktım, sık sık emziriyorum onun yerine....
Sizler nasılsınız, doğurmayan çok mu? Allah hepinizin yardımcısı olsun, tez vakitte sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah. Maya ne oldu doğurdu mu acaba???
Biz şimdi 21 günlük olduk, ama daha göbişimiz düşmedi, sizde durumlar nasıl, kaç günlük düştü göbekler?

geçmiş olsun canım..bende şimdi seni soracaktım yazdığını görünce şaşırdım ;) maya 13 tmmz da doğum yaptı yanılmıyorsam iyiler şükür ..doğum yapmayan az kaldı çoğu arkadaş doğum yaptı o yüzden çok sakin buralar..bizim 8. gün düştü göbeğimiz..

bu arada @cns2007 haber alan var mı?

Selam kızlar. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Kimseye cevap veremedim. 9 ay boyunca hiç kötü ihtimali düşünmeme rağmen doğumdan sonra hayata küstüm resmen. Oturup kalkmak eziyet. Kızımda çok sık emiyor. Tüm gün ya emziriyorum ya da pompadayım. Dün 1 haftalık olduk. Göbeğimiz düştü. Kızım iyi çok şükür ama ben saçımı bile tarayamıyorum vakit bulup :) şuan k.valide bizde bugüb annem geliyor. Yemek temizlik hep k.v yaptı. O olmasa ben hayatta yemeğe de işede yetişemem. Sizler nasıl yetişiyorsunuz

bende şimdi seni sormuştum ;) iyi olduğunuza sevindim canım..ilk zamanlar zaten ağrı sızı derken hayata odaklanamıosun çok seninde geçer az kalmıştır inşallah ;) birincinin tadını çıkarın ikinci olunca anlıyo insan bi çocuk ne kolaymış diye ..yanlış anlamayın küçümsemek için söylemiyorum tadını çıkarın diye bende zamanında yapamadım..işler olur boooşşvverrrrr bebişinin keyfini çıkar..boş vakit bulursan kendine bak işleri halledecek birileri bulunur ;)

Aynı benim oğlum :KK43: kucağımda dursa saatlerce uyuyor ama yatağına kpyduğum anda açıyor gözlerini :'( evin hali perişan 5 dakika vaktim olsa toparlamaya yetecek ama malesef yok :KK43: yatırdım banyoyu trmizleyeyeim dedim az önce ancak lavaboyu yıkayacak vaktim oldu uuandı benim minnoş :'(

olsun geçecek bu zamanlar artık işler biraz beklesin napalım ;)

Canım ben de aldım hemen bitane, ama göğüslerim o kadar serttki çoğu zman bebek Ağzına alamıyor sonra hırsından emmeye çalışırken resmen morarıyor :KK43: o ağlayınca bende oturup ağlıyorum. Çocuğum aç ben de süt var ama malesef emziremiyorum diye. Psikolojim bozuldu resmen. Sen her emzirmeden önce sağıp yumuşatıryormusun göğsünü? Yada her seferinde böyle yapan varmı ? Nolur bi akıl verin göğüslerim iki saat içinde Bebeğin tutmasının imkansız olduğu şekilde sertleşiyor.
Birde siz bebeği emzirme için uykudan uyandırıyormusunz? Yoksa kendinin uyanmasını mı bekliyorsunuz? Acil cevap kızlar çok zor durumdayım
Canim ilk 10 gun hep ben uyandiriyordum emmesi icin 2 saattj gecmiyordu uyumasi sarilik olmasin ilerlemesin diye,simdi kendisi uyaniyor acikinca 17 gunluk olduk biZ.. benim goguslerim ilk gunler sertti artik cok yumusak oyle sertlesmiyor ama emziriyorum yumusak goguste de sut var diyolar buna inaniyorum ki doymasa aglar degil mi?

Ben emzirme yastığı aldım bu kadar emmeye başladıktan sonra devamlı kucakta çok zor :KK43: gece kalktığımda kucağa alacak halim olmuyprdu kollarım kopuyor zannettim bi gece :KK43: şimdi de wrap slinglere bakıyorum uyuyunca bağlarım etrafı toparlarım en azından :KK43: bu kadar uğraştırıyorlar ama nasıl masumlar ya insan kızamıyor resmen
Aynen kizamiyorum ama cok agliyorum geceleri takatim kalmiyor cunku :(

Selam kızlar. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Kimseye cevap veremedim. 9 ay boyunca hiç kötü ihtimali düşünmeme rağmen doğumdan sonra hayata küstüm resmen. Oturup kalkmak eziyet. Kızımda çok sık emiyor. Tüm gün ya emziriyorum ya da pompadayım. Dün 1 haftalık olduk. Göbeğimiz düştü. Kızım iyi çok şükür ama ben saçımı bile tarayamıyorum vakit bulup :) şuan k.valide bizde bugüb annem geliyor. Yemek temizlik hep k.v yaptı. O olmasa ben hayatta yemeğe de işede yetişemem. Sizler nasıl yetişiyorsunuz
Gozun aydin canim iste boyle zorluklarla yasiyoruz bizde benim de annem yanimda her isimi o goruyor,ben sadece bebekle ilgileniyorum annem gidince ne yapacam bilemiyorum :(

merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli oğlumla uğraşmaktan vakit bulamıyorum.Gazlı bir bebek maalesef sıkıyor kendini bacaklarını toplayıp top gibi oluyor.Rezene içiyorum,nurse harveys kullanıyorum bazen rahat çıkarıyor gazını bazen de çıkmıyor gece uyku yok.Dün kahvaltıya dışarı çıktık çatladı ağmaktan hiç sevmiyor dışarı çıkmayı bıdığım napacağız bilmem.24 günlük olduk zaman ne hızlı akmış anlamadım.Birçok kişi kavuşmuştur bebeklerine artık eskisi gibi giremiyorsunuzdur foruma.

Merhaba arkadaşlar , uzun bi süreden sonra yine buradayım. 9 günlük hastane macerasından sonra evimize geldik şükür. Herşey yolunda kızım gayet iyi, sadece emziriyorum, kilo alımı gayet iyi. Şeker değerimiz normale döndü hastanede. Pompayı da bıraktım, sık sık emziriyorum onun yerine....
Sizler nasılsınız, doğurmayan çok mu? Allah hepinizin yardımcısı olsun, tez vakitte sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah. Maya ne oldu doğurdu mu acaba???
Biz şimdi 21 günlük olduk, ama daha göbişimiz düşmedi, sizde durumlar nasıl, kaç günlük düştü göbekler?
Merhaba canım küvezde mi kaldı kızın çok şükür evinize dönmüşsünüz ev gibisi sağlık gibisi yok.Oğlumun göbeği 17. gün düştü küvezde kaldı 3 gün bir de 2 gün fototerapi için hastanede yattı o mu düşmesini geciktirdi diye düşünüyorum bir de göbeği düşmeden yıkama demişti dr yıkamadım ama düşmedi ne zaman yıkamaya başladım öyle düştü göbeği.Senin de baya olmuş canım dr a götürdün mü.ben götürdüm göbek kordonu kalın ondan geç düşer demişti.çok zor oluyor göbek bağı varken altını almak,yıkamak oğlum cıyak cıyak ağlıyordu o yüzden.inşaallah en yakın zamanda düşer göbeği prensesinin.

Canım benim geçmiş olsun galiba doğumun zor geçti.Allah sağlık versin sana da kızına da.İşlere yetişmek zor ben de bir tane daha çocuk olduğu için işim daha zor.oğlum uyuduğu anda hemen acil yapılacak işleri yapıyorum hızlı hızlı.Bugün yemek yaparken kaç defa gittim geldim bir emzir bir alt al sürekli ağlama modunda benim oğluş neyse hallettim.Sen de zamanla alışırsın kızınla iş yapmaya canım.Ben kucağımda bile çok iş yapıyorum kızımdan tecrübem var:))
Canım ben de aldım hemen bitane, ama göğüslerim o kadar serttki çoğu zman bebek Ağzına alamıyor sonra hırsından emmeye çalışırken resmen morarıyor :KK43: o ağlayınca bende oturup ağlıyorum. Çocuğum aç ben de süt var ama malesef emziremiyorum diye. Psikolojim bozuldu resmen. Sen her emzirmeden önce sağıp yumuşatıryormusun göğsünü? Yada her seferinde böyle yapan varmı ? Nolur bi akıl verin göğüslerim iki saat içinde Bebeğin tutmasının imkansız olduğu şekilde sertleşiyor.
Birde siz bebeği emzirme için uykudan uyandırıyormusunz? Yoksa kendinin uyanmasını mı bekliyorsunuz? Acil cevap kızlar çok zor durumdayım
Canım göğüs uçların sertse göğüs kalkanı kullan bir de lansinoh yumuşatır .Bir de göğsünü sık sütü etrafına sür o da yumuşatır.Oğlum saat başı uyanıyor emmek için ayrıyetten uyandrımama gerek kalmıyor

Kuzlarr benmde bugun son gunumdu. Bebis bekledi 40a kadar. Sabah yataktan kalktim bacaklarimdan su akti. Hala da geliyo su. Ama hic aciklik yok agri yok. Yumusama yok. Dua edin benim icin:cry:
ayyy bende dört gözle bekliyorum, çok nazlı çıktı bu kız gelmek bilmiyor. Çarşamba günü son bizim içinde bakalım sonrasında neler olacak.

Kizlar 14 temmuzda 39+6 da minik kizimi normal dogumla kucagima aldim.hic sancim belirtim yoktu.suni sanciyla dogum baslatildi.suni sanci anlatilamayacak kadar zor bisey ama dedikleri gibi bebegini kucagina alinca hersey geciyo.Ela 4 kilo dogdugu icin beni biraz zorladi dikislerim baya fazla bugun 10 gun oldu fakat hala oturup kalkarken canim yaniyor.ama ilk 4-5 gunden sonra aniden hizla iyilesiyorsunuz.benim oyle oldu..benimle ayni yada yakin tarihlerde dogum yapan arkadaslar siz ne durumdasiniz?
ben de 13 temmuzda doğum yaptım, hala daha oyle cok rahat oturamıyorum, arada ağrı kesici içiyorum.
canım benim her zaman o kadar sert olmuyor, ama bence sen emzirmeden önce sağ biraz boşalt sonra emzir oglunu belki biraz yumusamıs olur o zaman. ben 3 saat içinde kendi kalkmamışsa uyandırıp emziriyorum

Back